Announcement
Collapse
No announcement yet.
Volleyball world league
Collapse
X
-
^http://www.fivb.org/en/volleyball/VB..._M_2013-01.asp
Italy is ranked 3rd, with Brazil 1st and Iran at 14th
Comment
-
سرمربی ایتالیا: ایران اعتماد به نفس داشت
سرمربی و کاپیتان تیم والیبال ایتالیا پس از قبول شکست، به قدرت والیبال ایران اعتراف کردند. مائورو بروتو سرمربی آبی پوشان ایتالیا در کنفرانس خبری پس از شکست مقابل ایران اظهار کرد: چنین مسابقه*هایی به ما درس*های جدیدی می*دهد. ایران خوب بازی کرد و برنده شد. برای اینکه اعتماد به نفس بیشتری از ما داشتند.
کیریستین ساوانی کاپیتان ایتالیا نیز در این رابطه گفت: ما خوب بازی کردیم اما نه به اندازه ایران. حریف عملکردی رویایی داشت. ما فکر می*کردیم که مسابقه*ای دشوار پیش رو داریم ولی حالا حقیقتا باید بگویم که آنها ارزش واقعی خود را نشان دادند. نتوانستیم ایران را تحلیل کنیم اما آن*ها از ابتدا تا انتهای هر ست خود را بر ما تحمیل کردند.
--------
ولاسکو: خوشحالم که ایران را شاد کردیم
خولیو ولاسکو درایتالیا گفت: به بازیکنانم گفتم که باید خوب بازی کنید و بجنگید چون مردم ایران عاشق شما هستند.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل ایتالیا گفت: من بارها به بازیکنان گفتم که مردم ایران شما را دوست دارند چون جنگنده کار می*کنید. برد و باخت برای مردم اهمیتی ندارد آنها نمایش زیبا از شما می*خواهند. خوشحالم با این برد مردم ایران را شاد کردیم. بازیکنانم خیلی خوب کار کردند و تماشاگران نیز عالی بودند. آنها آنقدر پرتعداد بودند که اصلا احساس نمی*کردیم خارج از ایران بازی می*کنیم.
ولاسکو ادامه داد: اگرچه بعد از پیروزی در دو ست نخست یک ست را واگذار کردیم اما روحیه ایرانی بازیکنان من این است که تا دقیقه آخر می*جنگند و در این بازی نیز با اقتدار کار کردند و در نهایت در امتیازهای بالای ست چهارم برنده شدند. من واقعا از همه بازیکنانم راضی هستم.
-------
مهدوی: ایتالیا دیگر ابهت سابق را برایمان ندارد / در بازی دوم کارمان سخت*تر استموسوی: ایتالیایی*ها مغرور بودند / رگ غیرتمان بالا زد و بردیم/ صدای تماشاگران ایتالیایی به گوش نمی*رسیددایی: به پیروزی تیم ملی والیبال افتخار می*کنم
Comment
footer ad
Collapse
Comment