Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dejagah???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dejagah???

Over the last few days we've all been continuously hearing/reading various news regarding Ashkan's controversial decision of not playing vs Israel.

One noticeable issue is the contradictory reports/quotes seen in different news agencies including the german ones regarding Ashkan's eligibility for joining TM.

I understand that according to FIFA's rules he would not be allowed to play for any other NT than Germany due to his age, however it's hard to believe that all these international sources would not be aware of the current international football legislation.

In addition, there is a group of people who interprete Ashkan's decision as an easier way of avoiding heavier german community critisism in case of opting to play for TM.

Do you guys think that FIFA might consider an exception in his case?(obviously if he chooses to play for Iran)
    I wish and pray from the bottom of my heart that somehow we'll be able to absorb this huge talent into our beloved TM.

“I have more Iranian than German blood in my veins, that must be accepted"

FIFA is quite hard to predict. They make the most weird decisions. So its really hard to say what FIFA will do regarding Ashkan's case. But I hope they let him play for TM, we need him

Comment

Originally posted by KasraKhan View Post
      FIFA is quite hard to predict. They make the most weird decisions. So its really hard to say what FIFA will do regarding Ashkan's case. But I hope they let him play for TM, we need him
      Yes TM badly needs a quality striker. That is perhaps the weakest part of the team nowadays.
      sigpic

http://en.wikipedia.org/wiki/Footbal...he_Asian_Games

Comment

Well the topic of Dejagahs eligability has been one that's long been discussed, and there still isn't a clear verdict on whether he's eligable or not. What we do know however is that if the IFF doesn't do it's utmost to grab this player and have him wear the TM jersey, that should be considered in the eyes of us fans as tantamount to criminal. No Iranian striker in the world right now has anywhere near the talent level and professionalism that Dejagah has. Watching his games from Hertha onwards, you're struck by how refined and calculated Dejagah is. A lot of the traits he has is simply unheard of in the IPL. It's a very simple decision, at the moment our biggest weak-point is our offense, and the only Iranian anywhere that can make any meaningfull impact on the national team for the better is Dejagah. We all know Dejagahs resume, and if anyone doesn't I'd be glad to go into detail on it, and we all know or at least should know by now that yes, one player does make a difference between a good team, and a great team.

Comment

my 2 zaari :

1- dejagah is NOT a striker, rather than an attacking mid .
          and we do have plenty of talented prospects for the post: shojaei, mobaali, jabbari, nouri, kolahkaj, zandi, ... in case we dont get him.
          lets not lose sleep over this, ok?

2- as far as I know, until he plays for any SENIORS national team, he is open to choose the country.

Comment

He chose to play for the German National Team. I think its the right decision, look what happened to Zandi. he got screwed in TM and also in Germany

Comment

it seems to be the end of this fairy tale

Comment

Originally posted by Agha_Kasra View Post
                He chose to play for the German National Team. I think its the right decision, look what happened to Zandi. he got screwed in TM and also in Germany
                I never knew playing for the National Team was a business decision.

My respect goes to Ali Daei, who selflessly sacrificed his club career to play for Iran. He often used to leave Hertha Berlin and Bayern Munich to play for Iran, which had an effect on his position as a starter.
                Right, as the world goes, is only in question between equals in power, while the strong do what they can and the weak suffer what they must.

Comment

Originally posted by RaginG Inferno View Post
                  I never knew playing for the National Team was a business decision.

My respect goes to Ali Daei, who selflessly sacrificed his club career to play for Iran. He often used to leave Hertha Berlin and Bayern Munich to play for Iran, which had an effect on his position as a starter.
                  Bro, those old times were different. If he would play in Herta or Bayern right now and he would do that, tahala 5 bar biroonesh karde boodan.

Comment

Originally posted by Doctor DOOM View Post
                    my 2 zaari :

1- dejagah is NOT a striker, rather than an attacking mid .
                    and we do have plenty of talented prospects for the post: shojaei, mobaali, jabbari, nouri, kolahkaj, zandi, ... in case we dont get him.
                    lets not lose sleep over this, ok?

2- as far as I know, until he plays for any SENIORS national team, he is open to choose the country.
                    Well Dejagah started out his career as a striker. In the Regionaliga he was primarily a striker, when he played for Hertha in the UEFA Cup he was the lone striker, and only later on did Falko Goetz give him an attacking play maker role simply because that was the only position that would fit him on the team (Pantelic was normally given the lone striker role).

So Dejagah has good experience as a striker, and even as a lone striker. Ultimately though he is a finisher, that's the one thing he does best, and thats our single biggest weakness in TM, in my view.

Comment

bottom line of ashkans story
                      گفت*وگوي اشكان دژاگه با Stern:
                      نژاد پرست نيستم
                      تا 21 سالگي مي*توانستم براي ايران بازي كنم

همراهي نكردن تيم ملي فوتبال زير 21 ساله*هاي آلمان در ديدار برابر رژيم اشغالگر قدس از سوي "اشكان دژاگه" خبر داغ هفته*ي گذشته*ي رسانه*هاي آلماني بود. اين تصميم دژاگه واكنش تند شوراي يهوديان و حتي برخي سياستمداران آلمان را در پي داشت. هر چند فليكس ماگات سرمربي ولفسبورگ و ماتياس سامر مدير ورزشي تيم*هاي ملي آلمان از تصميم دژاگه دفاع كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن ايراني - آلماني به تازگي در گفت*وگو با پايگاه اينترنتي Stern مسايل خانوادگي را علت تصميمش عنوان كرد و آن را سياسي ندانست، اين در حالي است كه رسانه*هاي آلمان اين تصميم دژاگه را سياسي و ضد يهود ارزيابي كرده بودند.

متن كامل گفت*وگوي دژاگه در زير مي*آيد:

* آقاي دژاگه، تا يك هفته پيش تنها كارشناسان فوتبال شما را مي*شناختند اما، امروز همه آلمان شما را مي*شناسند. شما چون ايراني - آلماني هستيد، نخواستيد با تيم ملي زير 21 ساله*هاي آلمان در سرزمين*هاي اشغالي بازي كنيد. غيبت شما جنجال*هاي فراواني به پا كرد. روزنامه*ها و سياستمداران از فقدان هويت آلماني شما انتقاد كرده بودند و ديتر گراومان،* نايب رييس شوراي مركزي يهوديان ادعا كرد، كه شما سعي در "بايكوت يهوديان" داشتيد. آيا شما از اين همه حرف و حديثي كه به راه افتاده است،* شگفت زده شديد؟

- بله، البته. هرگز احتمال چنين چيزي را نمي*دادم. هرگز چنين چيزي مدنظرم نبود. از اين سوء تفاهم بسيار متاسفم. اگر برخي از نبود من تصور نادرستي داشته*اند عذرخواهي مي*كنم. اين اتهام*ها مرا بسيار بسيار ناراحت مي*كند. من دشمن هيچ انساني در روي زمين نيستم. من نژاد پرست نيستم.

* مي*گويند انگيزه*هاي سياسي دليل تصميم شما بوده است؟

- اين حرف بي*اساس و بي*ربط است.

* پس چه دليل*هايي براي اين كار داشتيد؟

- كاملا شخصي. من اين موضوع را به "ديتر آيلتس"، *مربي*ام در تيم ملي زير 21 ساله*هاي آلمان هم توضيح دادم. من علاوه بر يك گذرنامه*ي آلماني، يك پاسپورت ايراني هم دارم. ايران تاكنون اسراييل را به رسميت نشناخته است و شهروندان خود را از سفر به آنجا باز مي*دارد. من اگرچه از پنج، شش سال پيش ديگر در ايران نبوده*ام، با اين حال خانواده*ام در سال چند بار به ايران سفر مي*كنند. خويشاوندان زيادي در تهران داريم. هرگز بحث من در ميان نبود، اين كار را به خاطر خانواده*ام انجام دادم. دوست ندارم در اين باره بيشتر حرف بزنم.

* آيا خانواده*ي شما روي شما فشار آوردند؟

- خير. روشن است كه با پدر و مادر و بردارم درباره*ي تمام اين جريان حرف زدم. با اين حال اين من بودم كه نخواستم خطر كنم. از همين رو به "ديتر آيلتس" تلفن كردم.

* مربي شما چه واكنشي نشان داد؟

- آيلتس تصميم مرا درك كرد. او چند روز بعد به من تلفن زد و گفت به موقعيت من احترام مي*گذارد و مرا براي بازي برابر اسراييل فرا نخواهد خواند اما، براي بازي بعدي برابر مولداوي،* شايد بار ديگر مرا به اردو دعوت كند.

* آيا شما فردي سياسي هستيد؟ آيا شما و خانواده*تان جريانان*هاي سياسي در ايران را پيگيري مي*كنيد؟

- مي*توانم به همه اطمينان بدهم كه ما با سياست هيچ سروكاري نداريم. علاقه*ي چنداني هم به اين موضوع نداريم.

* روزنامه*اي ورزشي در ايران، اقدام شما را شجاعانه و قهرمانانه خواند. آيا شما اين واكنش را خصمانه نمي*دانيد؟

- من نمي*توانم فارسي بخوانم و بنويسم. تنها به اين زبان صحبت مي*كنم. اين خبر را از طريق روزنامه*هاي آلماني خواندم. نمي*توانم كاري در اين باره بكنم. براي من تنها سلامت خانواده*ام مهم به شمار مي*آيد.

* شما در تهران به دنيا آمده*ايد و در برلين بزرگ شده*ايد، آيا براساس آموزه*هاي قرآن زندگي مي*كنيد؟

- دين من اسلام است، به خداوند ايمان دارم. پيش از هر بازي به زبان فارسي خدايم را ستايش مي*كنم. اين آيين من است.

* شما گفته بوديد كه نيمي از خون شما ايراني و نيمي ديگر آلماني است. منظورتان از اين حرف چه بود؟ هر دو والدين شما ايراني هستند.

- با اين حرف مي*خواستم بگويم كه با هر دو كشور و فرهنگ پيوندي را احساس مي*كنم، روي يك ساعدم برلين و روي ساعد ديگرم تهران را نوشته*ام. خود را هم ايراني و هم آلماني احساس مي*كنم. خانواده*ام از ايران هستند. من اينجا (آلمان) بزرگ شده*ام. من براي تيم ملي آلمان بازي مي*كنم.

* چرا شما تصميم گرفتيد براي تيم ملي آلمان بازي كنيد؟ گفته مي*شود پدرتان دوست داشت شما براي تيم ملي ايران بازي كنيد.

- اين حرف درست نيست. پدر هيچ گاه از من نخواست كه براي تيم ملي ايران بازي كنم. پدرم همانند من زماني كه در 16 سالگي براي نخستين بار به تيم ملي نوجوانان آلمان فراخوانده شدم احساس غرور كرد. من با كمال ميل براي آلمان بازي مي*كنم. فدراسيون فوتبال آلمان به من كمك كرد تا گذرنامه*ي آلماني داشته باشم. در اين ميان پدر و مادر و برادرم هم گذرنامه*هايي آلماني را دريافت كردند. آنچه درست است آن است كه چندين تقاضا از سوي تيم ملي ايران وجود داشت. من تا 21 سالگي اين امكان را داشتم كه براي ايران بازي كنم.

* "تئو سوانسيگر" در شروع هفته جاري با شما ديدار خواهد كرد. به نظر مي*آيد، اين گفت*وگو نوعي بازپرسي باشد. آيا شما رفتار فدراسيون فوتبال آلمان با خودتان را جوانمردانه مي*دانيد؟

- به آقاي سوانسيگر هم همان چيزي را خواهم گفت كه به شما گفتم. من همان طور هستم كه هستم. هر كس كه با من حرف مي*زند، درمي*يابد كه در من چه مي*گذرد و به چه فكر مي*كنم: خانواده. در يك برنامه براي روزنامه*ي باشگاه ولفسبورگ نوشتم كه آرزو دارم صلح در تمام دنيا حكمفرما شود. هيچ تغييري در ديدگاهم پديد نيامده است.

* آقاي سوانسيگر بدون ترديد از شما خواهد پرسيد در بازي آتي برابر اسرائيل چگونه عمل خواهيد كرد. خانواده شما به اين طوفان خشمي كه به پا شده چگونه واكنش نشان داد.

- آنها هم همانند من شگفت زده بودند. آنها تلفن را از پريز كشيدند و منتظر ماندند تا آب*ها از آسياب بيفتد. برادرم هم از اين كه برخي روزنامه*ها نوشته بودند او در تهران زندگي مي*كند و براي باشگاه پيكان بازي مي*كند، بهت زده شده بود. او در برلين و در كنار پدر و مادرم زندگي مي*كند.

* شما نخستين بازيكن ايراني بوندس ليگا نيستيد كه از بازي در اسرائيل كنار مي*كشد. در سال 2004 هم بايرن مونيخ در بازي برابر مكابي وحيد هاشميان هموطن شما را به دليل ناراحتي كمر همراه نداشت. آيا راحت*تر نبود شما هم يك آسيب ديدگي را بهانه مي*كرديد؟

- نمي*دانم كه آن زمان چه براي هاشميان پيش آمد. اگر دروغ مي*گفتم برايم به مراتب بدتر بود. نمي*خواهم هيچ كس را دست بيندازم.

* واكنون شما تاوان صداقت*تان را مي*پردازيد. با وجود همه آنچه در روزهاي گذشته برايتان رخ داده است، آيا هنوز هم علاقه*اي به بازي براي تيم ملي آلمان داريد؟

- بديهي است كه من اين جا بزرگ شده*ام. بازي براي آلمان همواره احساس خاص و خوبي دارد. هنوز هم هدفم اين است كه زماني براي تيم ملي بزرگسالان آلمان بازي كنم و در جام جهاني براي آلمان بازي كنم.

* آيا نمي*ترسيد كه هيچ يك از اين روياها محقق نشوند، در صورتي كه سوانسيگر زير فشار افكار همگاني تسليم شود و شما را از تيم ملي كنار بگذارد.

- طبيعي است كه مي*ترسم. سال*هاست كه براي اهداف ورزشي*ام تمرين مي*كنم. اكنون ممكن است از روزي به روزي ديگر همه چيز عوض شود و اوضاع دگرگون شود. براي همين هم فرد از خود مي*پرسد، اوضاع چگونه پيش مي*رود؟

Comment

Originally posted by Kaveh View Post
                        bottom line of ashkans story
                        گفت*وگوي اشكان دژاگه با Stern:
                        نژاد پرست نيستم
                        تا 21 سالگي مي*توانستم براي ايران بازي كنم

همراهي نكردن تيم ملي فوتبال زير 21 ساله*هاي آلمان در ديدار برابر رژيم اشغالگر قدس از سوي "اشكان دژاگه" خبر داغ هفته*ي گذشته*ي رسانه*هاي آلماني بود. اين تصميم دژاگه واكنش تند شوراي يهوديان و حتي برخي سياستمداران آلمان را در پي داشت. هر چند فليكس ماگات سرمربي ولفسبورگ و ماتياس سامر مدير ورزشي تيم*هاي ملي آلمان از تصميم دژاگه دفاع كردند.
                        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن ايراني - آلماني به تازگي در گفت*وگو با پايگاه اينترنتي Stern مسايل خانوادگي را علت تصميمش عنوان كرد و آن را سياسي ندانست، اين در حالي است كه رسانه*هاي آلمان اين تصميم دژاگه را سياسي و ضد يهود ارزيابي كرده بودند.
                        متن كامل گفت*وگوي دژاگه در زير مي*آيد:
                        * آقاي دژاگه، تا يك هفته پيش تنها كارشناسان فوتبال شما را مي*شناختند اما، امروز همه آلمان شما را مي*شناسند. شما چون ايراني - آلماني هستيد، نخواستيد با تيم ملي زير 21 ساله*هاي آلمان در سرزمين*هاي اشغالي بازي كنيد. غيبت شما جنجال*هاي فراواني به پا كرد. روزنامه*ها و سياستمداران از فقدان هويت آلماني شما انتقاد كرده بودند و ديتر گراومان،* نايب رييس شوراي مركزي يهوديان ادعا كرد، كه شما سعي در "بايكوت يهوديان" داشتيد. آيا شما از اين همه حرف و حديثي كه به راه افتاده است،* شگفت زده شديد؟
                        - بله، البته. هرگز احتمال چنين چيزي را نمي*دادم. هرگز چنين چيزي مدنظرم نبود. از اين سوء تفاهم بسيار متاسفم. اگر برخي از نبود من تصور نادرستي داشته*اند عذرخواهي مي*كنم. اين اتهام*ها مرا بسيار بسيار ناراحت مي*كند. من دشمن هيچ انساني در روي زمين نيستم. من نژاد پرست نيستم.
                        * مي*گويند انگيزه*هاي سياسي دليل تصميم شما بوده است؟
                        - اين حرف بي*اساس و بي*ربط است.
                        * پس چه دليل*هايي براي اين كار داشتيد؟
                        - كاملا شخصي. من اين موضوع را به "ديتر آيلتس"، *مربي*ام در تيم ملي زير 21 ساله*هاي آلمان هم توضيح دادم. من علاوه بر يك گذرنامه*ي آلماني، يك پاسپورت ايراني هم دارم. ايران تاكنون اسراييل را به رسميت نشناخته است و شهروندان خود را از سفر به آنجا باز مي*دارد. من اگرچه از پنج، شش سال پيش ديگر در ايران نبوده*ام، با اين حال خانواده*ام در سال چند بار به ايران سفر مي*كنند. خويشاوندان زيادي در تهران داريم. هرگز بحث من در ميان نبود، اين كار را به خاطر خانواده*ام انجام دادم. دوست ندارم در اين باره بيشتر حرف بزنم.
                        * آيا خانواده*ي شما روي شما فشار آوردند؟
                        - خير. روشن است كه با پدر و مادر و بردارم درباره*ي تمام اين جريان حرف زدم. با اين حال اين من بودم كه نخواستم خطر كنم. از همين رو به "ديتر آيلتس" تلفن كردم.
                        * مربي شما چه واكنشي نشان داد؟
                        - آيلتس تصميم مرا درك كرد. او چند روز بعد به من تلفن زد و گفت به موقعيت من احترام مي*گذارد و مرا براي بازي برابر اسراييل فرا نخواهد خواند اما، براي بازي بعدي برابر مولداوي،* شايد بار ديگر مرا به اردو دعوت كند.
                        * آيا شما فردي سياسي هستيد؟ آيا شما و خانواده*تان جريانان*هاي سياسي در ايران را پيگيري مي*كنيد؟
                        - مي*توانم به همه اطمينان بدهم كه ما با سياست هيچ سروكاري نداريم. علاقه*ي چنداني هم به اين موضوع نداريم.
                        * روزنامه*اي ورزشي در ايران، اقدام شما را شجاعانه و قهرمانانه خواند. آيا شما اين واكنش را خصمانه نمي*دانيد؟
                        - من نمي*توانم فارسي بخوانم و بنويسم. تنها به اين زبان صحبت مي*كنم. اين خبر را از طريق روزنامه*هاي آلماني خواندم. نمي*توانم كاري در اين باره بكنم. براي من تنها سلامت خانواده*ام مهم به شمار مي*آيد.
                        * شما در تهران به دنيا آمده*ايد و در برلين بزرگ شده*ايد، آيا براساس آموزه*هاي قرآن زندگي مي*كنيد؟
                        - دين من اسلام است، به خداوند ايمان دارم. پيش از هر بازي به زبان فارسي خدايم را ستايش مي*كنم. اين آيين من است.
                        * شما گفته بوديد كه نيمي از خون شما ايراني و نيمي ديگر آلماني است. منظورتان از اين حرف چه بود؟ هر دو والدين شما ايراني هستند.
                        - با اين حرف مي*خواستم بگويم كه با هر دو كشور و فرهنگ پيوندي را احساس مي*كنم، روي يك ساعدم برلين و روي ساعد ديگرم تهران را نوشته*ام. خود را هم ايراني و هم آلماني احساس مي*كنم. خانواده*ام از ايران هستند. من اينجا (آلمان) بزرگ شده*ام. من براي تيم ملي آلمان بازي مي*كنم.
                        * چرا شما تصميم گرفتيد براي تيم ملي آلمان بازي كنيد؟ گفته مي*شود پدرتان دوست داشت شما براي تيم ملي ايران بازي كنيد.
                        - اين حرف درست نيست. پدر هيچ گاه از من نخواست كه براي تيم ملي ايران بازي كنم. پدرم همانند من زماني كه در 16 سالگي براي نخستين بار به تيم ملي نوجوانان آلمان فراخوانده شدم احساس غرور كرد. من با كمال ميل براي آلمان بازي مي*كنم. فدراسيون فوتبال آلمان به من كمك كرد تا گذرنامه*ي آلماني داشته باشم. در اين ميان پدر و مادر و برادرم هم گذرنامه*هايي آلماني را دريافت كردند. آنچه درست است آن است كه چندين تقاضا از سوي تيم ملي ايران وجود داشت. من تا 21 سالگي اين امكان را داشتم كه براي ايران بازي كنم.
                        * "تئو سوانسيگر" در شروع هفته جاري با شما ديدار خواهد كرد. به نظر مي*آيد، اين گفت*وگو نوعي بازپرسي باشد. آيا شما رفتار فدراسيون فوتبال آلمان با خودتان را جوانمردانه مي*دانيد؟
                        - به آقاي سوانسيگر هم همان چيزي را خواهم گفت كه به شما گفتم. من همان طور هستم كه هستم. هر كس كه با من حرف مي*زند، درمي*يابد كه در من چه مي*گذرد و به چه فكر مي*كنم: خانواده. در يك برنامه براي روزنامه*ي باشگاه ولفسبورگ نوشتم كه آرزو دارم صلح در تمام دنيا حكمفرما شود. هيچ تغييري در ديدگاهم پديد نيامده است.
                        * آقاي سوانسيگر بدون ترديد از شما خواهد پرسيد در بازي آتي برابر اسرائيل چگونه عمل خواهيد كرد. خانواده شما به اين طوفان خشمي كه به پا شده چگونه واكنش نشان داد.
                        - آنها هم همانند من شگفت زده بودند. آنها تلفن را از پريز كشيدند و منتظر ماندند تا آب*ها از آسياب بيفتد. برادرم هم از اين كه برخي روزنامه*ها نوشته بودند او در تهران زندگي مي*كند و براي باشگاه پيكان بازي مي*كند، بهت زده شده بود. او در برلين و در كنار پدر و مادرم زندگي مي*كند.
                        * شما نخستين بازيكن ايراني بوندس ليگا نيستيد كه از بازي در اسرائيل كنار مي*كشد. در سال 2004 هم بايرن مونيخ در بازي برابر مكابي وحيد هاشميان هموطن شما را به دليل ناراحتي كمر همراه نداشت. آيا راحت*تر نبود شما هم يك آسيب ديدگي را بهانه مي*كرديد؟
                        - نمي*دانم كه آن زمان چه براي هاشميان پيش آمد. اگر دروغ مي*گفتم برايم به مراتب بدتر بود. نمي*خواهم هيچ كس را دست بيندازم.
                        * واكنون شما تاوان صداقت*تان را مي*پردازيد. با وجود همه آنچه در روزهاي گذشته برايتان رخ داده است، آيا هنوز هم علاقه*اي به بازي براي تيم ملي آلمان داريد؟
                        - بديهي است كه من اين جا بزرگ شده*ام. بازي براي آلمان همواره احساس خاص و خوبي دارد. هنوز هم هدفم اين است كه زماني براي تيم ملي بزرگسالان آلمان بازي كنم و در جام جهاني براي آلمان بازي كنم.
                        * آيا نمي*ترسيد كه هيچ يك از اين روياها محقق نشوند، در صورتي كه سوانسيگر زير فشار افكار همگاني تسليم شود و شما را از تيم ملي كنار بگذارد.
                        - طبيعي است كه مي*ترسم. سال*هاست كه براي اهداف ورزشي*ام تمرين مي*كنم. اكنون ممكن است از روزي به روزي ديگر همه چيز عوض شود و اوضاع دگرگون شود. براي همين هم فرد از خود مي*پرسد، اوضاع چگونه پيش مي*رود؟
                        This is simply too much pressure for a 21 year old. He is so honest, and he is paying the
                        price.

Comment

Dadash please stop it with the Zandi nonsense. there is no factual evidence to back up your claim and if you belive that being a bench player for the German NT is success. then ur right he made the right choice he will always be known as a second rate German footballer where as he could have been a Superstar for TM.

But Kasra Joon, Zandi had problems before TM and he got very unlucky after. He was sick with epstein barr for like a year, he & his supid manager ruined himself. Dont blame it on IFF/ TM / Kaiserslautern etc etc etc.

Comment

Is it Iran's fault that Zandi can't put a signature on a contract of a club?

Is it Iran's fault that Zandi got a car accident and couldn't play a few matches because of this?

Is it Iran's fault that Zandi got injured and on return he was out of form and was benched because of this?

Zandi's decision to join a national team gave him in fact a higher reputation.

If Zandi didn't want to join Team Melli, I wouldn't care much but Dejagah is fully Iranian, there is nothing German about him.

However I really think that IFF and Dejagah didn't know about the rule that you need to choose a team before your 21th birthday just like 90% of the members here.

The media could have helped a lot, if the newspapers wrote about this which has been discussed for the past two years then we could have had an other decision from Dejagah, however a serious issue like this is not important, they rather write about a thread that is supposed to be a joke, like Enayati goes to Hannover or Enayati goes to Villareal.

Remember when Ghalenoei said that Dejagah doesn't want to join Team Melli now but later, in a few months? Exactly my point of how well informed these guys were.

Comment

Originally posted by Dubxl152 View Post
                              But Kasra Joon, Zandi had problems before TM and he got very unlucky after. He was sick with epstein barr for like a year, he & his supid manager ruined himself. Dont blame it on IFF/ TM / Kaiserslautern etc etc etc.
                              was he? really?
                              I always wondered why his form dropped and was not taken up by any clubs !

whom did he kiss to get that ?
                              ( you all know the condition resulting from epstein barr virus is called "the kissing disease" )
                              you gotta be careful who you kiss, these days

But seriously, I value zandi way above such inconsequential ppl like dejagah.
                              I wish him health and far more success .

as for the lost little ashkan, ... well, he has now a MOUNTAIN to climb !!
                              he has made life VERY VERY difficult for himself .
                              I rather feel bad for him ... in a distant way, of course.

he has burnt his bridges w Iran.
                              now, he has only ONE option : germany.
                              but here's the trouble:

1- given the tremendous competition in germany, what are his chances to not only make ( coz this part is easy ), but to MAINTAIN a presence at german nat'l team?
                              realistically, considering all factors , I'd say he'll have a few stints and then that's it !!!
                              coz come on ppl. he isnt exactly "Messi", is he now?

2- now, he is not accepted as an Iranian among all Iranian communities.
                              and given his "nature" and origins, he isnt exactly german either ! and germans do not and will not relate to him no matter what he does or says.
                              not exactly a happy situation where you dont really belong to any place properly, eh?

oh well, this is the bed he laid for himself and HE has to lie in it too.
                              poor sod !

=============================

Originally posted by ShirFarhad View Post
                              The media could have helped a lot, if the newspapers wrote about this which has been discussed for the past two years then we could have had an other decision from Dejagah, however a serious issue like this is not important, they rather write about a thread that is supposed to be a joke, like Enayati goes to Hannover or Enayati goes to Villareal.
                              how true.
                              repped

Comment

Working...
                              X