Originally posted by Kiarash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM-News-
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
During half-time in Perspolis - Malavan CQ who was present in Azadi gave an interview in which he slammed Mohammadzadeh, former Ethic comitee chief
کی*روش: فقط از خدا می*ترسم
کارلوس کی روش که کمتر در استادیوم حاضر می شد امروز در خلال دیدار دو تیم ملوان و پرسپولیس از خبرنگاران دعوت به مصاحبه کرد.به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کی روش که بعد از تساوی برابر ژاپن از رسانه ها دور شده بود و صحبتی درباره شرایط تیم ملی و مشکلات خود نکرده بود در اقدامی عجیب از خبرنگاران دعوت کرد در بین دو نیمه پرسپولیس و ملوان پای صحبت های او بنشینند.
کی روش در این مصاحبه غیر منتظره و هماهنگ نشده گفت: من این نکته را تکذیب می*کنم که حرف های عنوان شده از من نیست. آقای آرین مترجم من هستند وتمام مسوولیت صحبت ها با من است. همانطور که می*دانید دبیرسابق کمیته اخلاق امروز اتهامات جدیدی به شخص من و شخصیت من وارد کرده*اند. در درجه اول بار دیگر می* خواهم تاکید کنم که این آقا شخصیت واهی دارند. اگر ایشان واقعا شخصیت مذهبی دارند، باید این مساله را درک می* کردند که در ایام عزاداری امام حسین(ع) نباید این اتهامات را به من وارد می* کردند.
وی ادامه داد: اگر ایشان واقعا یک شخصیت مذهبی هستند باید درک می* کردند که در ایام عزاداری امام حسین(ع) و ایامی که عزیز است نباید به کسی توهین کنند یا تهمتی بزنند زیرا این خلاف عقاید مذهبی است و یشان نشان دادند که شخصیت مذهبی ای که به خود گرفتند واهی و دروغ هست. در درجه دوم ایشان ثابت کردند که ترسو هستند. من نباید بی گناهی*ام را ثابت کنم. ایشان باید بیاید و تهمتی را که می* زند را ثابت کند.
وی افزود: ایشان خودشان را پشت رسانه ها پنهان کردند و با پنهان کردن خودشان پشت رسانه ها به من توهین کردند و به من ثابت کردند که شجاعت اینکه بخواهند اتهامات وارد شده را به اثبات برسانند را ندارند. در درجه سوم ایشان این اتهام را به من وارد کردند که کی*روش شخصیت ایران و ایرانی را خدشه*دار کرده است، نه تنها ایشان ثابت کردند که شخصیت واهی دارند که این نکته را نیز به اثبات رساندند که مثل یک طوطی آن را تکرار می* کنند و این ها صحبت هایی است که از طرف یک هماهنگ کننده در اختیار ایشان قرار می* گیرد.
وی گفت: ولی من احترام می* گذارم به ایام عزاداری امام حسین(ع) و پس از این ایام می* آیم صحبت هایم را انجام می* دهم تا مشخص شود چه اتفاقی افتاده است. من نه از ایشان و نه از هیچ دادگاهی در فیفا ترسی ندارم تنها من ترسم از خداوند است و به غیر از او از کسی نمی*ترسم.
Comment
-
Originally posted by Bi-honar View Post^^^ Great that he finally showed up the stadium to watch a match in person.
Anyway, here is the video of CQ's latest interview:
Formerly known as Persianking!
Follow me @
instagram/iranscout
instagram/nariman_iranscout
Comment
-
Originally posted by TheBoss View PostMehdi Torabi has offers from Japanese teams
http://90tv.ir/news/165918/%D8%AA%D9...5%D9%84%DB%8C/
Thanks for sharing this aziz
Comment
-
Abangah vs. CQ on 90 (start from minute 10:15):
Highlights:
* Abangah can't pronounce a couple of English words if he depended on it.
* The two sides obviously have opposite perspectives on what's included in CQ's contract.
* CQ finally names Asadi as the person who has been making a file for him and Aghajanian
* Ferdowsipour says we should focus on the upcoming matches instead of this stuff.
Comment
-
LMFAO this is so funny
https://www.facebook.com/Cliphay18/v...7461789452727/ thats what happens when you try to criticize the master CQ
Comment
footer ad
Collapse
Comment