Esfaan aroosiye..........................
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hazfi Cup - 2015-16
Collapse
X
-
Well fought game by our boys. Despite being a man down, they pulled it together and in the 90 minute match created more scoring chances, although in the extra time, we naturally ran out of gas and displayed a more defensive football, and concede goals.
As I have said this before, this team is the best Perspolis I have seen in the past 7-8 years, props to Branko for having put together such fantastic and young team. I truly hope we keep this gentleman with the team for years to come. This may be the youngest Perspolis in its entire history, yet plays such fresh and entertaining football.
Our biggest shortcoming again is our finishing and defense, including GKs. Both goals today, aside from being one man short, were as results of GK and defenders' dreadful slipups.
Nonetheless congrats to Zobahan, kudos to Perspolis for having performed wonderfully and bravely!
Originally posted by 04041374 View Post
Comment
-
And the Naft - EsEs match went to penalties too after EsEs played a large portion of the game one goal up and one man down.
Naft managed to tie in injury time - into extra time with 1-1, Sadeghian missed a 3 on 2 sitter, Naft couldn't finish them off even being up on penalties and Rahmati finally with 2 key saves...
EsEs through to Semi with Traktor...
Comment
-
Oh man what a game between Naft Tehran and Esteghlal!
Naft equalized in the 93rd minute or so and it headed towards PKSO! Naft was even one pk away from winning it all but Rahmati came to our rescue! Eventually Esteghlal won the PKSO with 5-4 and gets into the semi-finals vs. Traktor Sazi.Persian Pride running through my veins!
Esteghlal for life!!
Comment
-
Apparently Saleh got in a verbal fight with the Naft coaching staff and Mansourian
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران در پایان دیدار این تیم برابر استقلال با مربی آبی پوشان درگیری لفظی پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال نفت تهران و استقلال که عصر روز چهارشنبه در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در ورزشگاه تختی برگزار شد و در ضربات پنالتی با برتری آبی پوشان خاتمه یافت بدون حایشه نماند.
علیرضا منصوریان سرمربی تیم نفت تهران و دستیارش علی چینی در پایان این بازی با مجید صالح درگیری شدید لفظی پیدا کردند. حرکات دست صالح بخاطر برد استقلال باعث شد تا منصوریان واکنش تندی نسبت به وی داشته باشد و بگوید قبل از اینکه امثال تو به استقلال بیایند سال*ها پیراهن این تیم را پوشیده ایم و این حرکات زیبنده مربی نیست.
از اتفاقات جالب این بازی تشویق شدید رحمتی توسط هواداران استقلال بود که با مهار سه پنالتی تیم نفت زمینه های صعود استقلال به مرحله نیمه نهایی را فراهم کرده بود.
http://footballitarin.com/link_page.php?id=264701
Comment
-
I wish CQ would reconsider Payman Sadeghian for TM. He could be a great player if trained with CQ.
It pains me to miss players in TM purely based on their egoistic personalities {read Rahmati, KB, Sadeghian) . What a pity.
Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalk.... At the end I am nothing other than ordinary
Comment
-
So glad Saleh didn't go to the WC. The guy is such a piece of garbage.
حمله تند منصوریان به مجید صالح
علیرضا منصوریان سرمربی نفت در پایان مسابقه یک بار دیگر در گفت*وگو با خبرنگاران به شدت علیه مربی استقلال مجید صالح صحبت کرد.
حمله تند منصوریان به مجید صالح
به گزارش "ورزش سه"، منصوریان که از شکست در این بازی عصبانی به نظر می*رسید عقیده داشت فرصت*سوزی شاگردانش باعث این شکست شده است. او گفت: به جز موقعیت*هایی که می*توانستیم با آنها بازی را ببریم، دو بار روی ضربات پنالتی شانس داشتیم و پیش افتادیم.
منصوریان درباره درخشش رحمتی هم گفت: من می*دانستم که اگر به ضربات پنالتی برسیم، او در ضربات پنالتی یک روحیه مضاعفی دارد. ضمن اینکه وقتی روی نیمکت نفت هستی می*فهمی استقلال و پرسپولیس چه کمکی از طرف هوادارانشان به عنوان یار دوازدهم می*گیرند.
اما اکثر حرف*های منصوریان درباره مجید صالح و درگیری او با نیمکت نفت بود. منصوریان گفت: نفت اخلاق را نمی*بازد. آقای صالح اگر شما یک سال است آمده*ای، من 15 سال در این تیم بوده*ام. آقای صالح می آید با لبخند حرف زشتی به ما می*زند و بعد فرار می*کند. این نقاب است. نکته تاریک شخصیت ایشان حرف زدن با بازیکن من بود. او با بیرانوند حرف زده و گفته منصوریان دارد خرابت می*کند. آخر این چه کاری است؟ آقای صالح شما جنس استقلال نیستی، من جنس استقلالم.
وی ادامه داد: البته خدا را شکر که این کار را کردی چون نقابت افتاد. تو خود را پشت یک ورق A4 و تحصیلات پنهان کرده بودی.
او درباره اینکه چرا سرانجام از روی نیمکت نفت بلند شد، گفت: علت اینکه بلند شدم این بود که به بازیکنانم بگویم به داور بی*احترامی نکنند چون صادقیان و حمدی*نژاد از کوره در رفته بودند در همین لحظه ایشان داشت به کمک داور چهارم می*گفت اخراجش کنید. البته خوشحالم که او این کار را کرد.
منصوریان همچنین درباره علیرضا بیرانوند هم صحبت کرد و گفت: بیرانوند بازیکن من است اگر بخواهد در راه من باشد، می*آید این حرف را به من می گوید و اگر نخواهد که هیچ.راه یکی است و آن راستی است
Comment
footer ad
Collapse
Comment