Announcement

Collapse
No announcement yet.

M U R T E Z A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by St_Mark View Post
    He still can fly ...

Today game vs Qatar

CQ is using Murteza as a CD. Perhaps one reason beside his size is his aerial ability , he really can jump (Vertical Jump).

with U19

His jumps vs Benfica with TM.

Comment

That's what you call a jump. My god that kid really has springs on cleats.

Comment

i was wondering who our number 8 was! a center back that has the number 8? weird lol.
        is he doing a maradona in the last picture

Comment

اميدوارم آشنايي من با کي روش ادامه‎دار باشد
          پورعلي گنجي: جاي سيدجلال بازي کردم

مرتضي پورعلي گنجي با عملکرد خوبش در ليگ چهاردهم توجه کي روش را به خود جلب کرد و همراه تيم ملي به اردوي پرتغال رفت.

به گزارش "ورزش سه" مرتضی پورعلی گنجی با عملکرد خوبی که در ترکیب نفت تهران در لیگ چهاردهم داشت
          توجه کی روش را به خود جلب کرد و همراه تیم ملی به اردوی پرتغال رفت.

دیدار با تیم های اروپایی تجربه خوبی بود

همه چیز در این اردو از تغذیه گرفته تا نحوه تمرینات و امکانات خوب بود. دیدار با تیم های اروپایی هم که بهتر از همه این ها بود و واقعا به تجربه کسانی که تازه به تیم ملی دعوت شده بودند اضافه کرد.

برنامه‎
          ریزی می توانست بهتر از این ها باشد

متاسفانه فوتبال به نوعی است که هر اتفاق در آن می افتد بیشتر به چشم می آید ولی این انتقاداتی که شد به برنامه ریزی های فدراسیون بود چون می توانست بهتر از این ها باشد. به هر حال الان چند تیم بودند که سه، چهار بازیکن در تیم ملی داشتند وقتی از اردو برگشته ایم نیاز داریم به استراحت و ریکاوری بپردازیم. البته فکر نکنم مشکل خاصی باشد شرایط ما خوب است.

سرمربی تیم ملی کاری نمی کند که آبرویش برود

من در تمام رده های ملی بوده ام اما بزرگسالان خیلی فرق می کند هم از لحاظ جایگاه هم از لحاظ شرایط بازی در تیم ملی فرق می کند و با بازی های باشگاهی کاملا متفاوت است. از نظر سرمربی هم فرق می کند به هر حال سرمربی تیم*ملی کاری نمی کند که آبروش برود.

فرق نمی کند کجا بازی کنم

من در بازی اول دفاع وسط بودم آن هم بخاطر این بود که سیدجلال مشکل داشت و نمی توانست بازی کند ولی بعد که برگشت من یک خط به جلو رفتم. برای من فرق نمی کند که کجا بازی کنم. در دفاع و هافبک راحت هستم.

کی روش به من روحیه داد

مهمترین صحنه ای که از دو بازی ای که آنجا انجام دادیم به یادم مانده در بازی دوم با بنفیکا بود. در آن بازی دو ضربه سر زدم که درون دروازه نرفت. در آن بازی آقای کی روش، مترجمش و آقای نکونام روی سکو نشسته بودند و دقیقا پشت دروازه بنفیکا بودند. آقای کی روش وقتی دید توپ من با فاصله 5 سانتیمتر از بالای دروازه بیرون رفت با صدای بلند گفت پورعلی گنجی very good! با این جمله خیلی شارژ شدم ولی از طرفی ناراحت بودم که توپ با بدشانسی به بیرون رفت.

اولین بار بود که کی روش من را می دید

این اردو آماده سازی برای من که بار اول بود با کی روش این تجربه را داشتم خیلی خوب بود. من یکبار در فدراسیون با آقای کی روش سلام و احوالپرسی کردم ولی رابطه نزدیکی با او نداشتم و این اردو اولین بار بود که آقای کی روش من را از نزدیک شناخت. امیدوارم که ادامه دار باشد و من با سعی و تلاش خودم همیشه در تیم ملی ماندگار باشم.

معلوم نیست منصوریان ملی پوشان را با خود ببرد

در جام حذفی با تیم لیگ یکی استقلال اهواز بازی داریم. آنها می آیند که خودشان را نشان دهند. بازی قبلی شان را هم برده اند و می خواهند برشان را ثبت کنند. هنوز معلوم نیست آقای منصوریان ما ملی پوش ها را به اهواز ببرد یا نه؟! اما من چه باشم و چه نباشم برای تیمم آرزوی موفقیت می کنم

Comment

He finally made it.
            First official game of full game as a starter.

I think for him next goal is in a year to move back to DM position replacing Jawad or Ando when they leave.

4 years ago.

شاید این چیزی که به شما میگویم باورتان نشود و ان این است که من در طول این چند سال که در حال
            پیشرفت در فوتبال بودم یک دفتر برای خودم تهیه کردم و هر چیزی که میخوام در زندگی ام را در ان
            نوشتم برای مثال :خدایا میشه یه روز تو تیم ملی بازی کنم خدایا میشه یه روز مثل علی دایی
            تو فوتبال ایران وجهان مشهور بشم خدایا میشه یه روزی در یکی از تیمهای اروپایی توپ بزنم
            خدایامیشه یه روز یکی از بهترین ماشین های ایران زیر پای من باشه که انشا ءالله در اینده ای نه چندان
            دور همه ی اینها به واقعیت میپیوندد همین الانش هم بعضی از اینها به درستی در امده است برای
            مثال رفتنم به تیم ملی و......که انشاءالله برای شما هم به این صورت باشد انشاءالله.

Comment

Originally posted by St_Mark View Post

He finally made it.
              First official game of full game as a starter.

I think for him next goal is in a year to move back to DM position replacing Jawad or Ando when they leave.
              Please change the thread name to Morteza. And there is no Jawad, but Javad. They are not Arab players.

Comment

What about Andranikh Teykhmourian?

Comment

مدافع تيم ملي در راه چين
                  خداحافظی پورعلی گنجی با نفت

بازيکن ملي پوش تيم نفت همراه اين تيم به ازبکستان نمي رود.

به گزارش "ورزش سه"،

تیم نفت تهران در شرایطی امروز برای بازی با پاختاکور راهی ازبکستان می شود که مرتضی پورعلی گنجی در این سفر شاگردان علی منصوریان را همراهی نخواهد کرد.

گویا او با باشگاه تیانجین چین به توافق رسیده و به همین دلیل امروز یا فردا راهی چین می شود تا با باشگاه جدیدش قرارداد ببندد.

سرپرست باشگاه نفت در گفتگو با خبرنگار "ورزش سه" ضمن تائید این خبر اعلام کرد که باشگاه نفت قطعا برنامه ای برای تقدیر از بازیکن ملی پوشش در نظر خواهد گرفت.

Comment

So much about the "if I leave Iran then only for Europe" quote. China still an interesting experience probably.
                    Last edited by Martin-Reza; 02-22-2015, 02:06 AM.

Comment

Better than Qatar or Kuwait and he's still young and has plenty of time.
                      چو ایران نباشد تن من مباد
                      We thank and support Mr.Kamran Delan for many years of dedication and service to Iranian Football Community.

Comment

Naft must get at least 500K dollar or 1million dollar to release its star player. mansourian said yesterday our focus is on ACL!

Comment

M U R T E Z A

Honestly I don't mind him going to China. I was sceptic about their league before the Asian Cup but their NT performance showed me that their league is improving. (They have invested a lot in their development last years, now it may be starting to pay off)

He should move and try to make it in China, it is good experience and he will gain more interest from foreign scouts. Chinese league is more followed by EU scouts than IPL obviously. For once we should be happy it's not Qatar...

Pros: Better coverage, more exposure to foreign scouts, no Arab league, more professional environment

Cons: not much stronger than our own league, technically below IPL level, China is not an easy place for foreign footballers to settle down due to cultural difference

Comment

Drogba went there. Can't be worse than tokhmi leagues.

Comment

Yeah, yeah, I will only leave Iran if the offer is from Europe. And now he leaves Naft at this key period of ACL!!

Comment

M U R T E Z A

Originally posted by navidpersia View Post
                                Yeah, yeah, I will only leave Iran if the offer is from Europe. And now he leaves Naft at this key period of ACL!!
                                Well..at least better than Qatar Stars League.

Comment

Working...
                                X