Originally posted by Amin_
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sepahan/Zobahan Fan Thread
Collapse
X
-
Originally posted by persian-eagle-13 View PostLOOOL what a turn around by emad, from a saying that he will 99% be a ss next year, to changing continents.2, 9, 10, 11 and 14
Comment
-
Sepahan signed the former Pakhtakor's Serb forward, 27, on a three year contract just a couple of days after Emad left. Hats off to Saket and Sepahan's management. It is very naive, unfair and dangerous to think that Sepahan's success in the last decade is just due to lavish money spending. Saket works hard for the team, he has good managerial skills and in return he is awarded by the board with strong backing on his job and sufficient financial resources. Compare him with the Sorkhabi management who are busy with getting a fake PhD degree in Azarbaijan or doing their other jobs to fill their pockets.
سپاهان نيوز ، به نقل از سایت رسمی سپاهان :.
مهاجم سابق تیم های فوتبال پاختاکور ازبکستان و اسپارتاک صربستان با عقد قراردادی به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، این بازیکن 27 ساله صربستانی با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قراردادی 3 ساله رسما به جمع زرد های ایرانی پیوست .
وی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان در مورد حضورش در اصفهان و فوتبال ایران می گوید : در مورد باشگاه سپاهان اطلاعات خوبی دارم . این باشگاه از قدرت های برتر ایران است که حضور چندین ساله در لیگ قهرمانان و همینطور جام باشگاه های جهان را در کارنامه خود دارد و قطعا حضور در این تیم می تواند آغاز دور تازه ای از فوتبال من در قاره آسیا باشد.
یانوش اضافه می کند : با مطالعه ای که داشتم مطمئنم این باشگاه ایرانی می تواند به موفقیت های متوالی اش در میادین داخلی ادامه دهد و امسال در کنار مبارزه با سایر تیم های ایرانی ، در رقابت های آسیایی ظهور و رویش دوباره ای داشته باشد.
این مهاجم سپاهان در پایان می گوید : آمده ام تا سهم عمده و قابل توجهی در تداوم قهرمانی های سپاهان داشته باشم و مطمئنم که در این راه هواداران این قدرت زرد ایران انتظارات زیاد و البته درستی از من دارم . همه تلاش خود را میکنم تا با گلزنی آنها را خوشحال کنم و مدیران ، مربیان و هواران سپاهان از جذب من رضایت کامل را داشته باشم و با همه سپاهانی ها روزهای بهتری را برای این باشگاه رقم بزنیم2, 9, 10, 11 and 14
Comment
-
I will be looking forward to next years Asian champions league...
I'd however like to see the following teams in the champions league...
1) Steel Azin (Hopefully they win the hafzi cup or actually get results)
2) Sepahan (Hopefully they do better in the Champions league this time)
3) Perspolis (Hopefully Daei if he stays will do a decent job at the CL)
4) Zob Ahan or Esteghlal (Hopefully Zob Ahan continue with there great performance and Esteghlal improves...)
Comment
footer ad
Collapse
Comment