Originally posted by kateb
View Post
صحبت*های بعدی اصولی درباره حواشی پیرامون تیم ملی طی روزهای اخیر بود و در اینباره گفت: من این موضوع را چندین بار عرض کردم و دوباره می*گویم. به هر حال شاکله اصلی هیئت رئیسه فوتبال در تاریخ هشتم شهریور ماه حفظ خواهد شد و فقط برای چهار صندلی هیئت رئیسه انتخابات خواهیم داشت. تصمیمی که در خصوص سرمربی گرفته توسط اکثریت اعضای هیئت رئیسه بوده و با ما براساس جمیع نکات به این جمع بندی رسیدیم که با آقای اسکوچیچ ادامه بدهیم. ایشان هم تا پایان جام ملت های آسیای ۲۰۲۳ با ما قرارداد دارد و از همه مهم تر وقتی بر این صحبت ها نیست.
او سپس در واکنش به صحبت*های مهدی تاج درباره روی کار آوردن کی*روش اینطور حرف*هایش را با قاطعیت از سر گرفت: قاطعانه عرض می کنم که طبق اساسنامه معرفی سرمربیان تیم های ملی به پیشنهاد رئیس فدراسیون و تصویب هیئت رئیسه است. این هیئت رئیسه به هر حال قاطعیت استقلال و قاطعیت رای خودش را در مقاطع مختلف نشان داده است. اکثریت اعضای این هیئت رئیسه به این تصمیم (ادامه کار اسکوچیچ) رسیده*اند و بر مبنای همین تصمیم آقای اسکوچیچ قطعا سرمربی تیم ملی ما خواهند بود.
هر صحبتی که بخواهد تمرکز تیم را برهم بزند و دلسردی ایجاد کند به نظرم در راستای منافع فوتبال و تیم ملی نیست و اصلا فرصت این کار را نداریم. فقط باید به روحیه بالای تیم ملی و به همدلی و انسنجام بین بازیکنان و کادر تیم ملی توجه کنیم. بر همین مبنا قاطع و بدون تردید جلو می رویم و آقای اسکوچیچ قطعا در جام جهانی کادر فنی تیم ملی خواهد بود و با همین سرمربی در جام جهانی شرکت خواهیم کرد.
Basically Even if that corrupt idiot is reelected, He can only suggest a new head coach and
the executive committee has to decide, and they have already decided to keep Skocic.
Sorry to give you bad news.
Comment