Originally posted by Bobbyrider
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sepahan/Zobahan Fan Thread
Collapse
X
-
Originally posted by Bobbyrider View Posthe also has a point the players that came back to iran only had one day before this match, but Sepahan deserved the win no doubt.2, 9, 10, 11 and 14
Comment
-
from the official website you can download 4 sepahan songs, they are very nice
Zarde talaei one is amazing!
http://www.fooladsepahansport.com/mo...download&cid=1
GRACIAS PEP
Comment
-
Here we go again, GN indirectly is blaming the ref for SS lost.
ISN - امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال گفت: از رحيمى مقدم مى خواهم اگر پنالتى استقلال را اعلام نكرده به اشتباه خود اعتراف كند. وى پس از پايان بازى مقابل سپاهان در در مورد داورى رحيمى مقدم اظهار داشت: از او خواهش دارم اگر صحنه برخورد عقيلى و عليزاده پنالتى بود به اشتباهش اعتراف كند. او ادامه داد: از باشگاه سپاهان به دليل ميزبانى خوب تشكر مى كنم .ضمن اينكه به خاطر تقديرى كه از من شد ممنون هستم. قلعه نويى در مورد جريان بازى عنوان كرد: تا قبل از دريافت گل اول بازى خوبى انجام نداديم. بعد از گل اول هم تا قصد جمع و جور كردن خود را داشتيم عليزاده با گل به خودى كار را مشكل كرد. سرمربى آبى پوشان اضافه كرد: در نيمه دوم با تعويض هايى كه انجام دادم سعى در كنترل بازى داشتم اما متاسفانه حملاتمان نتيجه نداد. قلعه نويى با طعنه به فدراسيون فوتبال گفت: ديگر تصميم گرفتم در مورد تاج و برنامه ريزى سازمان ليگ هيچ حرفى نزنم. در اين بازى مجبور شدم از آرش برهانى استفاده كنم اما كشاله او كش آمد و آسيب ديد. چهارشنبه
Comment
footer ad
Collapse
Comment