Announcement

Collapse
No announcement yet.

Foulad khuzestan the champion club

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bent over vision of the Champion

Foulad not only was unable to hold to their key star players but failed to recruit replacements players for most of them.
    If that was not devastating enough they faced with Draft issues for remaining starters.
    only few days before First game they were told not to play 4 of remaining starters . only one of the 4 Ansari was allowed to play with only 24 hour noticed.
    Foulad did not play well and for most of the game was barely the shadow of Champion team.They will play Perspolis at home this week .

Foulad's troubles are not over and best hope for them is 1/2 part of season .
    Even if this season Foulad managed to handle Draft issue they will face similar situation next year.
    5 other players will be eligible for draft next year including Abdollad zadeh , Vakia, Mashaei who played against Tractorsazi.
    It's a very unfair system to invest on young players for years and then give them away freely to the opponent team not to do military service but play football.

Now and Then

Only 3 players from champion team played against Tractorsazi.

Comment

Foulad khuzestan the champion club

I think Chago was pretty good vs Tractor. He fouls a lot though. He needs few matches to adapt to the IPL then can be a potential beast in the MF

Comment

Originally posted by Zandi360 View Post
        I think Chago was pretty good vs Tractor. He fouls a lot though. He needs few matches to adapt to the IPL then can be a potential beast in the MF
        He is good replacement for Chavez. Foulad Problem for now are at Forward position and central D.
        There is no good replacement for Padvani and Abdollah Karami in their roster. They have Bahman Kamel who is new and short. Two new recruits Mesaric and Beckeles have more experience as RB & LB .
        Khaledi is injured ( out few weeks) and Foulad was forced to play young but injured Vakia( injured in game vs Jordan 22).
        Musavi cant't play for few more weeks so Foulad has no central Forward to play against Perspolis.
        They will have a nightmare this week even if they resolve Bakhtiar & Shahab's issues.

Comment

Lately more like Badbiar than Bakhtiar
          Never Ending Troubles.

If that serious he won't be able to serve military if he wanted too!.

بختیار رحمانی مصدوم شد / احتمال از دست رفتن کل فصل !

بختیار رحمانی در یک بازی محلی مصدوم شد و ابن قاسم سرپرست فولاد این خبر را تأئید می کند.
          -بختیار رحمانی، کاپیتان فولاد خوزستان که شب گذشته در مراسم برترین های لیگ گذشته
          به عنوان یکی از سه کاندیداهای برترین بازیکن فصل در کنار آندرانیک تیموریان و پیام صادقیان انتخاب شده بود، مصدوم شد
          و احتمالا تا پایان فصل نیز از فولاد دور خواهد بود.
          به گزارش آی
          اسپورت، از اهواز به گوش می رسد رحمانی در یک بازی محلی دچار مصدومیت شده است
          و ابن قاسم این خبر را تائید می کند، اما اظهارنظری در مورد شدت مصدومیت نمی کند.

فولاد در فصل نقل و انتقالات او را نفروخت اما داستان سربازی، فعلا بازی هفته اول را از او گرفته و بعید به نظر می رسد این بازیکن به هفته دوم لیگ نیز برسد.
          آی اسپورت - بختیار رحمانی، نماد کامل دهه شصتی هایی ست که زود بزرگ شده اند. که از کودکی پریده اند به بزرگسالی و یکهو خودشان را وسط ماجرا یافته اند. تجربه کاپیتاتی تیمی مثل فولاد در 22 سالگی، گواه همین اتفاق است. سن اش اگر به جنگ می رسید، حتما آنجا هم فرمانده می شد. از همان فرمانده های که توی اوج جوانی، به بزرگترهای شان دستور حمله می دادند.
          وقتی تنها 17 سال داشت، در لباس زاگرس جوانرود در لیگ برتر نوجوان، مدافعان فولاد را آنقدر عاصی کرد که چشم مسئول آکادمی باشگاه رقیب را گرفت. او به سرعت به تیم جوانان فولاد رفت و ایناسیو یک سال بعد او را به تیم اصلی اضافه کرد تا در 18 سالگی تجربه بازی برای فولاد را داشته باشد.

این اتفاق مربوط به سال حضور اهوازی ها در رقابت های دسته اول فوتبال ایران بود و شاید اگر این تیم در لیگ برتر بازی می کرد، فرصت زیادی برای این بازیکن جوان ایجاد نمی شد. او رفته رفته در
          فولاد جا افتاد تا اینکه مجید جلالی سرمربی این تیم شد و او را یک پست جلوتر برد. کاملی مفرد که از فولاد رفت، بختیار کاپیتان شد و کاپیتان ماند.

در اولین روزهای فصل نقل و انتقالات لیگ چهاردهم، رحمانی که توی لیست نهایی کی روش نیز بود و در آستانه سفر با تیم ملی به برزیل قرار داشت، علاقه اش به باشگاه استقلال را رسانه ای کرد. او که در لیست علی دایی بود، با مصاحبه آبی رنگش به ترک فولاد نزدیک شد اما اهوازی ها که با او قرارداد داشتند، اجازه خروجش را صادر نکردند.

از همان روزها حرف و حدیث هایی که پیش تر در مورد کارت پایان خدمت این بازیکن مطرح شده بود، قوت گرفت. سرانجام در فاصله یک هفته به شروع لیگ، معلوم شد که کارت پایان خدمت این بازیکن مشکل دارد و به همین جهت کارت بازی او صادر نخواهد شد. او در حالی مسابقه هفته اول را از دست داده بود که در طول فصل گذشته، تنها در دو مسابقه و هر دو بار نیز به دلیل محرومیت از بازی برای فولاد بازمانده بود. کاپیتان که در فصل گذشته 5 گل و 5 پاس گل در فولاد به ثبت رسانده بود، در رسانه های حتی به ملوان و تراکتور پاس داده شد اما خیلی زود معلوم شد که این ماجرا آنقدر که به نظر می رسیده پیچیده نیست و طبق معمول با تاکتیک ریش سفیدی رفع خواهد شد.

حفظ رحمانی، یکی از معدود دلخوشی های نقل و انتقالاتی طرفداران فولاد و البته خود اسکوچیچ است. این مربی تنها چند روز بعد از امضای قرارداد با اهوازی ها، بختیار را بهترین بازیکن فوتبال ایران معرفی کرد و تاکید کرد که امکان ندارد این مهره را از دست بدهد. فولاد در فصل نقل و انتقالات او را نفروخت اما داستان سربازی، فعلا بازی هفته اول را از او گرفته و بعید به نظر می رسد این بازیکن به هفته دوم لیگ نیز برسد. از دست دادن او برای قهرمانی فصل گذشته لیگ، به مراتب فراتر از جدایی یک بازیکن است

. در این روزها همه اهوازی ها به شدت در انتظار بازگشت او به ترکیب تیم شان هستند. آن ها خوب می دانند فولاد بدون بختیار، هیچ شانسی برای تکرار خاطره های خوب فصل گذشته اش ندارد و البته بیرون گود ماندن، می تواند تهدیدی برای فوتبال جوان بااستعداد جنوبی تلقی شود.

Comment

I wish he had signed with another military team before this injury. So he'd have served the silly tenure with one whole season of rest.

Now, Foolad not only misses his services, his military service also will not be in effect till he actually signs with a military team ... who obviously won't take him until he recovers!!!

Worst luck in the world. Starting with his Omid team and the birth certificate chaos, to TM coaches overlooking him, to ... etcetc.

Comment

Originally posted by Doctor DOOM View Post
              I wish he had signed with another military team before this injury. So he'd have served the silly tenure with one whole season of rest.

Now, Foolad not only misses his services, his military service also will not be in effect till he actually signs with a military team ... who obviously won't take him until he recovers!!!

Worst luck in the world. Starting with his Omid team and the birth certificate chaos, to TM coaches overlooking him, to ... etcetc.

Some blames are for Dehkordi club's GM.

Bakhtiar should have been released month ago after expressing desire to join Esteghlal for balance of his contract( one year).
              That kind of talk from Team C , plus Faraki's weird departure, budget cuts made departure of other key players much easier.
              He came back after was told by Esteghlal that there is investigation ( Esteghlal knew in advance) not for the love of Foulad.

If it is me, i let him go and wish him luck.

Comment

ایوالله

گل بودی گلاب شدی ماشاالله
                انگور بودی شراب شدی ماشاالله
                دشمن تو خیر نبینه ایشالله
                مثل طلای ناب شدی ایولله
                رقصیدنت ایوالله
                چرخیدنت ایوالله
                وول خوردنت ایوالله
                دل بردنت ایوالله

آلبوم می خوام برم به اهواز آغاسی

مجازات و گناه
                No so much Champion Club this season.

After losing Karami, Luciano, Makani, Rezaei, Kalantari,Padovani , they had to face with tsunami of military dodgers. They lost their Team C Bakhtiar,and if that was no enough before important game vs Esteghlal they got news that they can't use Valid Mashaei and Afshin ( now ready to play).

They simply don't have enough players to be a serious contender .
                Foulad Khuzestan will face strong Esteghlal in Tehran this week hoping a miracle.

Comment

yade aghassi bekhair, chand bar raftam koncertesh, akharin bar dar Omaydieh Aghajari, zane Farmondar khareji o khoshgel bood davetesh kardam be raghs, SAVAK ra andakhtan be joonam badesh lol

Comment

ya bar ham london didamesh

Comment

Vakia, Niayesh, Rabani, Jahantigh , Musavi ( GK) , Ahleshakheh , Homayouni ( GK ) , Saeidi, Habibi, Ahmadi ..will be iligible for military service.

چرخه توليد در كشور وجود ندارد و در خيلي جاها اصلا ابعاد سازندگي وجود ندارد يا اگر هم باشد معيوب است. به عنوان مثال تيم فولاد در حال حاضر 24 بازيكن 20 ساله دارد كه همه آن ها امسال سرباز هستند و قانون به ما مي گويد كه اين تعداد بازيكن ديگر از آن شما نيستند و بايد در يك تيم نظامي بازي كنند، اما چرا بايد اين طور باشد؟ در واقع در كشور ما اگر تيمي بخواهد سازندگي كند به او القا مي كنند كه نمي خواهد چنين كاري كني. پس چرخه توليد در اين جا معيوب است و دلايش نيز همين قوانين هستند. قوانين ما نه تنها كمك كننده و تشويقي نيستند بلكه دلسردكننده هستند. وقتي چرخه توليد نباشد به تبع قيمت كالا بالا رفته و ناياب مي شود و هر طور هم كه بخواهند آن كالا را به فروش مي رسانند. لذا ما بايد كاري كنيم كه اين چرخه به راه افتد.

Comment

اسامی بازیکنان راه یافته از باشگاه فولاد خوزستان به ترکیب تیم های ملی رده های مختلف فوتبال کشور در یکسال اخیر را مشاهده کنید:

* تیم ملی نونهالان (زیر 14 سال)
                        1- معراج اسماعیلی
                        2- محمد رضا گلی
                        3- محمد شریفی
                        4- وحید نامداری
                        5-محمد شریفی
                        6- علیرضا سواری

* تیم ملی زیر 15 و 16 سال
                        1- نیما نعامی
                        2-علی حسین ایزدی
                        3- میثم ناصری
                        4-امید صیدالی
                        5-یوسف کی شمس
                        6-کریم بریهی
                        7-بهزاد دودانگه
                        8-مهرداد پورابوالقاسم
                        9-محمد شمس

* تیم ملی جوانان
                        1- محمد یاسینی
                        2-کمیل حق زاده
                        3- علی هزامی
                        4-ساسان جعفری
                        5- بهمن جهانتیغ
                        6-هادی حبیبی نژاد

* تیم ملی امید
                        1- یوسف وکیا
                        2-امین جهان کهن
                        3-احمد عبدالله زاده
                        4- ولید مشایی

* تیم ملی بزرگسالان
                        1- سروش رفیعی
                        2- مهرداد جماعتی
                        3- ایوب والی
                        4-احمد عبدالله زاده

Comment

Foulad's new Member
                          1. Aloys Nong
                          2. Soccer player
                          3. Aloys Bertrand Nong is a Cameroonian footballer who currently plays as a striker.Wikipedia
                          4. Born: October 16, 1983 (age 31), Douala, Cameroon
                          5. Height: 5' 10" (1.78 m)
                          6. Weight: 170 lbs (77 kg)
                          7. Career start: 2002
                          8. Position: Forward
                          9. Number:

Comment

How the hell has this guy not been capped for Cameroon?!
                            Team Meli Iran
                            Perspolis FC
                            Malavan Bandar Anzali

"I will never be able to say good bye to Iran. I have a feeling of belonging to this country and to the people." - Carlos Queiroz

Comment

Originally posted by ghermez agha View Post
                              How the hell has this guy not been capped for Cameroon?!
                              Same reason Fabio Januario wasn't capped for Brazil

Comment

نه استقلال نه پرسپوليس ، فقط فولاد
                                اسکوچيچ: علي کريمي بهتر از من بود

يقينا نام دراگان اسکوچيچ را مي توان به عنوان يکي از موفق ترين سرمربيان اين فصل ليگ برتر به زبان آورد. مربي کروات خوشتيپي که حرفه اي است و توانسته با فولاد نتايج فوق العاده اي بگيرد.

دراگان اسکوچیچ در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار "ورزش سه"، در اهواز صحبت های جالبی درباره موضوعات مختلفی کرد.این گفت و گوی جذاب را از دست ندهید.

ایویچ بهترین مربی تاریخ کرواسی است

به عقیده من مرحوم ایویچ بهترین مربی تاریخ فوتبال کرواسی است و به مانند او هنوز نیامده است. درست است که میروسلاو بلاژویچ مربی من بوده و رابطه ی بسیار بهتری با رسانه ها دارد اما من بین این دو مطمئنا ایویچ را انتخاب می کنم.

اولین لژیونر کرواسی هستم
                                من اولین لژیونر فوتبال کرواسی هستم.همزمان با انتقال من به لاس پالماس ، فروپاشی یوگوسلاوی سابق رخ داد .حدود 20 روز طول کشید تا اسپانیایی ها فدراسیون کرواسی را به رسمیت بشناسند و کارت بازی من صادر شود.

جلوی علی کریمی بازی کرده ام
                                زمانی که در امارات سال های آخر فوتبالم را سپری می کردم جلوی علی کریمی بازی می کردم.او هم پست من بود اما باید اعتراف کنم بسیار از من بهتر فوتبال بازی می کرد و حرکاتش چشم نواز مردم امارات بود.

شام با قلعه نوعی یک قدم مثبت بود
                                دعوت آقای قلعه نوعی ستودنی است و حرکتی جالب است درست است .ما مربیان در زمین چمن رقیبیم اما بیرون از آن می توانیم رفیق باشیم.اما متاسفانه از این شام مشترک برداشت مناسب نشد و من از طرف باشگاه ملوان تحت فشار قرار گرفتم.امیدوارم این شام خ
                                وردن ما قدمی مثبت برای مربیان دیگر باشد.

به مشکلات سربازی عادت کرده ام
                                ابتدای فصل برایم بسیار عجیب بود اما هرچه گذشت به این مشکلات عادت کرده ام و سعی کرده ام با آن کنار بیایم.اما ای کاش چند روز قبل از بازی با تراکتور به من می گفتند که نمی توانم از بعضی بازیکنانم استفاده کنم نه چند ساعت قبل از بازی.این اصلا حرفه ای نیست و منجر شد ترکیب من چندین بار عوض شود.

بین استقلال و پرسپولیس ، فولاد را انتخاب می کنم

بین دو تیم استقلال و پرسپولیس با تمام احترامی که به آن ها قائلم ، فولاد را انتخاب خواهم کرد.

گام به گام جلو می روم
                                من اکنون به قهرمانی فکر نمی کنم و سعی می کنم قدم به قدم به جلو بروم و سپس به هدفم فکر کنم.البته طبیعی است که خوزستانی ها و فولادی ها انتظار داشته باشند قهرمان شویم ، اما بهتر است گام به گام جلو برویم.

رابطه تیم ملی و باشگاه ها باید دو طرفه باشد
                                اگر مربی تیم ملی ایران بودم درست است ، دوست داشتم که هرچه بیش تر از بازیکنان فولاد دعوت کنم اما به شرایط بازیکنان و هم پستی هایشان بسیار مربوط است که در چه شرایطی خواهند بود.اما رابطه بین باشگاه ها و تیم ملی باید دو طرفه باشد و به هیچ وجه دوست ندارم در یک جا مربی باشم و 24 ساعت قبل از بازی بازیکنانم بعد از 15 ساعت پرواز به من بدهند.در بازی با پدیده از این کار تجربه ی خوبی ندارم و نمی خواهم بیش تر در این باره صحبت کنم.

هر روز که ببرم خوشحالم
                                یک مربی تمامی بردها خوشحالش می کنند. اما بهترین روز در این فصل برد برابر پرسپولیس در کنار هوادارانمان در ورزشگاه غدیر اهواز بود.در فصل قبل پیروزی برابر داماش و همچنین برد برابر استقلال روزهای خوبی برایم رقم زدند.

بازی بختیار را بسیار دوست دارم
                                زمانی که در ملوان بودم بازی بختیار را بسیار دوست داشتم و از عوامل آمدن من به فولاد بود.بازی او با توجه به سنش بسیار عالی است اما متاسفانه مشکلاتی او را از تیم من گرفت.امیدوارم که مشکلاتش به زودی حل شود و بتواند برای فولاد بازی کند.

خوشحالی ام را بیرون می ریزم

همیشه سعی می کنم خوشحالی خودم را بعد از گل ها با هواداران و بازیکنانم تقسیم کنم و از آن دسته مربیانی نیستم که بعد از آن همه استرس خوشحالیم را درون خودم کنترل کنم.

بازی های ملوان را دنبال نمی کنم

من روزهای بسیار خوبی در انزلی داشتم و خاطراتی که آنجا داشته ام از ذهن من نخواهند رفت. دوستان بسیار خوبی در آنجا داشته ام ، به خصوص مترجم من آقای گل آور که بسیار به من کمک کردند.اما از زمانی که به فولاد آمده ام روی تیمم تمرکز کرده ام و بازی های ملوان را دنبال نمی کنم.مسیلوویچ سرمربی جدید ملوان را قبل از حضورش در ایران نمی شناختم.

Comment

Working...
                                X