Not the most reliable source in the world but, it says that Iran and Uzbekistan have a friendly on the 26th of December?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM-News-
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Javeed View PostNot the most reliable source in the world but, it says that Iran and Uzbekistan have a friendly on the 26th of December?
http://www.goalzz.com/?c=9684
Comment
-
To Sardar Kamali:
Here you have it Sardar .!
For now he is training with U23, till his status change.
دومین تمرین تیم ملی امید با حضور ۵ بازیکن غایب
رفیعی به تمرینات تیم ملی امید اضافه شد
مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان که از همراهی تیم ملی فوتبال ایران در اردوی آفریقای جنوبی به دلیل مشکل پایان خدمت باز مانده بود، به تمرینات تیم ملی امید اضافه شد.
.
سروش رفیعی بازیکن تیم ملی ایران که به دلیل مشکل کارت معافیت از خدمت از همراهی تیم ملی فوتبال ایران در اردوی آفریقا باز مانده بود طبق هماهنگی که با کارلوس کیروش انجام شده در تمرین تیم ملی امید حاضر شد تا پس از رفع مشکلش بتواند به آفریقا سفر کند.
Comment
-
He said his TAX problem has been resolved
همه در پرسپولیس سردرگم هستند
نوری: کی روش روی من حساب خاصی باز کرده است/ در آسیا پنجم نشویم، قطعاً چهارم خواهیم شد
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کی روش روی من حساب ویژه ای باز کرده و امیدوارم بتوانم تیم ملی را در اردوی آفریقای جنوبی همراهی کنم.
محمد نوری پس از حضور در فدراسیون فوتبال در خصوص مشکل مالیاتش اظهار داشت: خوشبختانه این موضوع در حال حل شدن است. هم فدراسیون و هم وکیلم زحمت کشیدند و امیدوارم بتوانم هر چه زودتر به اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی اضافه شوم.
وی در مورد اینکه نبی اعلام کرده جلسه رسیدگی به پرونده او روز چهارشنبه است و اگر این مسئله حل شود او همان شب عازم آفریقای جنوبی خواهد شد، تأکید کرد: امیدوارم که این اتفاق رخ بدهد. در این چند وقت زحمت زیادی کشیدم. کی*روش هم روی من حساب خاصی باز کرده و امیدوارم بتوانم در اردوی آماده سازی تیم ملی آماده شوم.
Comment
-
به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی کشورمان که در اردوی آفریقای جنوبی حضور دارد، امروز(سه شنبه) تمرین نوبت صبح خود را در هوای بارانی برگزار کرد.:تصاویری از این اردوی در حال برگزاری را در زیر می بینید.
- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....tMZLoQzW.dpuf
Comment
-
^bah bah che ajab. Seeing them training under not so shiny conditions makes me feel better for Australia.IRI's politics is no different than handling a pressure cooker ..... As the pressure builds up, you slowly let the steam out just a tad bit so that you don't see overflow, and once the pressure from below is less, you put the lid down again and raise the temperature.
Comment
-
Here we go with the club friendlies again. Is he afraid Iran will drop in rankings if they play a national team or what? Why don't they just participate in the champions league instead?
Ffs, even Iraq, a messed up country at that level, is playing more friendlies with national teams than Iran!!!!!
Comment
footer ad
Collapse
Comment