Announcement

Collapse
No announcement yet.

M U R T E Z A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

well he should have waited and went to europe.

Comment

Kanaani is better than him now, shame as Morteza has been on decline ever since he went to China.

I remember how many were actually excited that he left for the Chinese league saying that he will easily go to Europe afterwards, and probably excited that they could watch him in HD in an exotic foreign country. Unfortunately as I previously said, the Chinese league is the East Asian equivalent of the QSL, except their foreigners usually carry them better in the ACL than Qatari ones.

Comment

He impressed me the most during the 2015 Asian Cup.

Comment

He is way too all out agressive, kheyli kale khari with his playing approach, hence he sustains frequent injuries..! its been mostly recent injuries that have kept him out of action with his club and consequently in TM too..!!
          and the resurgence of new comers Kannani, Ezatolahi, and o.ebrahim establishing himself after repeated call-ups, have held him in the TM sidelines too..!!

Comment

Rumor

پورعلی گنجی در یک قدمی لیگ هلند

مدافع ملی پوش تیانجین تدا با اتمام قراردادش در آستانه حضور در جمع لژیونرهای اروپایی کشورمان قرار دارد.

به گزارش "ورزش سه"، مرتضی پورعلی گنجی مدافع جوان ایرانی که یک فصل گذشته را در لیگ چین سپری کرد با اتمام قراردادش با تیانجین تدا در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می شود به همین خاطر در روزهای اخیر با شایعات فراوانی در ارتباط با تیم آینده اش روبرو شده است. در خصوص آخرین وضعیت این بازیکن برای ادامه فصل حرف و حدیث های زیادی به گوش رسید

اما در مهمترین اخبار شنیدیم او فاصله چندانی با توافق بر سر امضای قراردادی سه ساله با تیمی از لیگ برتر هلند ندارد و در صورتی که بتواند در بازی های ملی پیش رو رضایت نماینده های این باشگاه هلندی که برای آنالیز عملکرد او ماموریت پیدا کرده اند، جلب کند می تواند به آرزویش برای رسیدن به جمع لژیونرهای اروپایی فوتبال ایران جامه عمل بپوشاند.

شاید این چیزی که به شما میگویم باورتان نشود و ان این است که من در طول این چند سال که در حال
            پیشرفت در فوتبال بودم یک دفتر برای خودم تهیه کردم و هر چیزی که میخوام در زندگی ام را در ان
            نوشتم برای مثال

:خدایا میشه یه روز تو تیم ملی بازی کنم خدایا میشه یه روز مثل علی دایی

تو فوتبال ایران وجهان مشهور بشم خدایا میشه یه روزی در یکی از تیمهای اروپایی توپ بزنم
            خدایامیشه یه روز یکی از بهترین ماشین های ایران زیر پای من باشه که انشا ءالله در اینده ای نه چندان

دور همه ی اینها به واقعیت میپیوندد همین الانش هم بعضی از اینها به درستی در امده است برای
            مثال رفتنم به تیم ملی و......که انشاءالله برای شما هم به این صورت باشد انشاءالله.

Murteza 2009

Comment

hopefully 1 Ghadam wont turn into a marathon!
              چو ایران نباشد تن من مباد
              We thank and support Mr.Kamran Delan for many years of dedication and service to Iranian Football Community.

Comment

Originally posted by St_Mark View Post
                little more hard work ....

دوباره از من پاسپورت خواسته اند
                تبریزی: آرزویم پوشیدن پیراهن تیم ملی است

مهاجم سبزپوشان اصفهان که اين فصل عملکرد خوبي براي تيمش داشت، احتمالا در اردوي بعدي تيم ملي در سوئد حاضر خواهد بود

.

The other Murteza..
                Har works, staying focus & away from Marginal issues paid off for him. Playing Under shadow of Kaveh and Hasanzadeh did not have much negative effects on his aspiration , He made it to the list of 25 , others did not.

Comment

Working...
                X