Originally posted by Camran khan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM camp in Australia, AFC-2015 finals [news,photos, videos]
Collapse
X
-
Sounds like pure speculation if you ask me
Ashkan Dejagah in A-League?http://tehrantimes.com/sports/121145...ah-in-a-league
Comment
-
Originally posted by Cataphract View PostSounds like pure speculation if you ask me
Ashkan Dejagah in A-League?http://tehrantimes.com/sports/121145...ah-in-a-league
Comment
-
Originally posted by Camran khan View PostLike they could afford him, besides, at his price (what exactly is his buy-out clause?) they could probably afford better players. (I assume he is very expensive considering he is under contract in Qatar?)
Comment
-
What Cataphract said above. The economic and more to the point, general interest levels that a signing like Dejagah brings are massive to any club looking to build a fanbase (which every A-League club is doing). The fans have spoken (loudly) in their thousands at this tournament, just the other day I saw an article saying Iranians had put A-League supporters to shame with their passions and atmospheres, those A-League clubs will be wanting some of that action so it's quite a realistic rumour.
Comment
-
Originally posted by Cataphract View PostSounds like pure speculation if you ask me
So maybe the feelings are mutual and Ashkan can easily be convinced. It's match made in heaven actually with all the Iranian fans in Melbourne, great weather, advanced country, etc.
Here's the article: [URL="http://football.ir/news/iran/1393/10/enteghad-dejagah-1213549.html"]http://football.ir/news/iran/1393/10/enteghad-dejagah-1213549.html
Originally posted by Camran khan View PostLike they could afford him, besides, at his price (what exactly is his buy-out clause?) they could probably afford better players. (I assume he is very expensive considering he is under contract in Qatar?)
On that note, they definitely wouldn't be able to pay his transfer fee, but is the Qataris are pissed with him, the might just get rid of him as a bad investment. Also T/M doesn't specify when Ashkan's contract expires. Maybe it was just for one season?!
Comment
-
Originally posted by Bi-honar View PostFunny you posted this bro. Just read an article two hours ago that the Qataris are PISSED with Dejagah! They're saying he doesn't put in anywhere near as much effort for his team in Qatar that he does for Iran!
So maybe the feelings are mutual and Ashkan can easily be convinced. It's match made in heaven actually with all the Iranian fans in Melbourne, great weather, advanced country, etc.
Here's the article: http://football.ir/news/iran/1393/10...h-1213549.html
Comment
-
Comment
-
بیرانوند: می**خواهیم سال 1976 را تکرار کنیم
سردار آزمون زننده تک گل ايران در بازي مقابل قطر مصدوم شد و با چشمي گريان روي نيمکت تيم*ملي نشست. اما بيرانوند دروازه*بان ذخيره تيم*ملي آنقدر با او شوخي کرد تا مهاجم جوان تيم*ملي را به خنده انداخت.
[بيرانوند: مي**خواهيم سال 1976 را تکرار کنيم]
بیرانوند به "ورزش سه" گفت که اول سر آزمون داد کشید تا به خودش بیاید اما وقتی ناراحتی او برطرف نشد، او را بوس کرد تا ماجرا را از دلش دربیاورد.
آزمون را دلداری دادم
سردار آزمون بعد از اینکه مصدوم شد خیلی ناراحت بود و مدام استرس داشت که شاید مصدومیتش جدی باشد. او زمانی که روی نیمکت آمد من اول سرش داد کشیدم که کمی به خودش بیاید اما وقتی دیدم فایده ای نداشت، همدردی کردم تا ماجرا از دلش دربیاید.
در آن شرایط فقط می* توانستم روحیه بدهم
من در آن شرایط که سردار ناراحت بود، فقط می* توانستم کاری کنم که کمی بخندد. سردار هم عین خود من جوان است و بچه احساسی ای است. من هم هر کاری از دست برمی آمد انجام دادم تا بتوانم او را خوشحال کنم.
همچین جوی در بازی های باشگاهی ام ندیده بودم
این تیم از نظر من متحدترین تیم تاریخ فوتبال ایران است، شاید باورتان نشود ولی من چنین جوی را حتی در بازی های باشگاهی هم ندیده بودم. ما آنقدر با هم متحدیم که هر اتفاق کوچکی می* افتد، همه هوای همدیگر را دارند. من در تیم های باشگاهی هم چنین رفاقتی ندیده ام. بالاخره شما خودتان می* دانید که وقتی یک تیم باشگاهی در لیگ بازی می* کند، همه بازیکنانش صبح تا شب با هم هستند و باید رفاقت در آن خیلی بیشتر باشد. اما من این جو تیم*ملی را تا حالا تجربه نکرده بودم.
روحیه ایران از عراق بالاتر است
با توجه به اینکه ما با تیم دوممان پیش از جام*ملت*ها* عراق را در یک بازی دوستانه شکست دادیم، ازنظر روحیه خیلی بالاتر از آنها هستیم. من فکر می* کنم بچه ها همه تمرکزشان روی پیروزی برابر عراق است و از الان نباید به فکر قهرمانی در آسیا باشیم. باید تلاش کنیم بازی پیش رویمان را ببریم.
می* خواهیم سال 1976 را تکرار کنیم
ما یک بار در جام ملت های سال 1976 در مرحله گروهی گل نخوردیم و موفق شدیم قهرمان آسیا شویم. می* خواهیم یک بار دیگر آن خاطره را تکرار کنیم فکر می* کنم خط دفاعی ما بسیار فوق العاده است و ما حتما یکی از مدعیان جدی قهرمانی هستیم.
Beiranvand:
*We want to repeat the performance of 1976.
*The unity in TM is more than club level. We are one of the most united TM ever.
*Our team spirit is higher than Iraq having beaten them with our B team.
Comment
-
Gucci: CQ's organizational skills are unique. He is a great strategist. We fully trust him tactically.
قوچان نژاد بعد از برد برابر امارات گفت: ما به سرمربی تیم از نظر تاکتیکی کاملا اعتماد داریم. او قدرت سازماندهی بی نظیری دارد و یک استراتژیست بزرگ است. ما کاری را در زمین انجام می دهیم که او از ما می خواهیم.
او در ادامه افزود: شاید اینکه در دقایق تلف شده گل زدیم شانس با ما بود اما ایران یک بار دیگر روحیه فوق العاده و طلایی خود را نشان داد. اگرچه در حال حاضر همه خوشحال هستند و مشغول شادی اما ما بلافاصله روی حریف دور بعدی مان متمرکز می شویم.به نظر من ایران از امارات خطرناک تر بازی کرد ولی من به حریف بابت نمایش دیروزش تبریک می گویم.
Comment
-
بیرانوند: میخواهیم سال 1976 را تکرار کنیم
This is the 1st time I've heard a TM player say such a thing with so much conviction. Just goes to show how high the spirit and confidence of TM really is going into the knockout round. They really want to and think they can win it.
Sweeeeeeeeeeeeet music to my ears.... we want more more more
Comment
-
Khodadad:
UAE deserved to win
I enjoyed Omar's display.
70 vs 30% possession is alarming for Iranian football. This proved progression of PG countries as opposed to our retro gradation
Queiroz has done nothing for Iranian football! Long ball system is old. we knew how to do it, but he's getting over-paid for it.
بعد از سالها از ديدن بازي عبدالرحمان لذت بردم
عزیزی: امارت زنگ خطر برای فوتبال ایران است
خداداد عزيزي بازيکن سابق تيم ملي معتقد است که بازي امارات مقابل ايران زنگ خطري براي فوتبال ما است که نشان مي دهد چطور کشورهاي حوزه خليج فارس دارند پيشرفت مي کنند و فوتبال ما عقبگرد.
[عزيزي: امارت زنگ خطر براي فوتبال ايران است]
خداداد عزیزی در گفت و گو با "ورزش سه"، گفت: من با چند نفر از دوستانم بازی امارات و ایران را دنبال می کردم و اگر به من برچسب نچسبانند، فکر می کنم که برد حق امارات بود. آنها بهتر از ما بازی می کردند و شاید اگر چند بازیکن باتجربه تر داشتند به راحتی می توانستند ایران را شکست دهند.
از بازی عمر لذت بردم
من داشتم با چند نفر از دوستانم فوتبال ایران و امارات را می دیدم. حقیقتش را بخواهید از بازی امارات لذت بردم. یک زمان آنها زیر توپ می زدند و وقت کشی می کردند. اما حالا بعد از گذشت سالها و سرمایه گذاری که در زمینه فوتبال پایه انجام داده اند، در این بازی می دیدید که چطور بازی را روی زمین انجام می دادند و می توانستند با حفظ توپ بازی را نگه دارند. عمر شماره 10 امارات هم خیلی خوب هست. بعد از مدتها من از دیدن یک بازیکن تکنیکی در زمین لذت بردم.
من شبیه عمر نیستم
عزیزی در رابطه با اینکه خیلی از مردم بازی عمر را به بازی او در تیم ملی شبیه می دانند گفت: والا نمی دانم ما نه از لحاظ قیافه شبیه هم هستیم نه تکنیک! اما شاید از این لحاظ که او ریزنقش است و سریع و از جهت موقعیت سازی برای هم تیمی هایش به هم شبیه باشیم. در حقیقت بازی امارات روی کار خوب شماره 10 و 7 و 11 شکل می گرفت. این امارات که من دیدم رقیب سختی برای ژاپن هم هست و ژاپن کار آسانی مقابل این تیم ندارد.
مالکیت 70به 30 نگران کننده است
به عقیده من مهاجمان و بازیکنان امارات شاید اگر به اندازه بازیکنان ما با تجربه بودند، می توانستند به راحتی ایران را ببرند و صدرنشین شوند. مالکیت توپ امارات نسبت به ایران، 70 به 30 بود! این بازی باید زنگ خطری برای فوتبال ایران باشد. این مساله نشان می دهد که کشورهای حوزه خلیج فارس، به سرعت دارند پیشرفت می کنند و ما همش داریم عقب گرد می کنیم. روزی بود که فوتبال ما را می تکاندید بازیکنانی مثل حسن روشن، غفور جهانی و آشتیانی یا جلوتر علی کریمی، مهدی مهدوی کیا از آن می ریخت. حالا چطور شده که ما دیگر بازیکنان این چنینی را معرفی نمی کنیم و حتی در مقابل کشورهای عربی هم نتایج قابل قبولی نداریم.
من بازهم از کیروش انتقاد می کنم
من باز هم می گویم از کیروش انتقاد دارم، چون هیچ کاری برای فوتبال ایران نکرده. من از اول هم گفته بودم که ایران می تواند امارات را ببرد. چون به هر حال تجربه بازیکنان ما و اینکه ما ایران هستیم کار را پیش می برد. چون هر چه قدر هم امارات تیم خوبی باشد، باز تجربه داشتن در آسیا چیز دیگری هست. اما واقعا آمار ما نگران کننده است. این سیستم که توپها را بلند ارسال کنیم که یکی گل بزند، دیگر قدیمی شده است. این همان کاری بود که ما بلد بودیم. با این تفاوت که حالا کی روش آمده و کلی بخاطرش پول گرفته است.
گل شانسی یا تاکتیکی
من نمی توانم بگویم که برد ایران شانس بود یا نه؟! اما در کل ایران با سیستمی بازی می کند که بیشتر گلها را روی کرنر و ضربات ایستگاهی به ثمر می رساند. اما فکر می کنم که قوچان نژاد از هوش خودش بابت به ثمر رساندن این گل استفاده کرد. چون فکر می کنم آندو اصلا می خواست توپ را دفع کند که توپ به او رسید و قوچان نژاد هم موفق شد با یک ضربه سر حرفه ای آن را به گل تبدیل کند. برای همین نمی دانم بگویم که ما شانس آوردیم یا تاکتیک تیم ما این بود. اما هر چه هست ما داریم از سیستم قدیمی بزن زیر توپ و اینکه یک نفر بیاید روی خلاقیت خودش گل بزند، استفاده می کنیم.
مقایسه سردار با دایی
به نظر من اینکه بگویم مهاجمان تیم ملی در چنین شرایطی که تیم سیستم دفاعی دارند، نمی توانند گل بزنند اصلا درست نیست. ما هر روز یک نسخه جدید تجویز می کنیم. در کل فوتبال ما با یک غوره سردی اش می کند و با یک مویز گرمی اش می شود! چطور تا دیروز داشتیم سردار آزمون را با علی دایی مقایسه می کردیم. حالا مهاجمان عملکردشان ضعیف شد؟! ما در فوتبالمان نیاز به یک کار اصولی در بحث مدیریتی داریم.
نتیجه گرایی به کی روش ربط ندارد
به عقیده من شاید ایران در بحث باشگاهی نتیجه گرا باشد. اما این مساله به تیم ملی ربطی پیدا نمی کند، چرا که وقتی ما کی روش را نگه داشتیم او نسبت به دوره های قبل جام جهانی نتیجه بهتری نگرفته بود و اصلا سیستم و کار جدیدی هم در فوتبال ما انجام نداده بود. اما در بحث باشگاهی متاسفانه چون تیمها دولتی هستند بخاطر کمبود بودجه می خواهند از کمترین زمان بهترین نتایج را بگیرند و دائم مربی را تغییر می دهند. اما امیدوارم هرچه زودتر باشگاهها به سمت خصوصی سازی پیش بروند. چون تا زمانی که تیمها دولتی باشند همین است و هیچ ار زیرسازی و برنامه مدیریتی در آن انجام نمی شود.
تیم ملی از لحاظ بدنی کم نیاورد
من دیدم که بعضی از منتقدها عقیده دارند که تیم ما از لحاظ بدنی در نیمه دوم کم آورده است. در جواب آنها باید بگویم که بازیکنان تیم ملی هیچ مشکل بدنی ندارند. این سیستم تیم ملی است که دفاع می کند و این تصور به وجود می آید که تیم عقب کشیده است. متاسفانه تیم ملی آنطور که ما دوست داریم بازی نمی کند و به عقیده من در بازی با امارات هم حقش برد نبود.
Comment
footer ad
Collapse
Comment