Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thanks to Faghani and team Davari who made us Proud at AFC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

میخواهم فینال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را قضاوت کنم

فغانی: مسئولان ا اف سی رفتار کیروش را نپسندیدند، ویلیامز مشکلی با ایران نداشت

خبرگزاری تسنیم: داور بین المللی فوتبال کشورمان اعلام کرد که هدفش قضاوت فینال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه است.

تسنیم: برخی مسائل احساسی در داخل کشور مطرح شده که با توجه به داوری بنجامین ویلیامز استرالیایی در دیدار ایران - عراق، او با این کارش قصد داشته که انتقام استرالیایی ها را در بازی معروف ایران و استرالیا بگیرد!
    هیچ داوری به خاطر برخی مسائل خودش را زیر سوال نمی برد. به جای این حرف* ا باید خودمان را به فوتبال روز دنیا نزدیک کنیم و دنبال حاشیه نباشیم و دنبال قوی کردن خودمان باشیم.

* تسنیم: مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد رفتارهای کارلوس کی روش با ویلیامز چه صحبتی می کردند؟

رفتار او را نپسندیدند. برای آنها احترام مدنظرشان است نه این گونه رفتارها. رفتار سرمربی تیم استرالیا پس از شکست تیمش مقابل کره جنوبی در مرحله گروهی نشان دهنده حرفه ای بودن او بود که پس از پایان بازی از داور تشکر کرد.

* تسنیم: کارلوس کی روش از داور بازی ایران - آرژانتین در جام جهانی تا قضاوت داور استرالیایی ایران و عراق در جام ملت ها ناراحت است و شرایط به گونه ای است که صحبت از داوری ها علیه ایران می شود. نظر شما چیست؟

مورد خاصی در 3 دیدار تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام ملت های آسیا ندیدم. دوست ندارم وارد این مسائل شوم ولی ویلیامز مشکلی با فوتبال ایران ندارد و هیچ داوری نمی آید خودش را با خاطر برخی مسائل زیر سوال ببرد.

* تسنیم: پس از اینکه کاربران ایرانی به صفحه شخصی داور ایران - آرژانتین در جام جهانی حمله کردند، در پی این بودند که به صفحه شخصی ویلیامز هم حمله کنند.

برخی رفتارها منسوخ شده و تنها در کشور ما این اتفاق می افتد. شاید همین شرایط برای من پیش می آمد و در بازی فینال کره ای ها از قضاوت من ناراضی می شدند. آیا تماشاگران کره ای همین کار را با من می کنند؟ اگر ما بخواهیم این کارها را انجام دهیم، در آینده برای خودمان اتفاق می افتد.
    ...
    گفت وگو: مرتضی ظهیری

Comment

Working...
    X