Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shahrdari Varamin wins Asian Club Championship

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shahrdari Varamin wins Asian Club Championship

They beat Japan's Panasonic 3-2 in the final.

They came back from 2 sets down to win.

That did not sit well with the bache porro Pole Kubiac who was playing for Panasonic.

So he showed why there are so many Polish jokes at the end.

You can watch it here!

https://tamasha.com/v/m1ONE

And the recap of the final is available here.

https://tamasha.com/v/b06M2

Comment

And the Polish loser keeps whining.

I can't wait to see Iran play Poland in the 2019 League.

اهانت زننده کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان به ملت ایران؛ برای ایرانی*ها احترامی قائل نیستم

این والیبالیست لهستانی در مصاحبه اش عنوان کرد: ایرانی*ها همیشه وانمود می کنند که بی گناه و مظلوم هستند اما به نظرم آنها مردمانی خشن و بدذات هستند. علی رغم اینکه آنها ادعا می کنند جدا از عرب ها هستند و خودشان را ملت فارس می نامند اما برای من چنین ملتی معنا و مفهوم ندارد. در برخی از اوقات ما مجبور به بازی با آنها می شویم اما برای من چنین مردمی وجود خارجی ندارد.
      وی در ادامه اظهارات نابخردانه و توهین آمیزش درباره بازی فینال جام باشگاه*های آسیا بین دو تیم پاناسونیک و شهرداری ورامین و حاشیه*های جنجالی اش گفت: خیلی کم پیش می آید که من از کوره در بروم ولی در این رقابت ها این اتفاق افتاد. من سن بالایی دارم و این طور رفتارها شایسته من نیست. من زیر تور بودم که یکی از بازیکنان ایرانی به خانواده ام توهین کرد و بعد از توهین پشت هم تیمی هایش قایم شد. من دیگر احترامی برای ملت ایران قائل نیستم.
      هواداران لهستانی نیز از این صحبت های توهین آمیز کاپیتان خود علیه ملت ایران انتقاد کردند و حرف های او را تحریک آمیز دانستند.

Comment

Mark your calendars for this one:

ایران - لهستان، سالن غدیر ارومیه

پیکار این دو تیم همواره با درگیری*های لفظی بازیکنان در زیر تور و پرهیجان و جذاب دنبال شده است. هواداران ایرانی همیشه پرشور از تیم خود حمایت می*کنند و این امر به زیبایی*های بازی اضافه خواهد کرد.

June 15, 18:30 local time should be around 7AM PST.

Comment

The Poles did not want to take him to Iran, I can understand why!

کوبیاک به دلیل اظهارات ضد ایرانی 6 جلسه محروم شد

فدراسیون والیبال لهستان، کوبیاک را به دلیل اظهارات ضد ایرانی محروم کرد.

Comment

Man, we really got to him. I didn't know he hates Iranian so much. What an idiot.

I read more about it - the guy sincerely has it out against anyone involved in Iranian volleyball, from fans to players to coaches.
            Last edited by Nokhodi; 06-05-2019, 08:19 AM.

Comment

Originally posted by Nokhodi View Post
              Man, we really got to him. I didn't know he hates Iranian so much. What an idiot.

I read more about it - the guy sincerely has it out against anyone involved in Iranian volleyball, from fans to players to coaches.
              He's always been a jerk.

But now he is out in the open about it.

Poland has a history of racism and they have not learned from their past.

The worst Nazi concentration camps were in Poland!

Comment

Working...
              X