Originally posted by ali alipour
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[RUMOUR] Mehdi Sharfi to Rapid Wien
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
اصفهان- مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: من علاقه بسیاری دارم که لژیونر شوم و باید بگویم حضور در تیم راپیدوین به سود من و باشگاه است.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شریفی شامگاه پنجشنبه پس از تساوی تیمش مقابل فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران رسانه*های گروهی درباره ماندنش در تیم سپاهان یا رفتن به تیم اتریش اظهار داشت: باشگاه امروز مذاکرات نهایی را برای فروش بازیکنش صورت داد. به هر حال،هرچه خدا بخواهد، همان می*شود زیرا امروز مذاکرات نهایی انجام شد و فردا خبر نهایی اعلام می*شود.
وی افزود: در هر حال، امیدوار هستم که هرچه به نفع باشگاه و من باشد، اتفاق بیفتد اما من دوست دارم که ترانسفر شوم و انشالله ترانسفر می*شوم.
مهاجم سپاهان با اشاره به شرایط راپیدوین اتریش در لیگ این کشور گفت: این تیم، در حال حاضر در لیگ کشور خود تیم نخست جدول است و در رقابت*های اروپایی با ساختار بازی دارد و در صورت صعود با شالکه بازی می*کند.
وی با بیان اینکه این تیم در حال حاضر تیم اول اتریش به شمار می*رود، بیان داشت: در ایران دوست دارم فقط برای سپاهان بازی کنم اما اگر لژیونر شوم هم برای سپاهان خوب است و هم خودم.
مهاجم سپاهان با اشاره به دیدار تیمش مقابل فولاد خوزستان بیان داشت: بازی خیلی سختی بود؛ فولاد آمده بود که نتایج قبلش را جبران کند؛ آنها خیلی خوب بازی کردند و حق ما برد بود.
وی با اشاره به خطای مشکوک به پنالتی روی احسان حاج*صفی گفت: خطای روی احسان پنالتی بود اما جدای از این موضوع، ما در مسابقه موقعیت*های داشتیم که می*توانستیم از آنها استفاده کنیم اما این کار را نکردیم. مساوی هم خوب است اما می*توانستیم ببریم چون بازی در خانه خودمان بود.
شریفی درباره موقعیت*هایی که در این بازی از دست داد، ادامه داد: من در بازی امروز چندان موقعیت ۱۰۰درصدی برای گلزنی نداشتم اما همین توپ*ها را نیز باید گل می*کردم.
وی در بخش پایانی صحبت*های خود در پاسخ به اینکه آیا پیشنهاد باشگاه راپیدوین به او جدی است یا خیر، با کنایه اضافه کرد: نه این پیشنهاد شوخی است!
Mehr News
Comment
-
Originally posted by AsOen5 View PostApparently their coach said he doesn't know this player (sharifi )
What the fuck is this...
But the same source quoted him a few days ago that Rapid is not going to sell anyone or buy anyone. A few hours later Laola1 published an interview in which he stated the complete opposite
Comment
-
While Varzesh3 interviewed him
"My player agent is currently negotiating with this club. However, my my transfer to Austria depends on Beric's transfer. If he gets sold, I will be the coaching staff's first choice. Now, everyone is waiting for his transfer and God willing everything could happen. My future will be decided in a few days. I want to add that whether in Sepahan or in Europe I will improve because Sepahan is one of Iran's and Asia's biggest clubs
http://www.varzesh3.com/news/1261395...A9%D9%86%D9%85
This is getting confusing..
Comment
-
Originally posted by Ari View Post
Thats exactly what we were talking about the last 2 pages.
Originally posted by 04041374 View Posthttp://kurier.at/sport/fussball/cham...en/148.094.192
But the same source quoted him a few days ago that Rapid is not going to sell anyone or buy anyone. A few hours later Laola1 published an interview in which he stated the complete oppositesigpic
Comment
footer ad
Collapse
Comment