Announcement

Collapse
No announcement yet.

TM U22-Football at the 2016 Summer Olympics

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

If they insist on no Zlatko, then please Ebrahimzadeh.

Domestically, I would be happy with any of these coaches (I am leaving out Mansourian and Yahya because I don't think they would accept at the moment)

1) Ebrahimzadeh
    2) Veisi
    3) Marzban

Comment

I prefer EZ too but Khakpoor is more likely to get the job considering his negotiability on salary & other terms. ..!

Comment

Khakpour resigned.
        He accused TC and IFF leadership putting their interest ahead of national interest.
        خاکپور پس از کناره گیری از تیم ملی امید:
        با کاشانی آمدم، با کاشانی می روم/

برای کمیته فنی و نایب رییس فدراسیون منافع شخصی در اولویت است

محمد خاکپور که امروز از سوی هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تاکید شد به کارش در تیم امید ادامه دهد

Comment

looks like another CQ saga..!! we should finally hire a coach about a month before the qualification games..?? if lucky at that..

Comment

^^unbelievable how much corruption exist in the country at all the level. personal interest over the interest of the country.
            IRI = FAILED

Comment

http://www.tasnimnews.com/English/Home/Single/584612

Comment

ه گزارش سایت رسمی فدراسیون، اردوی تیم ملی امید از 24 آدرماه برگزار خواهد شد که بر همین اساس اسامی 25 بازیکن دعوت شده به این اردو به شرح زیر است:

احسان پهلوان، علی کریمی، محمدحسین مرادمند، یوسف وکیا، محمد دانشگر، فرشید اسماعیلی، آرام عباسی، روزبه چشمی، ارسلان مطهری،
                مرتضی آقاخان، وحید حیدریه، احمد نورالهی، میلاد محمدی کشمرزی، محمد ستاری، بهنام برزای، محمدحسین پور آق ملکی،
                امیر عابدزاده، مهدی مهدی پور، مهدی ترابی، محمدرضا اخباری، شاهین ثابقی، محمدامین درویش، محمدحسین کنعانی زادگان، حجت صدقی و علی چوپانی ده سرخی.

لازم به ذکر است اردوی تیم ملی امید 29 آذرماه به پایان می رسد.

Comment

In addition to St Marks post, List of U-22 Squad announced for upcoming camp in English for those who can't read Farsi:
                  Ehsan Pahlevan (Zob Ahan)
                  Ali Karimi (Sepahan)
                  Mohammad Hossein Moradmand (Sepahan)
                  Yousef Vakia (Foolad)
                  Mohammad Daneshgar (Fajr Sepasi)
                  Farshid Esmaeili (Fajr Sepasi)
                  Aram Abbasi (Saba Qom)
                  Roozbeh Cheshmi (Saba Qom)
                  Arsalan Motahari (Naft Tehran)
                  Morteza Aghakhan (Paykan)
                  Vahid Heydarieh (Paykan)
                  Ahmad Nourollahi (Persepolis)
                  Milad Mohammadi (Rah Ahan)
                  Mohammad Sattari (Rah Ahan)
                  Behnam Barzay (Rah Ahan)
                  Mohammad Hosseinpour (Rah Ahan)
                  Amir Abedzadeh (Rah Ahan)
                  Mehdi Mehdipour (Rah Ahan)
                  Mehdi Torabi (Saipa)
                  Mohammad Reza Akhbari (Saipa)
                  Shahin Sabeghi (Tractor Sazi)
                  Mohammad Amin Darvishi (Gostaresh)
                  Mohammad Hossein Kanaani (Malavan)
                  Hojjat Sadeghi (Mes Kerman)
                  Ali Choupani (Padideh)

Comment

Kafashian comments regarding U22 & Coach

فارس: از وضعیت تیم امید چه خبر؟

انشالله در این هفته خیلی سریع کادر فنی مشخص میشود و امیدها دوباره استارت می زنند.

فارس: اما کاشانی و خاکپور که از تیم امید رفته اند، چگونه می خواهید این تیم با سرعت به کارش ادامه دهد؟

من قبلاً هم اعلام کردم استعفای کاشانی را فقط در رسانه دیدهام چیزی به دستم نرسیده اما خودم مایلم که کاشانی به کارش در تیم امید ادامه دهد.

فارس: کاشانی که اختیاری ندارد چطور میتواند در تیم امید مدیریت کند؟*

ما هم مثل کاشانی دست بسته ایم اما با همین بسته بودن دستهایمان داریم کار می کنیم. او هم باید یاد بگیرد که دست بسته به کارش ادامه دهد. از کناره گیری خاکپور هم در رسانه ها مطلع شدم اما برای بازگشت این دو نفر اول با کاشانی مذاکره می کنیم بعد کاشانی خودش خاکپور را بازمی گرداند. من خیلی امیدوارم که با این دو عزیز به کارم در تیم امید ادامه دهم.

فارس: حالا اگر با آنها هم به نتیجه نرسیدها ید با افاضلی، گزینه همیشگی تان می توانید ادامه دهید.

ببینید تا کادر جدید نیاید ما موظف هستیم که با کادر قدیمی به کارمان ادامه دهیم تا خللی در کار ایجاد نشود علاوه بر این افاضلی جزو کمیته فنی فدارسیون فوتبال است و به همین دلیل نام او مطرح است.

فارس: آقای کفاشیان نظرت در مورد لیست کی روش برای اردوی آفریقای جنوبی چیست؟ به نظر می رسد نام برخی از بازیکنان مثل خلعتبری خالی است؟*

در مورد لیست من نمی توانم اظهارنظر کنم هر مربی سلیقه خاص خودش را دارد و طبق خواسته خود نفراتش را معرفی می کند و در مورد انتخاب نشدن خلعتبری نیز این سیاست کی روش بوده است.

فارس: شما رئیس فدراسیون فوتبال ایران هستید، در فوتبالی مدیریت می کنید که مدیرعامل یک باشگاه بزرگ مثل پرسپولیس زندانی مشود و یک باشگاه قدیمی مانند راه نیز به پایان راه رسیده است، تدبیری برای حل این مشکلات اندیشیدهاید؟

اینها یکسری مسائل داخلی باشگاه هاست که برایشان رخ داده است مالکیتها و نحوه مدیریتها در برخی از باشگاه ها با مشکلاتی روبرو میشود که ما نمی توانیم دخالت کنیم اما حرفی که من می خواهم بزنم این است که مدیران و مالک ها باید طبق ضوابط پیش بروند و اگر چنین اتفاقی نیفتد مطمئن باشید جلوی فعالیتشان را می گیرند. مدیران و مالکانی که مشکل دارند اگر سر کار بیایند اولین صدمه را به خودشان می زنند یعنی خودکشی می کنند و به قول معروف وقتی کسی دلش به حال خودش نمی سوزد ما چه کاره یم و همانطور که گفتم طبق قانون ما حق دخالت درمدیریت باشگاه ها را نداریم.

فارس:اما شما رئیس فدراسیون هستید و پرسپولیسی که قرار است به زودی در آسیا یکی از نمایندگان ایران باشد نمیتوانیم نسبت به این تیم بی تفاوت عمل کنیم.

ببینید من خودم معتقدم که نماینده های ما در آسیا که هستند در واقع یک تیم از ایران محسوب می شوند و ما دوست داریم به آنها کمک کنیم و یک نگاه ملی داشته باشیم اما ممکن است مدیریت باشگاهی چنین تمایلی نداشته باشد. بازیکنان این تیم ها مثل بچه های ما هستند ما هم نگرانیم اما همانطور که گفتم بحث دخالت را دوست نداریم. امیدوارم مشکلات آنها طبق ضوابط و قوانین حل شود.

Comment

Khakpour is U22 head coach. Tomorrow morning ( Tehran time) he will be officially appointed as TM Olympic Coach.

۲۵/آذر/۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰خاکپور سرمربی تیم فوتبال امید شد

خبرگزاری تسنیم: سرمربی جدید تیم فوتبال امید انتخاب شد

Comment

"Iran FA picks Khakpour as new U-21 head coach

http://www.presstv.ir/detail/2014/12...ans-u21-coach/

Comment

U-21 or U-23?!!!

Comment

^ I'm assuming Team Melli Olympic team. I have seen articles say u21, u22 and u23 lol

Comment

could have been better, also could have been worse.

Comment

Comment

Working...
                                X