Good on him. He's come out in support of women and their right to be in the stadiums in Iran.
In the quote below he says, "I hope stadium doors will be opened for my mother, sister, and all the women and girls who wish to watch football in Iran and for me to feel their presence during the match."
مسعود شجاعی: آرزو می*کنم درهای استادیوم*های ورزشی به روی مادرم، خواهرم و همه*ی زنان و دختران علاقه*مند تماشای فوتبال در ایران باز شود و حضورشان را در هنگام بازی احساس کنم
مسعود شجاعی بازیکن تیم ملی ایران و باشگاه الغرافه قطر از کمپین «زنان برای فیفا» حمایت کرد. به نوشته کمپین «حقِ من» خانم مویاداد این مطلب را در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد.
خانم مویاداد فوتبالیست سابق تیم ملی استرالیا، عضو کمیته اجرایی فیفا و نایب رئیس فوتبال آسیا در صفحه شبکه*های اجتماعی خود نوشته که مسعود برای سال ۲۰۱۶ آرزو دارد حضور زنان در فیفا پررنگتر از همیشه باشد، همچنان امیدواراست به*زودی شاهد گشوده شدن درهای استادیوم های ایران بروی زنان و دختران ایرانی باشد.
In the quote below he says, "I hope stadium doors will be opened for my mother, sister, and all the women and girls who wish to watch football in Iran and for me to feel their presence during the match."
مسعود شجاعی حامی کمپین «زنان برای فیفا»
مسعود شجاعی: آرزو می*کنم درهای استادیوم*های ورزشی به روی مادرم، خواهرم و همه*ی زنان و دختران علاقه*مند تماشای فوتبال در ایران باز شود و حضورشان را در هنگام بازی احساس کنم
مسعود شجاعی بازیکن تیم ملی ایران و باشگاه الغرافه قطر از کمپین «زنان برای فیفا» حمایت کرد. به نوشته کمپین «حقِ من» خانم مویاداد این مطلب را در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد.
خانم مویاداد فوتبالیست سابق تیم ملی استرالیا، عضو کمیته اجرایی فیفا و نایب رئیس فوتبال آسیا در صفحه شبکه*های اجتماعی خود نوشته که مسعود برای سال ۲۰۱۶ آرزو دارد حضور زنان در فیفا پررنگتر از همیشه باشد، همچنان امیدواراست به*زودی شاهد گشوده شدن درهای استادیوم های ایران بروی زنان و دختران ایرانی باشد.
خانم مویاداد که اخیراً کمپینی را برای حضور بیشتر زنان در مشاغل کلیدی فیفا آغاز کرده می*گوید در تمام سالهایی که در فدراسیون فوتبال فعالیت داشته از بی*عدالتی علیه زنان در همه جای جهان رنجیده و نمی*تواند بپذیرد که از نیمی از جمعیت پرطرفدارترین ورزش جهان چشم*پوشی شود. وی با تشکیل این کمپین قصد دارد حضور زنان را که کمتر از یک درصد جمعیت فیفا را تشکیل می*دهند افزایش دهد. او برای پیشبرد این هدف سفرهای متعددی داشته و با اشخاص مختلفی در اقصی نقاط جهان دیدار کرده که مسعود شجاعی از جمله آنهاست.
بنا به نوشته*ی مویا داد، در این دیدار مسعود شجاعی آرزو کرد درهای استادیوم*های ورزشی به روی مادرم، خواهرم و همه*ی زنان و دختران علاقه*مند تماشای فوتبال در ایران باز شود و حضورشان را در هنگام بازی احساس کنم.
Comment