Announcement

Collapse
No announcement yet.

I recommend everyone to watch this edition of 90

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    I recommend everyone to watch this edition of 90

    I highly recommend everyone, anyone who follows iranian football (be it club or team melli) to watch this

    http://www.footballitarin.com/video_page.php?id=360

    this is a frightening issue and at the same time ppl can be forgiven to think certain players in certain clubs and national teams get such a wide berth and lenient treatment, while some other (more deserving) players get crushed and neglected. also it could explain many other issues like doubtful acts and plays, suspicious camps and tours in more suspicious venues outside Iran, other appointments like inexperienced or unqualified ppl for various posts, be it coach, assistants, analyst, ... etc etc etc

    I knew this was happening. but I didnt know the depth of it and how cruel it was to poor provincial kids with big dreams

    #2
    the first thing i remembered when seeing this dalal bazi in navad was alizadeh's intentional handball in the 90th minute in the derby few years ago.

    alizadeh has always been in ghalenoi's teams and is always getting play time under him eventhough he is extremely weak
    Originally posted by siavasharian
    ESTEGHLAL:

    بهترین خط دفاع.بهترین خط حمله.ثبت رکورد بیشترین گل زده.پر امتیاز ترین تیم ادوار لیگ برتر با ۴۰۹ امتیاز.پر افتخار ترین مربی لیگ برتر با دو قهرمانی
    بهترین گلزن لیگ: آرش برهانی [استقلال] با ۲۱ گل زدهبهترین خط حمله: استقلال تهران با ۷۰ گل زده

    Comment


      #3
      DD jan, nowadays, if you work a couple of years in Iran, you will see that corruption is heavily spread all over the governmental companies and organizations and note that about 85% of the country's economy is governmental.

      If you want to win a tender in Iran you will have to bribe people, if you want to get a loan from the banks you will have to bribe, if you want to fill out your company's tax return and get it approved you will have to bribe, etc. And it is not that you should look for the people to pay them, they will find you and ask you for money... The sad thing is that corruption these days in Iran is not hidden anymore, there was a time they called the bribe as "poole zir mizi". It is not the case anymore, it is now so obvious that you can call it "poole roo mizi" and I am not exaggerating!!

      It was not surprising for me to see the 90 show although it was very interesting.
      2, 9, 10, 11 and 14

      Comment


        #4


        دبير هيئت رسيدگي به تخلفات حرفه*اي فوتبال گفت: 58 اسم داريم که همگي آنها در حال کار در فوتبال هستند و فاز جديدي از دلالان را کشف کرديم.


        به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام علیرضا علیپور، دبیر سابق ستاد منشور اخلاقی اکنون به عنوان دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه*ای فوتبال و رئیس کمیته نظارت، بازرسی و ارزشیابی سازمان لیگ فعالیت می*کند.

        علیپور تلاش کرده با مسایل پشت پرده فوتبال و زد و بند این ورزش تا جایی که امکان دارد مبارزه کند. شاید عملکرد او در برخی موارد قابل نقد باشد اما اکنون نام علیپور، متخلفان فوتبال را دچار ترس و واهمه می*کند زیرا او همان کسی است که بسیاری از مربیان و بازیکنان را منشوری اعلام کرد تا رفتارشان را اصلاح کنند.

        علیپور به همراه عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ میهمان خبرگزاری فارس بود.
        گفت وگوی فارس با علیپور را در زیر می*خوانید:

        * 4 مشکل عمده کارگزاران رسمی فیفا

        30 ایجنت*پلیر رسمی(کارگزار رسمی) داریم که از فیفا مجوز دارند و باید به تعهدات خود طبق مقررات بین*المللی عمل کنند. البته شماری از این 30 نفر زمینه فعالیت 58 نفر بدون مجوز را در فوتبال ایران فراهم کردند.

        ایجنت*های رسمی کارشان مشخص است و کارگزارند و سربرگ رسمی دارند. تمام قرادادهایشان باید در فدراسیون جمهوری اسلامی ایران ثبت و تائید شود. با بررسی*هایی که انجام دادیم مشخص شد کارگزاران رسمی 4 مشکل عمده دارند.

        اولین مشکل اینکه خدماتی که ارائه می*دادند، خدمات مختصر و در واقع کمترین خدمتی بود که به بازیکن ارائه می*شد. در واقع بزرگترین ظلم به یک مربی، بازیکن و یا باشگاه روا می*شد که باید از این ظلم جلوگیری می*کردیم.

        در دنیا وقتی یک کارگزار رسمی به عنوان مدیر برنامه بازیکن قرارداد امضا می*کند اگر بازیکن بخواهد به اداره مالیات برود و یا کاری در حوزه نظام وظیفه و مسایل تحصیلی داشته باشد یا مجوز خروج از کشور بخواهد و یا حتی کمیته انضباطی فدراسیون، باشگاه یا استان او را دعوت کند آن مدیر برنامه باید کار آن بازیکن را انجام دهد اما این مدیر برنامه*ها کمترین خدمات را ارائه می*کردند.

        * فعالیت دلال*ها در 8 رسانه

        از میان این 30 ایجنت پلیر 18 نفر سربرگ*هایشان را در اختیار افراد غیرمجاز گذاشته بودند که با استفاده از سربرگ این کارگزاران طیف جدیدی وارد فوتبال ما شده که این افراد به اصطلاح به دلال*ها معروف شدند. تعدادی از این دلال*ها در 8 رسانه* فعالیت جدی داشتند و در روزنامه*های معروف کشور فعالیت می*کردند.

        * تخلف دوم؛ واگذاری حق امتیاز به غیر

        تخلف دوم کارگزان این بود که حق استفاده از امتیاز خود را در اختیار افراد غیر قرار داده بودند، که حق این کار را نداشتند. امتیاز آنها حقیقی و متعلق به خودشان است و آن فرد می*تواند ایجنت پلیر باشد نه اینکه آن را به دیگری واگذار کند و قرارداد مشارکت امضا کند.

        *تخلف سوم؛ پرداخت نکردن مالیات درآمد 50 میلیارد تومانی

        تخلف سوم این است که هیچ کدام از این افراد مالیات خود را پرداخت نکرده بودند. اگر لیگ دسته یک،* دو و سه را حساب کنیم و سرجمع بگویم 500 میلیارد تومان در فوتبال هزینه می*شود و 10 درصد از این مبلغ نصیب این کارگزاران یا واسطه*های بدون مجوز می*شود، این افراد از درآمد 50 میلیارد تومان هیچ مالیاتی پرداخت نکردند علاوه بر اینکه حق عضویت فدراسیون فوتبال ایران را هم ندادند.

        * تخلف چهارم؛ نداشتن بیمه بین المللی

        تخلف چهارم اینکه خیلی از آنها بیمه بین*المللی ندارند. در دنیا بیمه تعریف خاصی دارد؛ بیمه یعنی اینکه اگر بازیکنی حتی در طول مسافرتش مشکلی برایش پیش بیاید بیمه باید خسارت بدهد اما هیچ کدام از این ایجنت پلیرها چنین شرایطی نداشتند.

        * مجوز 18 کارگزار فیفا لغو می*شود

        اسامی این کارگزران را گرفتیم و موارد را بررسی کردیم. گزارش نواقص و معایب این افراد را در هیئت رسیدگی به تخلفات مطرح شد و تقریبا 18 نفر از این 30 نفر تخلفاتشان محرز است و تخلفاتشان را جمع*بندی کردیم و قرار است برای آنها تصمیم*گیری شود و به فیفا معرفی شوند و مجوز ایجنت پلیر آنها گرفته شود.

        * تشکیل کارگروه تخصصی کارگزاران فیفا

        با سایر کارگزاران نیز جلساتی با نمایندگانشان داشتیم و قرار شد اساسنامه*ای برای تشکیل کارگروه به سازمان لیگ ارائه کنند و ما آن را به فدراسیون فوتبال پیشنهاد کنیم و فدراسیون این کارگروه را به Afc و فیفا معرفی کند تا این کمیته به رسمیت شناخته شود و خیلی از کارها و اصلاحات درون گروهی به عهده خودشان گذاشته می*شود.

        اشخاص جدید هم که می*خواهند به فوتبال ورود کنند باید شناسایی و صلاحیت*هایشان احراز شود. صلاحیت*های کار، همکاری و توانایی*هاشان محرز شود و فدراسیون فوتبال مجوز لازم برای ورود آنها به فوتبال را صادر کند.

        * فرم اظهار نامه مالی بازیکنان

        در ابتدای این فصل، هیئت رئیسه سازمان لیگ بنا به مصوبه مجمع عالی سازمان لیگ که مقام بالاتر است، فرم اظهار نامه مالی دو سالانه را در اختیار بازیکنان قرار داد و آنها این فرم را تکمیل کردند.

        یکی از اساسی*ترین موارد در این فرم این بود که توسط چه کسی به باشگاه معرفی شدند و توسط چه کسی با مدیر عامل مذاکره کردند. اطلاعات زیادی استخراج شد و در حال جمع*بندی اطلاعات هستیم. بعد از لیگ برتر به لیگ دسته یک و دو هم ورود پیدا کردیم.

        *کشف طیف جدید دلال*ها در فوتبال ایران

        58 اسم داریم که همگی آنها در حال کار در فوتبال هستند و فاز جدیدی از دلالان را کشف کردیم. یکسری از این اشخاص بازیکنان را به امارات و کشورهای حوزه خلیج فارس یا به اندونزی یا تایلند می*برند. اشخاصی را که منتقل کرده*اند شناسایی کرده*ایم و اینکه چقدر پول از این بازیکنان گرفته*اند را متوجه شده*ایم.

        این افراد بازیکنان را برای اینکه در باشگاهی تست بدهند و به امید اینکه بعدا با آنها قرارداد امضا شود به این کشورها می*بردند. این افراد 60 نفر را به خارج از کشور انتقال دادند. از این 60 بازیکن 58 بازیکن به ایران بازگشتند. این نفرات از این بازیکنان پول*هایی بین 5 میلیون تا 30 میلیون گرفته*اند.

        خیلی از این بازیکنان دچار مشکلات خانوادگی شدند و زندگی*شان را فروخته یا همسرشان را طلاق دادند و یا پول رهن خانه*اش را به آن کشور خارجی بردند به امید اینکه فوتبالیست شوند و فضای جدیدی برایشان باز شود. یکی از کارهایی که کردیم به بازیکنان هشدار دادیم و خبردارشان کردیم که راهی که می*روید چه نتیجه*ای دارد.

        پرونده*های زیادی تشکیل دادیم و اگر آنها در فوتبال به جایی نرسیدند حداقل به پولشان رسیده*اند. آنها طیف جدید دلال*ها هستند. این افراد بازیکنانی که در فوتبال داخلی بدون تیم می*ماندند به اندونزی و تایلند می*برند و یک تیم لیگ دسته دو و سه برایشان پیدا می*کنند.

        اسامی این دلال*ها مشخص است اما در حال حاضر نام آنها را نمی*گوییم تا بر اساس مستندات به مرحله *ای برسیم که بتوانیم نام آنها را بیان کنیم.

        * شیوه کشف متخلفان

        بارها گفته*ام خبرنگاران افراد خدوم، زحمتکش و صادق و شریفی هستند اما بعضی از خبرنگارنماها می*خواهند از امکانات یک رسانه استفاده کنند. برخی خبرنگاران مربی لیگ دسته یک یا دو هستند که ما اینها را رصد کرده*ایم و اطلاعات آنها در بازرسی لیگ موجود است.

        نمی*گوییم روی همه فعالیت*ها اما روی فعالیت موضوعی کنترل داریم. امیدواریم این افراد مقداری به خودشان آمده باشند زیرا ما از بازیکنان اقرار گرفته*ایم که آیا شما پولی داده*اید یا نه.

        به تناسبی که لیگ جلو می*رود برخی مدیر برنامه*ها می**آیند و می*گویند این بازیکن باید به من پول بدهد زیرا مقداری بدهکار است و من مدیر برنامه این بازیکن بوده*ام و این بازیکن مثلا به فلان تیم رفته و صد میلیون قرارداد امضا کرده باید 10-15 میلیون تومان به من پول بدهد. زمانی که از آن بازیکن ما پرس و جو می*کنیم می*بینیم سر و کله مدیر برنامه*های غیرمجاز پیدا می شود.

        اگر اظهارات آن واسطه با اقرارنامه اختیاری بازیکن تطبیق داشته باشد ما به این مسئله کاری نداریم اما اگر انطباق نداشته باشد به غیر از آن مدیر برنامه رسمی فیفا که سربرگش را در اختیار کسی قرار داده و خود بازیکن برخورد لازم صورت می*گیرد.

        گاهی اوقات از ما انتقاد می*شد که مدیران نقش*شان در این میان چیست. باید بگویم اگر مدیر یا مربی از فعالیت غیرقانونی دلالی مطلع باشد و یا اینکه از طریق واسطه غیرمجاز ولی به واسطه سربرگ یک کارگزار رسمی فریب خورده باشد متخلف است. این تخلفات طبقه بندی می*شود و با آنها برخورد می*کنیم. ما به مدیران ابلاغ کرده*ایم که با واسطه*های غیرمجاز کار نکنند و جریمه رفتاری برای آنها در نظر گرفته می*شود.

        * بی توجهی به هشدارهای نهادهای فوتبالی خیانت در امانت است

        وقتی فدراسیون تعهد مضاعف را تصویب می*کند، این تعهد در واقع خدمتی به یک تیم یا استان است و معنایش آن است که آقای مدیرعامل، *نماینده مجلس و آقای استاندار به هوش باشید زیرا آن بندگان خدا در ریز مسائل فوتبال نیستند.

        فدراسیون فوتبال اصلی*ترین ماموریتش حفظ اصالت فوتبال است تا از حوادث پیرامونی ورزش فوتبال محفوظ بماند. هشدار می*دهیم وقتی آنها توجه نمی*کنند سرمایه یک استان به باد می*رود. اکنون این اشکال به نهادهای نظارتی بازرسی و قضایی ما وارد است که اگر وظایف خود را خوب انجام می*دادند اختلاس بزرگ اتفاق نمی*افتاد.

        آنچه اکنون در هیئت رسیدگی به تخلفات و بازرسی لیگ وجود دارد، این است که قدرت* نهادهای نظارتی و بازرسی در این مراکز فوتبال (کمیته نظارت، بازرسی و ارزشیابی و هیئت رسیدگی به تخلفات) متمرکز شده است. بنابراین اگر به این هشدارها توجه نشود خیانت در امانت کرده*ایم به همین دلیل به نماینده مجلس می*گوییم به استاندار و امام جمعه زنگ زده*ایم و گفته*ایم فلان مربی را انتخاب نکنید دلیلش این است که سرمایه استان، یک تیم است.

        مثلا قرار است 6 بازیکن وارد یک تیم شوند و 2 تا از آنها را خبرنگار و یکی را عکاس می*برد و یکی را یک پیشکسوت حمایت می*کند. پس وظیفه سازمان لیگ چه می*شود؟ حق مردم آن استان چه می*شود؟ اگر ما هشدار به موقع ندهیم، مانند آنکه مقام معظم رهبری چند روز پیش از نهادهای نظارتی گلایه کردند که چرا نهادهای بازرسی و نظارتی وظایف*شان را خوب انجام ندادند از فوتبال نیز گلایه می*شود که چرا شما وظایف*تان را خوبی انجام نداده*اید. ما تمام تهمت*ها را به جان پذیرفتیم اما هشدارها را دادیم.

        به یک سرمربی گفتیم آیا این بازیکنان با تائید شما وارد یک تیم شدند بعد آن مربی هفته چهارم و پنجم هم بگوید باشگاه به تعهدات خود عمل نکرده و من می*روم و تصور کند طبق آئین*نامه باید تا ریال آخر پولش را بگیرد. پس حق و حقوق باشگاه چه می*شود؟ ما به سرمربی گفته*ایم آقای سرمربی این بازیکنان را شما گرفته*اید و او تعهد داده بله.

        بنابراین آن مربی نباید تصور کند چون خوب نتیجه نگرفته یا شرایط برای کارش فراهم نبوده باید تا ریال آخر پولش را بگیرد و آن بازیکن هم که دو هفته برای آن تیم بازی کرده کل مبلغ قراردادش را دریافت کند زیرا در آن باشگاه مصدوم شده است. ما تمام باشگاه*ها یا مربیانی که در ابتدای فصل نام آنها را اعلام کرده*ایم را به طور ویژه تحت نظارت داریم و شک ندارم که برخورد لازم با آنها انجام می*شود.

        * اتفاق*های رخ داده در باشگاه سپاهان فرهنگی نیست

        از آنچه در باشگاه سپاهان رخ داده گلایه*مندیم. ساکت شاید تنها مدیر عاملی بود که تمام آنچه در باشگاهش اتفاق می*افتاد با امضای تمام اعضای هیئت مدیره* انجام می*شد و امضای اعضای هیئت مدیره پای همه کارهایش هست. این گلایه را از دوستانی که در سپاهان هستند داریم که شأن باشگاه سپاهان رعایت نشد. آنچه در این باشگاه اتفاق می*افتد یک رفتار غیرفرهنگی است ضمن اینکه این تذکر کتبی به آقایان داده*ایم زیرا آنچه در باشگاه سپاهان رخ می*دهد درست نیست.

        دوستان برابر بند 8 ماده یک آئین*نامه رابطه متقابل باشگاه*ها حق چنین صحبت*هایی را در رسانه*ها ندارند. کمترین نتیجه این اختلافات و جر و بحث*ها این بود که ذهن آقایان از وظیفه اصلی خود منحرف شد و تیمی که به نیمه نهایی صعود کرد با این حواس پرتی آقایان حذف شد و یک بازیکن دو اخطاره وارد زمین و کل حقوق فوتبال ملی ما ضایع شد.

        *سقف قرارداد شامل حال رحمتی نمی*شد

        ما فقط می*توانیم تراز مالی باشگاه را از نظر مثبت و منفی بودن بررسی کنیم. حالا اگر در موارد خاص نیاز به تحقیق و بررسی باشد سازمان لیگ ورود می*کند اما حرف من این است وقتی می*گوییم رحمتی بالاتر از سقف قرارداد، *قرارداد بسته درست نیست. با توجه به مصوبه سقف قرارداد، تمام بازیکنانی که قراردادشان دو ساله یا سه ساله و از قبل ثبت شده بود شامل حال این موضوع نمی*شدند.

        این اشکالی نیست که حسینی آن را در رسانه اعلام کند. ضمن اینکه چون سپاهان و ذوب*آهن شانس حضور در یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا را داشتند تلاش کردیم ساختار این دو باشگاه به هم نخورد اما رحمتی به سازمان لیگ آمد و مسائلی مانند فرزندش و مسائل دیگر را مطرح کرد و گفت نمی*خواهد در اصفهان بماند.

        * فرد منشوری نداریم

        در این فصل هیچ مربی یا بازیکن منشوری در هیچ رده*ای نداریم اما هر کسی بر اساس قوانین و مقررات به وظایفش عمل نکند با تخلفش برخورد می*شود.
        We thank and support Mr.Kamran Delan for many years of dedication and service to Iranian Football Community.
        Go IRAN!

        Comment


          #5
          Originally posted by TM-Fan View Post
          DD jan, nowadays, if you work a couple of years in Iran, you will see that corruption is heavily spread all over the governmental companies and organizations and note that about 85% of the country's economy is governmental.

          If you want to win a tender in Iran you will have to bribe people, if you want to get a loan from the banks you will have to bribe, if you want to fill out your company's tax return and get it approved you will have to bribe, etc. And it is not that you should look for the people to pay them, they will find you and ask you for money... The sad thing is that corruption these days in Iran is not hidden anymore, there was a time they called the bribe as "poole zir mizi". It is not the case anymore, it is now so obvious that you can call it "poole roo mizi" and I am not exaggerating!!

          It was not surprising for me to see the 90 show although it was very interesting.




          **************************
          sigpic
          **************************



          Comment

          Working...
          X