Originally posted by KC McElroy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Iran's Forgotten Generation
Collapse
X
-
-
Originally posted by Iran_19 View PostBest ever striker?? Pious was very decent striker but we had at least 5-6 forwards better than him, i highly doubt he could survive long tome in today's football, he was typically In Box striker, his ball ability and technique was actually very average but his positioning and sense for some lose balls inside the box was simply amazing.I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
Originally posted by KC McElroy View Post
I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
Originally posted by Iran_19 View PostYou mean he is better than Daei even? ^^^I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
Originally posted by KC McElroy View PostThat is correct.
Comment
-
Originally posted by Iran_19 View PostStats suggest something else, i am not a big fan of Daei as person but man in his prime i barely have seen any striker in last 0 years following TM who had a finishing touch as good as him, Pious was Ok, probably a top 5 of all time but nowhere close to Daei, specially between 1994 to 2002.I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
CHECK OUT OUR FORUM RULES HERE: http://www.persianfootball.com/forums/faq.php
Don't Select Players That Suit Your Tactics; Select A Tactic That Suits Your Players !!!
Comment
-
Originally posted by Adesor Vafaseya View Post
Edit: I'm glad I watched this right away. It is now saying "This video contains content from Believe A., who has blocked it in your country on copyright grounds. "I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
^
As soon as I came across it, I knew you would like it, glad you caught it on time.
Yes, I also couldn’t believe he gave that trophy to charity auction. amazing.CHECK OUT OUR FORUM RULES HERE: http://www.persianfootball.com/forums/faq.php
Don't Select Players That Suit Your Tactics; Select A Tactic That Suits Your Players !!!
Comment
-
Recollections of the 1992 Asian Cup by Moharrami and Kermani Moghaddam, in particular regarding the game against Japan in which the arab ref had been saudied.
مساوی با امارات در آن روزگار برای خودش کابوس بزرگی بود اما کابوس اصلی را کازو ستاره تازه رو آمده آن روزهای ژاپن رقم زد. هیچ وقت یادمان نمی*رود دقیقه 82 بازی با ژاپن کازو چه کار بدی انجام داد و ناهارمان را خراب کرد. چه خوب که از این جام نحس فقط اینقدر به خاطر داریم!
شبکه ایران - بچه*های هم*سن و سال ما آن روزها که تازه تلویزیون*های سیاه سفید مبله جایش را به گیرنده*های رنگی 10 کاناله و البته بدون ریموت داده بود را خوب به خاطر دارند. هیچ کس باور نمی*کرد تیم ملی در ژاپن اینقدر تحقیر شود، شاید نحسی برگزاری بازی*ها در ساعات میانی روز به وقت خودمان تیمی که دو سال پیش در پکن مقتدرانه قهرمان شده بود را گرفت، شاید هم تیمی با آن همه ستاره هیچ برنامه*ای برای بردن جام نداشت و برای اولین و آخرین بار تا امروز از گروهش صعود نکرد.
از جام ملت*های 92 هیروشیما به غیر از چمن*های نه چندان سبز سرزمین آفتاب تابان که تازه به فوتبالش جانی بخشیده بود و روی راموس برزیلی با آن موهای فرفری و بد فرم، گرمکن*های شمعی امینی بنفش و لیمویی تیم ملی خودمان را هم خوب به خاطر داریم که بعد از مدت*ها در شکل تیم ملی تنوعی به وجود آورده بود. برعکس تیم ملی امروز از لیست 22 نفره تیمی که به هیروشیما رفت 13 نفر سبیل داشتند که هنوز از مد نیفتاده بود، سه چهار نفری هم مثل ابطحی و پنجعلی ته ریش می*گذاشتند.
دعوای دسته جمعی بچه*های تیم ملی با جمال شریف سوری، مهمترین اتفاقی بود که تیم پروین در هیروشیما باعث شد. اتفاقاً هنوز کلی ایرانی در ژاپن مانده بودند تا تیم ملی در هیروشیما احساس غربت نکند اما همه آن 3 بازی و حذف تلخ هیروشیما خیلی زود اتفاق افتاد و مثل یک کابوس در ذهن اهالی فوتبال نقش بست. به خاطر برگزاری بازی*ها که به وقت ژاپن بعدازظهر و به وقت ما حول و حوش ظهر برگزار می*شد مسابقات تیم ملی خیلی خوب دیده نشد. مساوی با امارات در آن روزگار برای خودش کابوس بزرگی بود اما کابوس اصلی را کازو ستاره تازه رو آمده آن روزهای ژاپن رقم زد. هیچ وقت یادمان نمی*رود دقیقه 82 بازی با ژاپن کازو چه کار بدی انجام داد و ناهارمان را خراب کرد. چه خوب که از این جام نحس فقط اینقدر به خاطر داریم!
به جمال شریف لگد زدم، پیوس اخراج شد
محرمی: راموس وقت*کشی کرد موهایش را کشیدم
حرکات مجتبی محرمی هرگز از یادها نمی*رود. چه از لحاظ فنی که او بی*نظیر بود و چه از لحاظ حاشیه*ای که کسی را یارای رقابت با او نبود. حرکات حاشیه*ای مجتبی محرمی اما در بازی برابر ژاپن در جام ملت*های 1992 نمود خاصی پیدا کرد. جایی که او با لگد جمال شریف را می*زد و البته لحظه*ای که با قدی کوتاه برابر راموس تقریبا بلند قدتر زرنگی کرد و موهای او را کشید. محرمی از هیروشیما و اتفاق*هایی که رخ داد به قول خودش برای هزارمین بار توضیح می*دهد.
ایران در جام ملت*های آسیای 1992 تیم خوبی داشت اما در همان دور اول بازی*ها حذف شد. شما که آن زمان بازیکن تیم ملی بودید دلیلش را می*گویید؟
- ما در بازی اول کره شمالی را بردیم. بعد با امارات مساوی کردیم و در یک بازی پرحاشیه به ژاپن باختیم. تیم*های دیگر بیشتر هزینه کرده بودند و مزدش را هم گرفتند. یادم می*آید امارات والری لوبانفسکی را به عنوان سرمربی روی نیمکت داشت و در کل همه تیم*ها با امکانات بالا آمده بودند.
دیدار تیم ملی مقابل ژاپن هیچ وقت از یادها نمی*رود. دیداری که حاشیه*های بسیاری داشت...
- نمی*دانم چرا شما خبرنگارها این همه پیله می*کنید به حاشیه. هزار بار این ماجرا را تعریف کرده*ام.
خب باز هم تعریف کنید...
- جمال شریف به خاطر میزبانی ژاپن هوای بازیکنان این تیم را داشت. اخراج سه بازیکن ما این موضوع را به وضوح نشان می*دهد.
شما جمال شریف را زدید اما پیوس اخراج شد. چرا این اتفاق افتاد؟
- من زرنگ بودم و از دست داور در رفتم. وقتی دیدم بازیکنان شلوغش کرده*اند و جمال*شریف هم حواسش نیست به فرشاد گفتم پایت را باز کن. از پشت به جمال شریف لگد می*زدم اما او مرا نمی*دید، آنقدر زدم که آخر فرشاد را اخراج کرد چرا که من پشت آنها ایستاده بودم و جمال شریف فکر می*کرد پیوس این ضربات را به او می*زند.
و به این خاطر فرشاد پیوس محروم شد...
- من هم یک سال محروم شدم. آن زمان که رای محرومیت ما را می*دادند نه رییس فدراسیونی در جلسه بود و نه مسوولی از فوتبال ما. مسوولان حمایتی از ما انجام ندادند و در نهایت این محرومیت*ها برای ما در نظر گرفته شد.
داستان درگیری شما با روی راموس برزیلی که آن زمان در تیم ملی ژاپن بازی می*کرد چه مسأله*ای بود؟
- وقتی تیمت سه بازیکن اخراجی دارد و داور هم از میزبان حمایت می*کند عصبانیت هم سراغت می*آید. راموس وقت*کشی می*کرد، من هم چون زورم به او نمی*رسید موهایش را کشیدم.
داور این صحنه را ندید؟
- داور دید اما رویش نمی*شد دیگر از تیم ما بازیکنی را اخراج کند. سه اخراجی داشتیم، به همین خاطر جمال شریف من را اخراج نکرد.
پروین بعد از بازی چیزی به شما نگفت، حرفی، حدیثی یا اعتراضی؟
- علی آقا چه چیزی می*توانست بگوید. فقط اینکه ناصر ابراهیمی به جای مشاوره دادن به پروین 10 دقیقه مانده به پایان بازی ناپدید شد. وقتی مربی تیم از ژاپن می*ترسد وای به حال ما بازیکنان که داخل زمین بودیم.
عکس*های آن بازی*ها را که نگاه می*کنیم چسبی روی ابروی شما می*بینیم. قضیه این چسب چه بود؟
- به خدا مثل چسب*هایی که به بینی می*زنند برای خوشگلی نبود. برابر کره شمالی با بازیکن حریف سر به سر شدم که سر او شکست. خاکپور از روی نیمکت گفت عجب سر محکمی داری مجتبی. یک دقیقه نشد برای زدن ضرب سر با بازیکن حریف درگیر شدم که ابرویم ترکید. برای پانسمان که روی نیمکت می*رفتم به محمد خاکپور گفتم عجب چشم شوری داشتی.
مصاحبه سرمربی تیم ملی، قبل از آغاز جام ملت*های 1992
پروین: ژاپن جدی*ترین حریف ایران است
ناکامی تیم ملی در بازی*های جام ملت*های آسیا در سال 1992 هیروشیما برای بسیاری از کارشناسان وقت فوتبال ایران اتفاقی طبیعی بود اما کادر فنی تیم ملی به مربیگری علی پروین چه قبل از اعزام تیم به مسابقات و چه پس از بازگشت تیم ملی از هیروشیما هرگز این انتقادات را نپذیرفتند و همانند دوره کنونی ترجیح دادند ناکامی تیم ملی در بازی*های جام ملت*های 1992 را به حاشیه*پردازی برخی رسانه*ها برای تیم ملی فوتبال در آن مقطع ارتباط دهند.
مصاحبه*ای که در ادامه این مطلب مشاهده می*کنید متعلق به علی پروین سرمربی وقت تیم ملی فوتبال است، او قبل از اعزام تیم به هیروشیما به سوالات خبرنگار ماهنامه تماشاگران پاسخ داد و درباره حاشیه*های موجود در اردوی تیم ملی سخن گفت.
آنچه امروز در فضای فوتبال کشور به چشم می*خورد، اختلاف و قهر و آشتی است. آیا در فاصله کوتاه تا اعزام به هیروشیما این وضعیت به سود فوتبال ایران است؟
-اختلافی وجود ندارد. آنچه هست اختلاف سلیقه است. ما در حال حاضر تمرین*های تیم را شروع کردیم تا بیشتر هماهنگ شویم. در مورد اختلافات باید گفت که شایعات بیشتر از واقعیات است، مطبوعات باید متوجه باشند که دامن زدن به اختلافات موجب تضعیف روحیه بازیکنان ملی*پوش خواهد شد.
وضعیت آمادگی بازیکنان ملی*پوش که با باشگاه*های خود اختلاف دارند و در مسابقات شرکت نمی*کنند چه خواهد شد؟
-آنها با تیم ملی تمرین می*کنند و از این نظر مشکلی ندارند، به اعتقاد من هر بازیکنی که دلش نمی*خواهد در باشگاه به خصوصی بازی کند باید رضایتنامه*اش را دریافت کند.
در حال حاضر شناخت شما از تیم*های شرکت*کننده در چه حد است؟
-همه تیم*ها قوی هستند، من همه آنها را کاملاً می*شناسم، بازی با آنها مشکل است، با توجه به وقت کمی که داریم تلاش می*کنیم از مقام ایران دفاع کنیم.
کدام یک از تیم*ها می*توانند خطر جدی*تری تلقی شوند؟
-حرف اول را ژاپن می*زند که هم در خانه بازی می*کند هم تدارکات قوی*تری دارد. ما چند بازی تدارکاتی با آنها انجام دادیم اما آنها خیلی خطرناک هستند، کره شمالی هم شانس قهرمانی دارد.
روش بازی تیم ملی در این بازی*ها چه خواهد بود؟
-اگر نتوانیم شیوه 2-5-3 را هماهنگ کنیم با همان سیستم 2-4-4 بازی می*کنیم. تیم ملی زمانی می*تواند روی 2-5-3 کار کند که این روش در باشگاه*های ما تمرین شده باشد و در حال حاضر تنها دو باشگاه در ایران هستند که با این سیستم بازی می*کنند.
لگد را مجتبی زد فرشاد محروم شد
کرمانی*مقام: من یک سیلی به داور زدم
بدون تردید مرتضی کرمانی یکی از بهترین مهاجمان فوتبال کشور در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 بود. مهاجمی با فیزیک عالی، قدرت حمل توپ بالا و موقعیت شناس. او پس از بازی*های آسیایی پکن که قهرمان شد به قطر رفت و پیراهن تیم الاتحاد این کشور را که امروز به الغرافه تغییر نام داده پوشید. کرمانی خاطرات بسیاری از جام ملت*های 1992 هیروشیما دارد که برای نوشتن آنها نیاز به صفحات زیادی از روزنامه است.
در اردوهای تیم ملی معمولاً با کدام بازیکنان هم اتاق بودید؟
-من همیشه با محسن عاشوری و خدا بیامرز سیروس قایقران هم اتاق بودم.
شما کره شمالی را بردید و با یک باخت به ژاپن از دور مسابقات بیرون رفتید؟
-حذف ما ناباورانه بود، بازی با ژاپن هم که شرایط عجیبی داشت. آنها باید پیروز می*شدند تا صعود می*کردند اما ما با یک مساوی هم به دور بعد می*رفتیم به همین دلیل اول بازی حریف را دست کم گرفتیم. 3 اخراجی هم که حسابی کار ما را خراب کرد. اول جمشید شاه*محمدی، بعدش هم نادر محمدخانی و فرشاد پیوس. خداوکیلی داور بازی خیلی غیرمنصفانه سوت زد.
شما هم که از خجالتش درآمدید و تاوانش را هم فرشاد پیوس داد؟
-همه فکر می*کنند من جمال شریف را لگد زدم اما اگر فیلم بازی را دوباره و با سرعت کم نگاه کنید متوجه می*شوید که مجتبی محرمی زد.
یعنی شما نزدید و محروم*تان کردند؟
-من هم بعد از بازی رفتم سراغش، می*خواهی بنویسی؟
بله.
-حقیقتش را بخواهی، بازی که تمام شد رفتم سمت جمال شریف تا منو دید پشت پلیس*ها قایم شد من هم تا رسیدم یک سیلی تو گوش او زدم و با ناخن دستم یک یادگاری زیر چانه*اش انداختم اما از شوخی گذشته همین دو حرکت را سرش پیاده کردم که پشیمانم و معتقدم کارم اشتباه بوده است.
بعد از آن دیگر برخوردی با او نداشتی؟
-چرا، در لیگ قطر با تیم العربی بازی داشتیم که مثل دربی تهران حساس بود و فدراسیون قطر از جمال حاجی برای این بازی دعوت کرده بود.
شما را شناخت؟
-بله، بنده خدا ترسیده بود من هم هر طوری خواستم بازی کردم، تکل دو پا از پشت، بعد از سوت*هایش شوت می*زدم، حتی اعتراض هم می*کردم که می*گفت Noproblem.
فرشاد پیوس چه کار کرد؟
-فرشاد هم نقره داغ شد و فیلم بازی را برای فیفا و AFC فرستاد تا بی*گناهی*اش ثابت شود اما انگار آنها گفتند برو و دوستانت را تنها نگذار (می*خندد).
بعد از بازی با ژاپن اردوی تیم چه حال و هوایی داشت؟
-تمام بچه*ها گریه می*کردند یادم هست علی پروین گفت: شما زحمت خودتون رو کشیدید اما وقتی قهرمان پکن شدید فدراسیون به کدام وعده*اش عمل کرد من می*دانم شما به خاطر مردم و مملکت ناراحتید.
هیچ وقت اختلاف و درگیری در اردوها به وجود نیامد؟
-خدا شاهد است تمام بچه*ها رفیق بودند اگر بحثی هم پیش می*آمد بین خودمان حل می*شد. ما اصلاً نمی*دانستیم ماساژ یعنی چه اما الان بازیکن می*گوید استخر نرفتم، بابا این حرف*ها نیست. به خدا ما با درد و عشق به مردم بازی می*کردیم.
فنونی*زاده و زرینچه جایزه ویژه گرفتند
برگزارکنندگان دهمین دوره مسابقات جام ملت*های آسیا پس از پایان هر بازی در این رقابت*ها، به بهترین بازیکن آن بازی پاداش هزار دلاری اعطا می*کردند تا آن بازیکن این مبلغ را در کشور خود صرف امور خیریه کند. دو بازیکن از تیم ملی ایران موفق به دریافت این جایزه هزار دلاری شدند. مهدی فنونی*زاده هافبک وسط تیم ملی فوتبال به واسطه بازی خوب خود برابر تیم کره شمالی و جواد زرینچه مدافع تیم ملی به دلیل عملکرد خوب خود در بازی مقابل امارات به عنوان بازیکنان برتر زمین معرفی شدند و هدیه هزار دلاری را به دست آوردند.
این دو بازیکن برتر تیم ملی پس از بازگشت تیم از هیروشیما جوایز نقدی خود را به کمیته امداد امام خمینی (ره) واگذار کردند تا این مبلغ صرف امور خیریه شود.
Also recollections of the games by Reza Hasanzadeh in the video below:
http://90tv.ir/video/55247/%D8%AD%D8...%8C%D8%A7-1992I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
Here is TM in 1986 and prior to the resignation of 14 of its players.
1986 Iran 2 Ghana 0 (friendly)
1986 Iran 0 Kuwait 1 (Asian Games)
Following the resignation Iran fielded a completely different and much younger team in qualification for the 1988 Olympics and beyond.
1987 Iran 2 Kuwait 1 (Olympic qualifiers)
1988 Iran 0 North Korea 0 (Asian Championship qualifiers)
1988 Iran 0 Japan 0 (Asian Championship)
1988 Iran 1 UAE 0 (Asian Championship)
1988 Iran 0 South Korea 3 (Asian Championship)
1988 Iran 0 The 8-0ers 1 (Asian Championship)
1989 Iran 2 Japan 2 (friendly)
1989 Iran 3 Thailand 0 (WCQ-away)
1989 Iran 1 Bangladesh 0 (WCQ-home)
1989 Iran 3 Thailand 0 (WCQ-home)
1989 Iran 0 China 2 (WCQ-away)
1989 Iran 3 China 2 (WCQ-home-First half)
1989 Iran 3 China 2 (WCQ-home-Second half)
1989 Iran 1 Guinea 1 (Peace and Friendship Cup)
1989 Iran 0 Arogh 0 (Peace and Friendship Cup)
1989 Iran 2 Uganda 2 (Peace and Friendship Cup)
1989 Iran 0 Kuwait 1 (Peace and Friendship Cup)
1990 Iran 0 Poland 2 (friendly)
1990 Iran 0 Poland 1 (friendly)
1990 Iran 0 Soviet Union's B Team 1 (friendly)
1990 Iran 1 Bulgaria's Etar Torvano 0 (friendly)
1990 Iran 0 Ireland's St. Patrick 0 (friendly)
1990 Iran 1 Poland's B Team 0 (friendly)
1990 Iran 3 Poland's B Team 0 (friendly)
1990 Iran 3 Malaysia 0 (Asian Games)
1990 Iran 1 Japan 0 (Asian Games)
1990 Iran 1 South Korea 0 (Asian Games)
1990 Iran 0 North Korea 0 (Asian Games)
1991 Iran 2 Algeria 1 (Afro-Asia Cup-Home)
1992 Iran 1 Locomotive Moscow 1 (friendly)
1992 Iran 2 Locomotive Moscow 0 (friendly) - I'm also thinking this may be against Cameroon but the lineup doesn't quite match it.
1992 Iran 2 North Korea 0 (Asian Championship)
Here are some group photos that I either don't know what game they are from or if they have a description I am certain that their description is wrong. If you know what games these are from, or spot any mistakes in the ones prior to these, please let me know. I suspect they are not from full internationals but rather against club teams or B national teams.
I believe this is from the 1986 Asian Games although I can't match its lineup against any of our games.
This one is between 1990 and 1991 given the presence of Panjali and Zarrincheh. It seems to be at Azadi.
This one should also be between 1990 and 1991 for the same reason. The snow on the ground and Shahin Bayani's beard which he had against Poland a few days prior tells me it was during the daheyeh fajr friendlies. It is definitely not against Poland's B team as it claims as Poland's B team visited during the summer. The Soviet Union's B team played us twice that winter but for one game the keeper was Ghilich and for the other Azizian (unless they switched at half time which I'm actually thinking may have been the case as Azizian conceded the goal in the 2nd half).
I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
-
Originally posted by PersianLegion View Post^ Thanks. I enjoyed watching these photos. Iconic Iranian captain, Sirous Ghayeghran, was from that generation.I went to Sharif University. I'm a superior genetic mutation, an improvement on the existing mediocre stock.
Comment
footer ad
Collapse
Comment