TM - Update
We have options for additional game (s).
If 2nd game happen, it won't be in Iran
Exact date for fly to Canada pending Visa
محمد جواد پاینده مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال
صدور ویزا زمان سفر به کانادا را تعیین می کند
در خصوص رقابت های لیگ برتر مدام با آقای سهیل مهدی در تماس هستیم و ایشان واقعا دغدغه دارد و با شرایط به وجود آمده با محدودیت زمانی مواجه شده است اما پیش بینی سفر به ترکیه و کانادا انجام شده و پیش بینی بازی با کانادا منوط به ویزا است و زمان صدور ویزا، زمان بلیت و سفر را تعیین میکند. مقدمات آن در حال فراهم شدن است و انشاالله زمانی که ویزا صادر شود، سفر هم امکان پذیر خواهد بود.
.
برای بازی دوم و سوم گزینه هایی داریم
.
در فیفادی های بعدی در ایران بازی می کنیم
بحث بازی در ایران را با یک کشوری داشتیم که به تاریخ دیگری موکول شد و در این تاریخ نیست. فکر می*کنم در این تاریخ سخت باشد که بتوانیم میزبان کشور دیگری در تهران باشیم. انشاالله در فیفادی های بعدی این فرصت باشد چون مقدمات باید فراهم شود. به احتمال زیاد این بار بازی دوم در کشور دیگری خواهد بود.
بازی یا کانادا پیشنهاد اسکوچیچ بود
* درباره البسه به نظر نهایی نرسیده ایم
We have options for additional game (s).
If 2nd game happen, it won't be in Iran
Exact date for fly to Canada pending Visa
محمد جواد پاینده مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال
صدور ویزا زمان سفر به کانادا را تعیین می کند
در خصوص رقابت های لیگ برتر مدام با آقای سهیل مهدی در تماس هستیم و ایشان واقعا دغدغه دارد و با شرایط به وجود آمده با محدودیت زمانی مواجه شده است اما پیش بینی سفر به ترکیه و کانادا انجام شده و پیش بینی بازی با کانادا منوط به ویزا است و زمان صدور ویزا، زمان بلیت و سفر را تعیین میکند. مقدمات آن در حال فراهم شدن است و انشاالله زمانی که ویزا صادر شود، سفر هم امکان پذیر خواهد بود.
برای بازی دوم و سوم گزینه هایی داریم
امور بین الملل فدراسیون فوتبال در حال مکاتبه و رایزنی برای حریف بعدی ایران است و تا جایی که من اطلاع دارم دو سه گزینه هم دارند اما من قبلا هم گفتم تا زمانی که ما یک بازی را قطعی نکنیم، نام کشور را مطرح نمی کنیم. ضمن اینکه گمانه زنی ها هم مقداری مشکل ساز بوده است؛ تجربه این مذاکرات به خوبی نشان داده که زمانی که نام کشوری مطرح میشود کار سخت تر میشود. لذا در حال ادامه رایزنی ها هستیم. شرایط نسبتا خوب است و یکی دو کشور موافقت اولیه خود را اعلام کردند و منتظر این هستیم که بازی دوم و حتی سوم قطعی شود.
در فیفادی های بعدی در ایران بازی می کنیم
بحث بازی در ایران را با یک کشوری داشتیم که به تاریخ دیگری موکول شد و در این تاریخ نیست. فکر می*کنم در این تاریخ سخت باشد که بتوانیم میزبان کشور دیگری در تهران باشیم. انشاالله در فیفادی های بعدی این فرصت باشد چون مقدمات باید فراهم شود. به احتمال زیاد این بار بازی دوم در کشور دیگری خواهد بود.
بازی یا کانادا پیشنهاد اسکوچیچ بود
* درباره البسه به نظر نهایی نرسیده ایم
Comment