Originally posted by teammelli91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TM-News-Vol. 7
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
goal.news.ir
اسکوچیچ: فقط ۴ ملی*پوش تولدم را تبریک گفتند؛ بقیه ترسیدند!/ ۵ پیشنهاد ملی و باشگاهی دارم/ کی روش باید هم از من تشکر می کرد!
فدراسیون به من و دستیارانم از جمله وحید هاشمیان قول داده اند تا روز دوشنبه هفته جاری دستمزدمان را پرداخت کند. اگر هم من در ایران مانده ام به خاطر این است که نمی*خواهم کار به شکایت به فدراسیون جهانی فوتبال شکایت کنم.
در حال حاضر فدراسیون فوتبال عراق به من پیشنهاد همکاری داده است تا هدایت تیم ملی این کشور را برعهده بگیرم. همچنین یک باشگاه قطری و یک تیم اماراتی نیز پیشنهاداتی داده اند ضمن آن که از داخل ایران هم دو پیشنهاد لیگ برتری دارم. هنوز تصمیم نهایی را نگرفتم و فعلا اولویت من تسویه حساب با فدراسیون فوتبال ایران است
درخصوص تشکر کارلوس کی*روش از خودم باید چه بگویم؟ یک تیم صعود کرده به جام جهانی با دو فیفادی تحویل این مربی شده و باید هم تشکر می*کرد. من حرف خاصی در مورد او ندارم و ترجیح می*دهم بیشتر از این صحبت نکنم.
شاید ایراد از من اسکوچیچ باشد که آدم سازگاری برای فوتبال ایران بودم. اگر زمانی که بازی با تیم ملی کانادا کنسل شد، داد و فریاد و اعتراض می*کردم الان سرمربی تیم ملی ایران بودم. من هم می*توانستم فریاد بکشم و اعتراض کنم اما ساختم و کنار آمدم که شاید هم اشتباه کردم!
یکی دیگر از مواردی که خیلی به من برخورد پیشنهاد سرمربیگری تیم امید بود! من را به عنوان سرمربی تیم ملی ایران که موفق شده تیمش را به جام جهانی قطر برساند به فدراسیون دعوت کردند و گفتند جانشین مهدی مهدوی کیا شوم! این پیشنهاد توهین آمیز و بی احترامی هم به من و هم مهدی مهدوی کیا بود
Comment
-
Originally posted by Abtin View PostWhen will rest of the Iran based squad join then?
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،علی قلی زاده، شجاع خلیل زاده، حسین کنعانی زادگان و امید ابراهیمی چهار بازیکنی هستند که در اولین روز از اردوی تیم ملی در اتریش به جمع شاگردان کارلوس کی روش اضافه شدند.همچنین سردار آزمون، سعید عزت اللهی، احسان حاج صفی و میلاد محمدی بازیکنانی هستند که تا آخر امشب به اردوی تیم ملی ملحق می شوند تا تمرینات خود را در کنار دیگر بازیکنان دنبال خواهند کرد.
Comment
footer ad
Collapse
Comment