sepahan eshgh ast, be omide borde Pas dar khane ba nazdiktar shodan be perspolis
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sepahan/Zobahan Fan Thread
Collapse
X
-
Navikia "The game against Pas is a difficult match even at home"
دیدار مقابل پاس، بازی سخت و نفس گیری است و ما باید باهوشیاری، ذکاوت و تمرکز کامل بازی کنیم.
محرم نوید کیا، هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری اسپادانا، با بیان مطلب فوق افزود: "پاس تیم خوب و پرمهره ای است که هنوز نتوانسته شکل تیمی خود را پیدا کند اما بازی مقابل آنها حتی در خانه سخت است."
هافبک سپاهان با اشاره به مصاحبه های مطرح شده از وی در رسانه ها و اختلافات خود با لوکا بوناچیچ گفت: "بین من و مربی تیم سوء تفاهم هایی به وجود آمده بود، مسلما در هر مجموعه ای اختلاف نظر هست و سپاهان نیز از این قائده جدا نیست، حضور من اگر به سپاهان لطمه بزند حاضرم بدون هیچ هزینه ای از این تیم جدا شوم."
وی در خصوص عدم حضورش در ترکیب 18نفره تیم در دیدار مقابل برق خاطر نشان ساخت: "من به خاطر گرفتگی عضله مصدوم بودم و پزشک تیم معتقد بود که می توانم دقایق کوتاهی بازی کنم اما مربی تیم قبل از بازی ترجیح داد من از ترکیب تیم خارج شوم."
نویدکیا با رد تاثیر فشردگی زمان بازی های سپاهان بر نتایج این تیم گفت: "هنر لوکابوناچیچ و فرق بزرگ وی با دیگر مربیان ایران در این است که می تواند فشار تمرینات و زمان استراحت بازیکنانش را به گونه ای تنظیم کند که فشردگی زمان بازی ها ، کمترین تاثیر منفی را بر کیفیت بازی تیم بگذارد ."
نوید کیا در پایان گفتگو با اسپادانا گفت: "برای ماندن در کورس قهرمانی چاره ای جز برد در دیدار پاس همدان نداریم."
GRACIAS PEP
Comment
-
Originally posted by shayan20 View PostWe are still in a better position to get the lead even after this draw.شهریور سال 52
پرسپولیس 6 - استقلال 0
لیگ تخت جمشید سال 1351
پرسپولیس 6 - سپاهان 0
Comment
-
Originally posted by hamidr316 View PostConsidering 26 points and 11 games, they still have 3 postponed matches and they have to get atleast 7 points out of possible 9 if they want to take a lead, which is not easy.
GRACIAS PEP
Comment
-
براي شركت در جام باشگاه*هاي جهان
تيم فوتبال سپاهان يك*شنيه*ي آينده به ژاپن مي*رود
ويتاكريونايتد نيوزلند و نماينده*ي ايران ديدار افتتاحيه*را برگزار مي*كنند سرويس: ورزشي - فوتبال
1386/09/03
11-24-2007
13:16:48
8609-01120: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان ايران يك*شنبه آينده به ژاپن سفر خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فولاد مباركه سپاهان كه به عنوان نماينده*ي فوتبال ايران در جام باشگاه*هاي جهان شركت خواهد كرد، يك*شنبه آينده براي حضور در اين مسابقات به ژاپن اعزام خواهد شد.
سپاهان هفته*ي گذشته براي حضور در جام باشگاه*هاي جهان فرست* سي نفره خود را به فيفا اعلام كرد. در اين فهرست نام كبيربلو مهاجم نيجريه*اي سپاهان كه فرصت حضور در ليگ قهرمانان آسيا را پيدا نكرد، ديده مي*شود.
پيش از سفر سپاهان به ژاپن، يك*شنبه ساعت 13 در هتل المپيك تهران نشستي مطبوعاتي با حضور نمايندگان رسانه*هاي گروهي و هم*چنين دو نفر از نمايندگان فيفا برگزار مي*شود. در همان شب تيم سپاهان به ژاپن سفر خواهد كرد تا خود را آماده ديدار برابر ويتاكريونايتد نيوزلند كند.
ديدار اين دو تيم بازي افتتاحيه مسابقات جام باشگاه*هاي جهان خواهد بود.
تيم سپاهان در صورت پيروزي در اين ديدار بايد در مرحله بعد به مصاف اواواردز ژاپن قهرمان آسيا برود. برنده*ي اين ديدار، حريف ميلان ايتاليا در مرحله*ي نيمه نهايي خواهد بود.
Comment
-
another one
يکی بود يکی نبود
زيره گنبد کبود
تيمی بود بهش ميگفتن سپاهان قهرمانه اسيا بود سپاهان
تيمايه تهرونيا هر سال با پول قهرمانه ليگ ميکرد فدراسيون
اما امسال ساله تيمه منصوره قهرمان ليگه ما سپاهان
قرارمون يادت نره قرارمون يادت نره
ای سپاهانه قهرمان قرارمون يادت نره قهرمانيه اسيا
محرم نويدکيا لويس فيگوی اسيا محرم نويدکيا سروره کله لنگيا
عقيليا عزیززاده هيچ کجايی جا ندارن سروره هرچی تاجيه کريميه آتيش پاره محمدی دست طلا تيی عقابه اسیا
GRACIAS PEP
Comment
-
Originally posted by shayan20 View Postيکی بود يکی نبود
زيره گنبد کبود
تيمی بود بهش ميگفتن سپاهان قهرمانه اسيا بود سپاهان
محرم نويدکيا لويس فيگوی اسيا محرم نويدکيا سروره کله لنگيا
عقيليا عزیززاده هيچ کجايی جا ندارن سروره هرچی تاجيه کريميه آتيش پاره محمدی دست طلا تيی عقابه اسیا
To those who make this stupid poems and say it in stadium: SHUT UP.شهریور سال 52
پرسپولیس 6 - استقلال 0
لیگ تخت جمشید سال 1351
پرسپولیس 6 - سپاهان 0
Comment
footer ad
Collapse
Comment