Why cant you use one of many other game related threads?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM ahead of South Korea | Discussion, Photos, Videos...
Collapse
X
-
Originally posted by Iranzendebad View Postlol same here. i will probably skip the match too watching the uzbekqatar game instead or do something else
BARCELONA-IRAAAN-PERSPOLISCITY
Comment
-
why does Fifa website show different times for the Usbak vs Qatar game than Iran Vs Sk?
http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...hes/index.html
Comment
-
Originally posted by iranalltheway View Postwhy does Fifa website show different times for the Usbak vs Qatar game than Iran Vs Sk?
BARCELONA-IRAAAN-PERSPOLISCITY
Comment
-
Originally posted by iranalltheway View Postwhy does Fifa website show different times for the Usbak vs Qatar game than Iran Vs Sk?
Comment
-
Young Korean striker who plays in Bundesliga says they can defeat Iran with a difference of 3 or 4 goals. (ouch)
ISN - بازيكن جوان تيم فوتبال كره جنوبي كه به تازگي به تيم لوركوزن آلمان پيوسته است ، گفت: ايران و كره جنوبي از تيم هاي بزرگ قاره آسيا هستند و بازي با ايران بسيار دشوار است. سو هيونگ مين روز دوشنبه در يك كنفرانس خبري كه در روزنامه بيلد آلمان بازتاب يافته است ، اظهار كرد: اين باعث افتخار ماست كه به عنوان تيم نخست گروه اول مسابفات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل صعود كنيم. اين روزنامه درمطلبي تحت عنوان پس از پيوستن به لوركوزن ، چشم ها به مهاجم ۲۰ ساله كره جنوبي در ديدار با ايران دوخته شده است اضافه كرد: اما اين پسر كه قرارداد پنج ساله با لوركوزن آلمان منعقد كرده است مي گويد در ديدار با ايران خيلي چيزها را مي خواهد ثابت كند. برخي از رسانه ها قرارداد اين بازيكن كره اي با تيم لوركوزن آلمان را۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار دلار بيان كرده اند كه به نوع خود چشمگير است. هيونگ مين درخصوص پيوستنش به تيم فوتبال لوركوزن آلمان گفت: گرچه اين تيم خانه اصلي من است اما اكنون به ديدار تيم ملي كره جنوبي مقابل ايران متمركز شده ام. روزنامه بيلد آلمان اضافه كرد: گرچه تيم كره جنوبي براي صعود به جام جهاني تنها نياز به يك امتياز دارد اما چوي كانگ هي مقابل ايران مي خواهد پيروز اين ديدار شود. اين روزنامه با اشاره به اينكه بازيكن ۲۰ ساله كره اي تيم لوركوزن آلمان نيز به پيروزي تيمش اطمينان دارد ، به نقل از اين بازيكن افزود: به اعتقاد من كره جنوبي بهتر از ايران است و تيم ضعيفي نيست. هيونگ مين در عين حال تصريح كرد: ايران نيز حريف سرسختي براي كره جنوبي است و تاكنون ۹ ديدار اين دو تيم با پيروزي كره جنوبي پايان يافته است ، ۱۰ بار شكست خورديم و هفت ديدار با تساوي پايان يافته است . وي اظهار كرد: تيم كره جنوبي در مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل تنها يك شكست دارد كه اين شكست نيز در ديدار رفت مقابل ايران توسط جواد نكونام حاصل شد. بازيكن ۲۰ ساله كره جنوبي افزود: اما مي خواهيم گل خورده از جواد نكونام را در ديدار برگشت جبران كنيم و براي دست يابي به اين هدف به شكل خوبي آماده شده ايم به گونه اي كه به اعتقاد من مي توانيم ايران را به اختلاف سه يا چهار گل شكست دهيم . دوشنبه 27 خرداد 1392
Comment
-
Originally posted by Paradigm View PostYoung Korean striker who plays in Bundesliga says they can defeat Iran with a difference of 3 or 4 goals. (ouch)
ISN - بازيكن جوان تيم فوتبال كره جنوبي كه به تازگي به تيم لوركوزن آلمان پيوسته است ، گفت: ايران و كره جنوبي از تيم هاي بزرگ قاره آسيا هستند و بازي با ايران بسيار دشوار است. سو هيونگ مين روز دوشنبه در يك كنفرانس خبري كه در روزنامه بيلد آلمان بازتاب يافته است ، اظهار كرد: اين باعث افتخار ماست كه به عنوان تيم نخست گروه اول مسابفات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل صعود كنيم. اين روزنامه درمطلبي تحت عنوان پس از پيوستن به لوركوزن ، چشم ها به مهاجم ۲۰ ساله كره جنوبي در ديدار با ايران دوخته شده است اضافه كرد: اما اين پسر كه قرارداد پنج ساله با لوركوزن آلمان منعقد كرده است مي گويد در ديدار با ايران خيلي چيزها را مي خواهد ثابت كند. برخي از رسانه ها قرارداد اين بازيكن كره اي با تيم لوركوزن آلمان را۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار دلار بيان كرده اند كه به نوع خود چشمگير است. هيونگ مين درخصوص پيوستنش به تيم فوتبال لوركوزن آلمان گفت: گرچه اين تيم خانه اصلي من است اما اكنون به ديدار تيم ملي كره جنوبي مقابل ايران متمركز شده ام. روزنامه بيلد آلمان اضافه كرد: گرچه تيم كره جنوبي براي صعود به جام جهاني تنها نياز به يك امتياز دارد اما چوي كانگ هي مقابل ايران مي خواهد پيروز اين ديدار شود. اين روزنامه با اشاره به اينكه بازيكن ۲۰ ساله كره اي تيم لوركوزن آلمان نيز به پيروزي تيمش اطمينان دارد ، به نقل از اين بازيكن افزود: به اعتقاد من كره جنوبي بهتر از ايران است و تيم ضعيفي نيست. هيونگ مين در عين حال تصريح كرد: ايران نيز حريف سرسختي براي كره جنوبي است و تاكنون ۹ ديدار اين دو تيم با پيروزي كره جنوبي پايان يافته است ، ۱۰ بار شكست خورديم و هفت ديدار با تساوي پايان يافته است . وي اظهار كرد: تيم كره جنوبي در مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل تنها يك شكست دارد كه اين شكست نيز در ديدار رفت مقابل ايران توسط جواد نكونام حاصل شد. بازيكن ۲۰ ساله كره جنوبي افزود: اما مي خواهيم گل خورده از جواد نكونام را در ديدار برگشت جبران كنيم و براي دست يابي به اين هدف به شكل خوبي آماده شده ايم به گونه اي كه به اعتقاد من مي توانيم ايران را به اختلاف سه يا چهار گل شكست دهيم . دوشنبه 27 خرداد 1392
Comment
-
Originally posted by Paradigm View PostYoung Korean striker who plays in Bundesliga says they can defeat Iran with a difference of 3 or 4 goals. (ouch)
ISN - بازيكن جوان تيم فوتبال كره جنوبي كه به تازگي به تيم لوركوزن آلمان پيوسته است ، گفت: ايران و كره جنوبي از تيم هاي بزرگ قاره آسيا هستند و بازي با ايران بسيار دشوار است. سو هيونگ مين روز دوشنبه در يك كنفرانس خبري كه در روزنامه بيلد آلمان بازتاب يافته است ، اظهار كرد: اين باعث افتخار ماست كه به عنوان تيم نخست گروه اول مسابفات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل صعود كنيم. اين روزنامه درمطلبي تحت عنوان پس از پيوستن به لوركوزن ، چشم ها به مهاجم ۲۰ ساله كره جنوبي در ديدار با ايران دوخته شده است اضافه كرد: اما اين پسر كه قرارداد پنج ساله با لوركوزن آلمان منعقد كرده است مي گويد در ديدار با ايران خيلي چيزها را مي خواهد ثابت كند. برخي از رسانه ها قرارداد اين بازيكن كره اي با تيم لوركوزن آلمان را۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار دلار بيان كرده اند كه به نوع خود چشمگير است. هيونگ مين درخصوص پيوستنش به تيم فوتبال لوركوزن آلمان گفت: گرچه اين تيم خانه اصلي من است اما اكنون به ديدار تيم ملي كره جنوبي مقابل ايران متمركز شده ام. روزنامه بيلد آلمان اضافه كرد: گرچه تيم كره جنوبي براي صعود به جام جهاني تنها نياز به يك امتياز دارد اما چوي كانگ هي مقابل ايران مي خواهد پيروز اين ديدار شود. اين روزنامه با اشاره به اينكه بازيكن ۲۰ ساله كره اي تيم لوركوزن آلمان نيز به پيروزي تيمش اطمينان دارد ، به نقل از اين بازيكن افزود: به اعتقاد من كره جنوبي بهتر از ايران است و تيم ضعيفي نيست. هيونگ مين در عين حال تصريح كرد: ايران نيز حريف سرسختي براي كره جنوبي است و تاكنون ۹ ديدار اين دو تيم با پيروزي كره جنوبي پايان يافته است ، ۱۰ بار شكست خورديم و هفت ديدار با تساوي پايان يافته است . وي اظهار كرد: تيم كره جنوبي در مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل تنها يك شكست دارد كه اين شكست نيز در ديدار رفت مقابل ايران توسط جواد نكونام حاصل شد. بازيكن ۲۰ ساله كره جنوبي افزود: اما مي خواهيم گل خورده از جواد نكونام را در ديدار برگشت جبران كنيم و براي دست يابي به اين هدف به شكل خوبي آماده شده ايم به گونه اي كه به اعتقاد من مي توانيم ايران را به اختلاف سه يا چهار گل شكست دهيم . دوشنبه 27 خرداد 1392AKP Parti, Turkiye - Haj Bernie Sandersoglu
Comment
footer ad
Collapse
Comment