Originally posted by Iran_19
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Morteza Pouraliganji transfer updates
Collapse
X
-
Originally posted by persian_pooya View PostWell he could be risking his career if he suddenly switches to playing defensive midfielder so he needs to cover himself. His request is not amateur but very logical actually.
Comment
-
-
He will decide his future in next few days. Stay tuned!
TEHRAN (Tasnim) – Morteza Pouraliganji’s future should be decided in the ‘the next couple of days’ after the Iranian international defender didn’t reach an agreement with Turkish football club Trabzonspor.
Sent from my Google device using TapatalkRemember RESPECT BEGETS RESPECT & Zob Ahan
Comment
-
Originally posted by O-ZoNe View PostHe will decide his future in next few days. Stay tuned!
TEHRAN (Tasnim) – Morteza Pouraliganji’s future should be decided in the ‘the next couple of days’ after the Iranian international defender didn’t reach an agreement with Turkish football club Trabzonspor.
Sent from my Google device using Tapatalk
Comment
-
Burak
- 0
- 0
-
His latest instagram post:
تیم* ترابزون مدت زیادی بود که به من علاقه نشان میداد و در نهایت با تماسهای زیاد با مدیر برنامه هام آفر بسیار خوبی هم برایم فرستادند، و در نهایت با اصرار رئیس محترم باشگاه ترابزون سفری به استانبول داشتیم. قصد از سفر آشنایی با رئیس باشگاه ، مدیر باشگاه و از همه مهمتر جلسه با سرمربی باشگاه بود.
برای من مهم است که بدانم هدف یک باشگاه چیست و تفکر مربی تیم در مورد فوتبال و من چه میباشد.
جلسه ای بسیار خوبی با رئیس باشگاه و مدیر باشگاه داشتیم و از این بابت از آنها بسیار تشکر میکنم.
شنبه گذشته هم با سر مربی باشگاه جلسه ای داشتیم که برای من بسیار آموزنده و مفید بود و توانستیم با سرمربی تفکراتمان را بیان کنیم.
البته زحمت کشیدند و من و تیم* مدیریت من را به بازی یکشنبه در مقابل باشاکسهیر دعوت کردند.
طبیعتا باید بر اساس چند روزی که در استانبول بودم و بر پایه جلسات با ریاست، مدیرت و سرمربی باشگاه تصمیم گیری میکردم که در نهایت با مشورت با برادرم و مدیربرنامه ام و مسلما با در نظر گرفتن زندگی حرفه ایم و پیشرفتم تصمیم گرفتم به ایران برگردم و باشگاه خوب ترابزون را شریک آینده ورزشی ام نکنم.
احساس میکنم در اروپای مرکزی بهتر خودم را نشان خواهم داد و بهتر*پیشرفت خواهم کرد. حتی اگر تیم و یا لیگ پایینتر باشد ولی تشخیص بدهم که به رشدم*کمک خواهد کرد.
من بهترین تیم قطر و چند تا از تیم های خوب قطر، و چند تا پیشنهاد روسیه را قبول نکردم و حتی آفر از یونان و ترکیه را قبول نکردم چون احساس میکنم باید روی رودخانه ای حرکت کنم که ساکن نباشد و مرا به دریا برساند.
من مجددا از ترابزون و ریاست و سرمربی باشگاه تشکر میکنم برای اعتقادی که به من داشتند.
He had negotiations with Trabzonspor but in the end decided against signing with the club. Had offers from Qatar, Russia, Turkey and Greece but wants to continue his career somewhere in Central Europe.
Comment
footer ad
Collapse
Comment