Originally posted by Agha Kasra
View Post
I dont think so:
نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت و گو با فارس
منيعي:* رونالدو هم باشم قلعه نويي مرا بازي نمي*دهد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: منكر اختلافاتم با امير قلعه*نويي نيستم چرا كه اگر رونالدو هم باشم او مرا بازي نمي*دهد.
ميثم منيعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص در*گيري**اش قبل از سفر به اهواز در فرودگاه مهر*آباد اظهار داشت: من نمي*توانم به شعور و عقل مردم توهين كنم و منكر اختلافاتم با امير قلعه*نويي شوم. هنگامي كه در فرودگاه مهرآباد حضور داشتم از اينكه مسئولان دير به من گفتند كه در ليست 18 نفره حضور ندارم ناراحت شدم. اعتقاد دارم مدير روابط عمومي، يك كار سازماني در باشگاه استقلال دارد و اصلا در حيطه وظايف او نيست كه موردي را به من تذكر دهد.
وي افزود: فقط در اين بين نظري جويباري، سرپرست باشگاه به من گفت كه هر چه سريع*تر فرودگاه را ترك كن.
منيعي در خصوص شايعه اختلاف با قلعه*نويي تصريح كرد: نمي*خواهم دروغ بگويم. اگر در استقلال كريستانو رونالدو هم باشم به من بازي نمي*دهند. همه كساني كه به تمرين استقلال مي*آيند پس از پايان تمرين مي*گويند تو جزء آماده*ترين*هايي ولي چرا بازي نمي*كني. اين براي من سئوال است كه چرا با اين همه آمادگي فني اينگونه بايد با من برخورد شود.
منيعي ادامه داد: من بازيكن ملي*پوش بودم و زماني كه به استقلال آمدم بهترين شرايط را داشتم اما نمي*دانم چرا در باشگاه استقلال اينگونه با من برخورد مي *شود. در هر صورت من با تيم استقلال به اهواز نرفتم ولي براي تيمم آرزوي موفقيت مي*كنم.
Comment