If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
دقیقه 5: پاس زیبای مهدی ترابی در موقعیت خوبی به مهدی طارمی رسید که شوت محکم او با کمترین فاصله از کنار دروازه فلسطین به بیرون رفت.
دقیقه 7: پاس اشکان دژاگه به پشت مدافعان فلسطین موقعیت خوبی برای مهاجمان تیم ملی ایران ایجاد کرد ولی قبل از رسیدن توپ به سردار آزمون که به دنبال رسیدن به توپ بود، رامی حماده با خروج و واکنش توپ را در اختیار گرفت.
دقیقه 5: پاس زیبای مهدی ترابی در موقعیت خوبی به مهدی طارمی رسید که شوت محکم او با کمترین فاصله از کنار دروازه فلسطین به بیرون رفت.
دقیقه 7: پاس اشکان دژاگه به پشت مدافعان فلسطین موقعیت خوبی برای مهاجمان تیم ملی ایران ایجاد کرد ولی قبل از رسیدن توپ به سردار آزمون که به دنبال رسیدن به توپ بود، رامی حماده با خروج و واکنش توپ را در اختیار گرفت.
دقیقه 17: فرصت دیگری برای ملی پوشان ایران به دست آمد، اما باز هم شوت پشت محوطه طارمی راهی به دروازه فلسطین نداشت و به بیرن رفت.
دقیقه 23: مهدی طارمی در موقعیت فوق*العاده*ای صاحب توپ شد ولی ضربه او به سمت دروازه فلسطین را رامی حماده به خوبی گرفت و در ریباند نیز شوت خطرناک دژاگه از زاویه بسته تبدیل به گل نشد و ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 27: فرصت گلزنی خوبی در حالت تک به تک نصیب مهاجم فلسطینی شد ولی بیرانوند با واکنشی دیدنی توپ را مهار کرد.
دقیقه 33: موقعیت گل جدی دیگری برای ایران اتفاق افتاد که این بار هم مهدی ترابی بعد از حرکتی دیدنی، شوتی زیبا زد که ضربه او با کمترین فاصله از کنار تیرک عمودی دروازه فلسطین به بیرون رفت.
دقیقه 35: فلسطینی*ها دومین موقعیت خطرناک خود در این دیدار را روی دروازه ایران به وجود آوردند که شوت بازیکن این تیم از پشت محوطه جریمه، در حالی که بیرانوند با شیرجه بلند قصد گرفتن توپ را داشت، از کنار دروازه ایران راهی اوت شد.
There is even not any news on Persianfootball and LIVESCORE Palestina-Iran is showing ! It is cancelled first was 2PM and now 3PM and is already 4:22 pm now
دقیقه 43: ارسال میلاد محمدی از جناح چپ زمین و ضربه سر مهدی طارمی باز هم تبدیل به گل نشد و از روی دروازه فلسطین عبور کرد.
دقیقه 52: سانتر خطرناک دژاگه از روی ضربه ایستگاهی به مقابل دروازه فلسطین حاصلی به همراه نداشت و با اعلام خطای مهاجمان تیم ملی روی مدافعان حریف، بازی متوقف شد.
دقیقه 55: شوت سردار آزمون از پشت محوطه جریمه با واکنش به موقع رامی حماده مهار شد.
دقیقه 63: حمله بازیکنان ایران نزدیک بود موقعیت جدی برای آنها به وجود آورد ولی برخورد مدافع فلسطینی با مهاجم تیم ملی فرصت گلزنی را از ایران گرفت؛ برخوردی که تعدادی از ملی پوشان اعتقاد به خطای پنالتی در این صحنه داشتند.
Comment