Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM-News-
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Superparsi View Post😭 exact reason why I am so freaking unsure whether I should buy ticket for Iran-Sweden match, especially that I also have to purchase plain ticket as well. SIGH........
Comment
-
Originally posted by ZandiJoon View PostIMO he's currently the best center-mid/def-mid in Iran after Neku and Ando.
sorta undersized like Mobali, but like Iman he also has good field vision and intelligent, heads up approach to his game..!!
he always came across to me more as a ball distributing CM than a DM, which they seemed to always line him up as in the past..!!
Comment
-
Originally posted by St_Mark View PostHe said his TAX problem has been resolved
همه در پرسپولیس سردرگم هستند
نوری: کی روش روی من حساب خاصی باز کرده است/ در آسیا پنجم نشویم، قطعاً چهارم خواهیم شد
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کی روش روی من حساب ویژه ای باز کرده و امیدوارم بتوانم تیم ملی را در اردوی آفریقای جنوبی همراهی کنم.
محمد نوری پس از حضور در فدراسیون فوتبال در خصوص مشکل مالیاتش اظهار داشت: خوشبختانه این موضوع در حال حل شدن است. هم فدراسیون و هم وکیلم زحمت کشیدند و امیدوارم بتوانم هر چه زودتر به اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی اضافه شوم.
وی در مورد اینکه نبی اعلام کرده جلسه رسیدگی به پرونده او روز چهارشنبه است و اگر این مسئله حل شود او همان شب عازم آفریقای جنوبی خواهد شد، تأکید کرد: امیدوارم که این اتفاق رخ بدهد. در این چند وقت زحمت زیادی کشیدم. کی*روش هم روی من حساب خاصی باز کرده و امیدوارم بتوانم در اردوی آماده سازی تیم ملی آماده شوم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل مشکل مالیاتی نتوانسته بود همراه با سایر ملی*پوشان راهی اردوی آفریقای جنوبی شود با رفع مشکل مالیاتی*اش برای پیوستن به سایر ملی*پوشان ایران را ترک کرد.
نوری ساعت ۲۱ امشب تهران را به مقصد دوبی ترک کرد تا پس از توقفی کوتاه در فرودگاه دوبی راهی ژوهانسبورگ پایتخت آفریقای جنوبی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان تا روز سه*شنبه هفته آینده در آفریقای جنوبی ادامه خواهد داشت..... At the end I am nothing other than ordinary
Comment
-
What a shame for IFF and TM
They travel all the way to South Africa so they can train in peace without one single friendly vs a nation
Instead they have to play the B squad players of a local club team !!,!!! Wow
I am starting to realize that with all the Sarbazi issues of the players CQ needs and lack of friendlies ,there maybe a conspiracy going on for TM not to succeed in AC
You mean to tell me that IFF dint have $50k to pay Kenya and Zimbabwe for a couple of friendies????
I am not buying it
Because of that I predict a second place finish in our group then we will have to face Japan in the quarter finals then it will be a quick exit out of the tournment
I sure hope that I am wrong
Comment
footer ad
Collapse
Comment