Announcement

Collapse
No announcement yet.

ایگواین: ماسچرانو می تواند خرید فوق العاد&

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ایگواین: ماسچرانو می تواند خرید فوق العاد&

یگواین که تابستان سال جاری به تیم ناپولی پیوست، معتقد است هموطنش می تواند خرید بسیار خوبی برای این باشگاه باشد.

سایت گل- گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی ناپولی از طرح باشگاه ایتالیایی برای جذب خاویر ماسچرانو حمایت کرد.

ایگواین که تابستان سال جاری به تیم ناپولی پیوست، معتقد است هموطنش می تواند خرید بسیار خوبی برای این باشگاه باشد.

او به خبرنگاران گفت:" خاویر بازیکنی بسیار حائز*اهمیت است. او دوست بسیار خوب من به شمار می*آید. فکر می*کنم اگر باشگاه او را به خدمت بگیرد، این انتقال افتخاری بس بزرگ برای ناپولی خواهد بود. فکر می کنم هواداران دوست دارند بازیکن جنگجویی مانند خاویر به تیم اضافه شود.

رافائل بنیتس، مربی ما از زمانی که خاویر را به عنوان بازیکن در لیورپول داشت،*او را خوب می*شناسد. پس خیلی خوب می*داند چه ارزش بالایی برای ما دارد.

شاهد تلاش مسئولان تیم به خصوص ریکاردو بیگون، *مدیر ورزشی ناپولی در مورد جذب خاویر هستم. به نظرم او دارد کار بزرگی انجام می*دهد. من و سایر اعضا از این خرید بسیار استقبال می*کنیم. با حضور او می*توانیم کارهای بزرگتری انجام دهیم."

http://www.goal.com/iran/news/1833/ا...medium=twitter

البته اگه بعنوان دفاع وسط بخواد بازی کنه ناپولی رو هم به گ ا میده
    We are currently witnessing a revolution in Iranian football. Team Melli has never been stronger than it is today, and we will only get better.
Working...
X