Announcement

Collapse
No announcement yet.

GN fined $ during the Sepahan match in week 3 despite being mum, now vows to talk...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

GN fined $ during the Sepahan match in week 3 despite being mum, now vows to talk...

I don't have details but this is what is reported:

ISN - سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: حالا كه قرار است لال باشيم و باز هم جريمه شويم با اجازه آقاي حسن*زاده از اين به بعد حرف مي*زنيم كه ديگر وقتي جريمه شديم مشكلي نباشد

Anyone here know about the circumstances?
    sigpic

http://en.wikipedia.org/wiki/Footbal...he_Asian_Games

GN is saying a lot more... apparently referencing the 1980's Iran-Iraq war as the only one in several hundred years in which Iran did not lose territory. Anyone know what exactly he is trying to draw parallel to?

ISN - سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در نشست مطبوعاتی دیدار تیمش برابر سایپای البرز به برنامه 90 حمله شدیدی کرد

امیر قلعه نویی با اشاره به اینکه در این برنامه به هواداران استقلال توهین شده است،افزود: در این برنامه به سرپرست تیمی که 30 میلیون هوادار دارد اجازه صحبت ندادندبه بازیکنانم گفته ام که دیگر با این برنامه مصاحبه نکنند

وی افزود: برنامه 90 هم اجازه ندارد نه مصاحبه ای از من پخش کند و نه اسمی از من بیاورد هر چیزی حد و اندازه ای دارد

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با بیان اینکه در این برنامه برسر یک اسم بحثی طولانی می کنند، اظهارداشت: این در حالی است که دراین برنامه به سرپرست تیم محبوب استقلال اجازه حرف زدن نمی دهند

وی خطاب به محمد فنایی کارشناس داوری این برنامه افزود: آقای فنایی شما قبل از کارشناسی در برنامه 90 خودتان را لو دادید ما هم قانون را می دانیم اما شما برای اینکه تریبون بگیرید آن چه که به شما می گویند را بیان می کنید این ها مشکلات فوتبال ایران است

وی تاکید کرد:با مسوولان باشگاه هم صحبت می کنم که اگر قانون اجازه دهد حتی دراین برنامه از پخش کارشناسی مسابقات استقلال هم جلوگیری کنیم اما آنچه درمورد شخص خودم است دیگراجازه نمی دهم نامی ازمن دراین برنامه برده شود و اگرقانون اجازه دهد شکایت می کنم

به گفته وی تمامی کارشناسانی که درباره بازی های استقلال صحبت می کنند از پیش توجیه شده اند آقای مرادی پنالی بازی استقلال وسپاهان که همه چیز آن مشخص است می گوید مشخص نیست اما اگر برعکس بود نظر قطعی می داد تمام اس.ام. اس های این برنامه براساس آن چیزی که می خواهند تنظمیم می شود و آماری که بخواهند را درمی آورند

وی درادامه باردیگر درگذشت مهدی نفر و سیمین بهبانی را تسلیت گفت و سالروز ورود آزادگان به کشور را گرامی داشت و عنوان کرد: آزادگان ما کسانی هستند که شرف و غیرت رابه ایران بازگرداندند و درچند صد سال اخیر کشورمان تنها جنگی که یک وجب به دشمن نداد جنگ تحمیلی هشت ساله بود هرچه صداقت وبرکت درخاک ایران وجود دارد به برکت خون شهدا و رشادت های ایثارگران است

وی در باره دیدار تیمش برابر سایپای البرز و پیروزی سه بردو در دقایق پایانی نیز گفت: باید به تیم خودم تبریک بگویم دراین مسابقه یک توپ به سمت دروازه ما آمد و دو گل خوردیم اما درعوض 10موقعیت داشتیم وفقط به سه گل رسیدیم

وی افزود: به مجموعه خودم افتخار می کنم که بازیکنی را جذب کرده است که یکی از بهترین هافبک های دفاعی تاریخ فوتبال ایران محسوب می شود درجام جهانی نیز به امید ابراهیمی ظلم شد اماامروز ثابت کرد بالاتر ا فوتبال ایران است

قلعه نویی درادامه به تماشاگران استقلال نیز تبریک گفت و از اینکه تا دقیقه 90 صبوری کرده و تیم خود را تشویق کردند تشکر کرد
    چهارشنبه 29 مرداد 1393
    sigpic

http://en.wikipedia.org/wiki/Footbal...he_Asian_Games

Comment

Working...
    X