Originally posted by Doctor DOOM
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Is , ESTIL AZIN, An Islamic Republic Project ?
Collapse
X
-
basically money laundering is conversion of ill-gotten, black money (which has no traces) into white money that can be entered into the circulation via banks and cheques.
the ill gotten money could be from various sources such as black-market, bribes and all the under the table stuff, drugs and prostitution cartels, smuggling, ... basically all the things that IRGC is well known to participate in.
..... that's beside murder, torture and oppression of compatriots
Comment
-
Originally posted by Doctor DOOM View Postbasically money laundering is conversion of ill-gotten, black money (which has no traces) into white money that can be entered into the circulation via banks and cheques.
the ill gotten money could be from various sources such as black-market, bribes and all the under the table stuff, drugs and prostitution cartels, smuggling, ... basically all the things that IRGC is well known to participate in.
..... that's beside murder, torture and oppression of compatriots
Comment
-
With the recent international Economic sanctions against IRAN, and against " Sepah Pasdaran ",and many top personality of the regim.........
Likes of " Hedayadi ", are going to be even richer !, and many Governement Money launderings, and exchanges will be done through likes of him...to avoid and by-pass Sanctions.
Comment
-
The recent Ali Karimi saga has , and the subsequent reaction of Hedayati on Navad ( which I have actually not seen personally) , put a lot of question marks on the subject matter.
I must say , it is confusing the issue more than resolving it.
This Ajerlo , could be the catalyst for the who thing.
Let me ask this question:
"Is it possible that Ajerloo , a devout and strong ally of the regime , in fact an agent of the government by default since he is a high ranking Police Officer , is Ajerloo embedded , forced upon Hedayati as a condition for him to maintain and develop the club? IS Ajerloo there to monitor and keep a tab on things much the way that Hojatislam Hajipour was embedded in Team Melli ?
sigpic**************************
Comment
-
^ I think it is "Alipour", the plant by vezarat-e etela'at.
ajorloo is very much the same as hedayati. they are the two sides of the same coin. one may be milder than the other, but I doubt fundamentally, there's much to choose from. both belong to the sepah elite and we know the existing philosophy of sepah too.
Comment
-
Originally posted by maij View Post
"Is it possible that Ajerloo , a devout and strong ally of the regime , in fact an agent of the government by default since he is a high ranking Police Officer , is Ajerloo embedded , forced upon Hedayati as a condition for him to maintain and develop the club? IS Ajerloo there to monitor and keep a tab on things much the way that Hojatislam Hajipour was embedded in Team Melli ?
Comment
-
here is another,and most recent evidence ...that Estil Azin...is a Government entity.......and hedayati, has no power.........
Poletcial footbal
propaganda system
fake preffesional league
http://www.khabaronline.ir/news-89131.aspx
هدایتی از استیل آذین کنار کشید؛ با این شرایط نمی توانم کنارتان باشم!
ورزش > فوتبال داخلی - ایسنا: حسین هدایتی در نامه ای به هیات مدیره استیل اعلام کرد دیگر نمی خواهد در کنار این تیم باشد
محمد خروطی در این باره عنوان کرد: عصر یکشنبه و در جلسه هفتگی هیات مدیره استیل آذین حسین هدایتی دردنامه*ای را تقدیم هیات مدیره کرد که در آن با اشاره به رخدادهای اخیر تیم فوتبال استیل آذین نوشته بود، شرایط را طوری می*بینم که نمی*توانم در کنارتان باشم.
این عضو هیات مدیره باشگاه استیل آذین در ادامه گفت: هدایتی اگرچه تاکید داشت، هزینه*های تیم را تا پایان سال پرداخت می*کند، اما از شرایط به وجود آمده در هفته*های گذشته به قدری دلگیر بود که می*گفت نمی*توانم با این شرایط در کنار استیل آذین باشم. او از هیات مدیره خواست تا در این زمینه تصمیم*گیری کند.
خروطی ادامه داد: قرار شد تا پس از شب*های احیا، دیدار مجددی با حسین هدایتی داشته باشیم. در شرایطی که مالک باشگاه بخواهد کنار برود، هیچ چیز برای ما مهم*تر از حفظ ثبات این تیم نیست و حتی حاضریم هر نوع تصمیمی را برای حفظ انسجام استیل آذین بگیریم.
وی افزود: جلسه آینده هیات مدیره عصر روز جمعه برگزار می*شود تا درباره*ی مدیریت باشگاه و نامه حسین هدایتی تصمیم*گیری شود.
رونمايي هاي جديد از فسادهاي پنهان فوتبال ايران
صفايي:آدم هاي ناسالم در فوتبال ما سرمايه گذاري كرده اند!
چرا مسوولان امنيتي براي فوتبال فكري نمي كنند؟
نشست خبري رييس فدراسيون تير و كمان چهارشنبه صبح با انتقاد شديد كريم صفايي از مشكلات اخلاقي فوتبال و باشگاه استيل آذين برگزار شد.
به گزارش رجانيوز، در اين نشست در حالي كه همه خبرنگاران منتظر بودند صفايي در خصوص عملكرد كمانداران در مسابقات جام جهاني چين صحبت كند، او بخش اصلي اظهارات خود را به فوتبال اختصاص داد و از وضعيت حاكم در فوتبال به ويژه تيم استيل آذين به شدت انتقاد كرد.
رييس فدراسيون تير و كمان
با بيان اين كه مي خواهم فساد از فوتبال و ورزش خشكانده شود، تصريح كرد: من به آجورلو قبل از رفتن به استيل آذين گفته بودم كه اين باشگاه چيزي نيست. او حرفم را گوش نكرد و اشتباه كرد. او شايد اشتباه كرده كه در اين دنياي واپسين درباره روزه خواري صحبت كرده، متاسفانه خطوط اصلي فوتبال كشور را كسان خاصي رهبري مي كنند. اگر موضوعي مانند مايلي كهن و آجورلو پيش مي آيد بايد دانست كه اين موضوع پيشينه خاصي دارد. من از مسوولان و دست اندركاران كشور مي خواهم كه براي اشخاصي كه باطنشان پاك است و براي اصلاح ورزش تلاش مي كنند فكري كنند.
وي ادامه داد: من با عليپور درباره بحث منشور اخلاقي صحبت كرده ام و به او گفتم خواهش مي كنم در ورزش از نماز اول وقت حرف نزنيد چرا كه ورزش ما نمي پذيرد. به آجورلو گفتم كاش اين مسايل را مطرح نمي كرديد. صحبت*هاي او صحبت محراب و نماز اول وقت خواندن در ميخانه است. متاسفانه سردمداران افراد خوب را راحت كنار مي گذارند و حتي برايشان فاتحه هم نمي خوانند. زماني كه من ورزشكار بودم مايلي كهن يكي از مديران مهم ما بود. او چرا بايد امروز به جايي برسد كه به در و ديوار ناروا بگويد. نمي خواهم خيلي وارد حاشيه شوم ولي متاسفانه شما مي بينيد عكس كساني روي صفحات اول روزنامه ها چاپ مي شود و يا در تلويزيون از كساني تقدير مي شود كه مشكلات اخلاقي دارند.
وي ادامه داد: مسلما آجورلو و آجورلوها نمي تواند با آنها در بيفتد. من خيلي به موضوع ورزش كاري ندارم و حرفم فوتبالي است. ان شاالله روزي نوبت افرادي مي رسد كه مي خواهند آبروي آدم هاي سالم را ببرند. در فوتبال ما با جا به جايي مربيان پول هاي زيادي در جيب دلالان مي رود. قطعا تا وقتي رسانه ها دست به دست هم ندهند ما شاهد زمين خوردن آدم هاي خوب هستيم.
رييس فدراسيون تير و كمان اضافه كرد: مگر فراموش كرده ايد زماني كه آجورلو در باشگاه پاس بود، خيلي ها را از جوي خيابان ها جمع كرد. كارش اشتباه بود! در فوتبال ناسالم هايي هستند كه پرونده هاي آنها را حداقل خودم در دادگاه هاي قضايي ديده ام. من مي خواهم به مسوولان امنيت كشور گوشزد كنم كه اين گونه به ورزش نگاه نكنند، ورزش امروز صنعت است و بانك هاي آن چناني روي آن سرمايه گذاري مي كنند. چرا در فوتبال ما هيچ ملاكي وجود ندارد و افراد به راحتي خراب مي شوند.
وي ادامه داد: در ورزشي كه خودم پايه گذارش بوده*ام، مافيا دارد در آن رشد مي كند. واي بر حال تيم هايي كه پايه و اساس آن را طاغوت گذاشته است.
رييس فدراسيون تير و كمان با بيان اين كه اگر كسي در فوتبال مشهور باشد محبوب نيست، تاكيد كرد: من آجورلو را به عنوان مثال اسم بردم، مايلي*كهن*ها آدم هاي ارزشي هستند. آنها آمدند به ورزش كمك كنند ولي سرخورده شدند و كنار رفتند. خيلي ها در اين كشور مشهورند ولي محبوبيت ندارند. فكر نكنيد با پول مي توانيد روي سبيل شاه ناقاره بزنيد. من از اين*ها ناراحتم. برخي ها فقط پول مي آورند ولي پرونده هايشان هم هست. لطفا برويد و ببينيد كه اين ها چه كساني هستند. ببينيد سردمداران راه اندازي باشگاه ها چه كساني هستند. همه اشتباه مي*كنند. من نمي گويم اگر كسي روزه خواري كرد بياييد بگوييد. اشاعه گناه بدتر از گناه اول است.
صفايي در بخش ديگري از اين نشست همچنين در خصوص مسابقات جام جهاني چين گفت: ما هر ساله در چهار دوره رقابت هاي جام جهاني شركت مي كنيم، چين معمولا در آسيا ميزبان يك دوره از اين جام هاست. ما بايد سعي كنيم ميزباني بگيريم. امسال دور اول اين رقابت ها در كرواسي، دور دوم در تركيه، دور سوم در آمريكا و دور چهارم در چين برگزار شد. دليل نرفتن ما به آمريكا اين نبود كه ميزبان براي ما مشكل ايجاد كرده باشد. برخي رسانه ها بازتاب اين مساله را سياسي كردند و گفتند به تيم ما ويزا داده نشده در صورتي كه ما نتوانستيم ويزاي امارات را بگيريم. متاسفانه يك رسانه مريض خارجي اعلام كرد كه به دليل حضور سه توريست آمريكايي در ايران آمريكا به ما ويز ا نداده كه كذب محض بود.
وي درباره عملكرد ايران در اين رقابت ها تصريح كرد: تيم ما در چين خوب ظاهر شد. من به خاطر اين روند رو به رشد از كادر فني و كمانداران تشكر مي كنم. ما فقط در رشته ريكرو بانوان نتوانستيم انتظارات را برآورده كنيم كه به اين دليل از مردم عذرخواهي مي كنم.
تيم مردان هم توانست جزو 10 تيم اول دنيا قرار گيرد كه عملكرد چشم گيري بود. در اين مسابقات نادر منوچهري كه دو سال است تير و كمان را شروع كرده توانست رنكينگ خوبي كسب كند. در بخش تيمي دو نفره نيز زماني نژاد و حليميان با كسب مدال نقره از رده ششم به پنجم جهان رسيده اند. تير و كمان شش سال است كه كار حرفه اي مي كند. اين كه رسانه ها مي نويسند ما آخر شده ايم كار خوبي نيست. بياييد و با مردم شفاف صحبت كنيد. ما اگر اشتباه مي كنيم مي آييم و مقابل همه مردم عذرخواهي مي كنيم.
وي ادامه داد: اگر در ايران رسم است كه هر سه ماه يك دفعه مربي را عوض كنند من اين رسم را مي شكنم. اگر رسم است كه كوچكترها به بزرگترها حرف بزنند من اين رسم را مي شكنم. هر كسي بايد در جايگاه خودش حرف بزند. من واقعا دردم مي گيرد وقتي مي بينم با يك آدم ارزشي اين گونه برخورد مي شود. ما پايه و اساس تيم هاي استقلال و پرسپوليس را نگذاشتيم ولي حداقل هم نتوانستيم آن را كنترل كنيم. سال گذشته بودجه من قطع شد. آيا بايد بيايم از بالا تا پايين همه چيز به سازمان بگوييم.
وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه مدارس تير و كمان چه زماني افتتاح مي شوند، گفت: راه اندازي مدارس آرش و آذر از آرزوهاي ديرينه فدراسيون بود، چرا كه نفراتي كه براي عضويت به تيم ملي مي آيند در سنيني نيستند كه بخواهيم به آنها آموزش دهيم. ما اگر مي خواهيم هزينه را كاهش دهيم بايد سن آموزش را به 12 سال بياوريم. ما با كيومرث هاشمي صحبت كرديم. آنها گفتند كه امسال به ما مجوز مي دهند. اخيرا هم قائم مقام وزير آموزش و پرورش اعلام كرده كه مي توانيم مدارس را در منطقه 5 شهرداري تهران برپا كنيم. فكر مي كنم در هفته اول مهرماه اين اتفاق بيفتد.
وي در خصوص برگزاري نخستين دوره رقابت هاي ليگ باشگاهي آسيا در كيش به خبرنگاران گفت: ما طي هماهنگي با كنفدراسيون آسيا قرار است اولين دوره ليگ باشگاهي در دو رشته ريكرو و كامپوند و در دو بخش زنان و مردان برگزار كنيم ، قرار است دو تيم از ايران در اين رقابت ها حضور پيدا كنند. بنگلادش و هند تاكنون اعلام آمادگي كردند. ما براي حضور تيم ها در مسابقات هزينه ورودي در نظر گرفته بوديم كه از آنجايي كه برخي تيم ها نمي توانستند آن را پرداخت كنند ورودي را لغو كرديم. فكر مي كنم براي حضور در اين رقابت ها 8 تا 10 تيم اعلام آمادگي كنند.
صفايي درباره عملكرد ضعيف تيم ملي ريكرو بانوان در جام جهاني چين نيز متذكر شد: آموزش كمانداران به ويژه در بخش بانوان بايد از سن 12 تا 16 سالگي صورت بگيرد چرا كه در اين سن دختران از تكرار و تمرين خسته نمي شوند. معمولا ورزشكاران ما در سنين 20 تا 21 سالگي براي حضور در تيم ملي اعلام آمادگي مي كنند. در اين سن معمولا بانوان پذيراي اين نشستند كه از 9 صبح تا 11 شب تمرين كنند. واقعا كمانداران ما در رشته ريكرو ايثار مي كنند. آنها بايد از همه زندگي ببرند تا تمرين كنند. به همين دليل ما ملي پوشان را كارمند فدراسيون كرديم و آنها هر روز كارت مي زنند و حقوق مي گيرند. اگر اين اتفاق نمي افتاد از نظر مالي و اجتماعي خيلي عقب مي ماندند. برخي ها بيشتر از دو يا سه سال دوام نمي آورند. در ريكرو زنان نمي توان يك شبه ره صدساله رفت.
رييس فدراسيون تير و كمان در پايان اظهاراتش در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اين كه پيش بيني چند مدال را در بازي هاي آسيايي گوانگجو مي كنيد خاطرنشان كرد: خواهش مي كنم اصلا اسم مدال را نياوريد ما تمام تلاشمان را مي كنيم كه بهترين نتيجه را بياوريم. اين كه بگوييم صد مدال مي آوريم كار خوبي نيست. چرا انتظارات مردم را بالا مي بريد. هدف ما تلاش است نه نتيجه. اگر دنبال اين هستيم كه هر روز بهتر از روز قبلي باشيم بايد تلاش كنيم.
كيوان رياضي مهر، كاپيتان تيم ملي ريكرو در سخناني كوتاه اظهار كرد: تير و كمان ايران شش سال پيش در دنيا جايگاهي نداشت. با حضور مربيان كره اي و همت فدراسيون آموزش كمانداران شروع شد، ما شش سال سخت و طاقت فرسايي را پشت سر گذاشتيم و با حريفان قدر ْآسيايي مبارزه كرديم براي اولين بار هم توانستيم به عنوان نهمي جهان دست پيدا كنيم. اين روند در همه دنيا تا حدود زيادي بي سابقه است، كشورهاي اول تا بيستم دنيا حداقل بيشتر از 10 سال سابقه حضور در تير و كمان را دارند.
رضا زماني نژاد، مربي و كاپيتان تيم ملي كامپوند ايران نيز در سخناني كوتاه يادآور شد: طبق آمار و ارقام رنكينگ فدراسيون جهاني روند ما رو به رشد است . تيم كامپوند به مقامات بسيار بالايي رسيده است. ما در جام جهاني كرواسي نهم شديم ولي در چين با اختلاف بسيار كمي از كسب مدال نقره باز مانديم و در مصاف با آمريكا چهارم شديم كه آن هم به دليل بدشانسي بود. بانوان هم در جام جهاني تركيه دوم شدند ولي در چين به عنوان چهارمي رسيدند كه نتيجه بسيار ارزشمندي بود.
سرمربي كره اي تيم هاي ملي كامپوند و ريكرو بانوان در خصوص بازي هاي آسيايي گوانگجو و برنامه هايش براي اين بازي ها اظهار كرد: 60 روز تا آغاز بازي هاي آسيايي گوانگجو فرصت باقي است. قرار است 20 روز در ايران اردو داشته باشيم و يك ماه هم به اردوي كره برويم. چرا كه اردوي كره در روند رو به رشد تيم ملي تاثير زيادي داشته است. قرار است 10 روز هم با يكي از كشورهاي روسيه، مكزيك يا ايتاليا اردوي مشترك بگذاريم. اخيرا مطالبي در روزنامه ها منتشر شده كه دلگرمي از تيم ملي و كادر فني مي گيرد. ما نياز به حمايت رسانه ها تا گوانگجو داريم. من همه را به صبر دعوت مي كنم تا نتيجه بگيريم.
کد خبر:61977 - ورزش
Comment
-
^^^
Why the heck would he even allow himself to comment on Football, let alone condemning clubs and football organizations/players etc! Someone who so passionately endorses the likes of Ajorloo and Mayeli should be kept away from Sports. His comments almost made me puke, seeing such hypocrites being in charge is so painful!
Comment
-
Originally posted by Keano View Post^^^
Why the heck would he even allow himself to comment on Football, let alone condemning clubs and football organizations/players etc! Someone who so passionately endorses the likes of Ajorloo and Mayeli should be kept away from Sports. His comments almost made me puke, seeing such hypocrites being in charge is so painful!
needless to say I did not bother to complete the article reading.
We should not take the likes of this guy seriously at all. I never heard of him before and certainly would not like to hear of him again....Some of those inquisitive reporters should have asked him "What the hell are you doing talking about football to start with ??"
Comment
-
This is the way of asking for promotion in Islamic Republic....
If one wants to go to higher places, he needs to show he is more dedicated to the regim, and islamic propaganda !!
That was how mayehi-Kohan got promoted.
I will not be surprized to see him get a job as " Modir Aamel " of some football team in new future.
Comment
-
Originally posted by zzgloo View PostThis is the way of asking for promotion in Islamic Republic....
If one wants to go to higher places, he needs to show he is more dedicated to the regim, and islamic propaganda !!
That was how mayehi-Kohan got promoted.
I will not be surprized to see him get a job as " Modir Aamel " of some football team in new future.
That would not surprise me at all.....The more they use their Islamic propaganda , the more chance they have for promotion.
Have you noticed the trend in the media at least.....These people who are increasingly using Arabic words in their speech, especially Koranic Arabic , mixing it with Farsi to express their views?
Not only they keep spoiling my beautiful language , they are also showing their ugly face by ass licking to Akhonds.....
Attached Files
Comment
footer ad
Collapse
Comment